Kejsarpingviner is good looking

När jag gick hem från Emma så kom det lite snöflingor.
Nu är det vinter, på riktigt! Ska ta och sova. God natt!


Rik brud nu.

Nu har det varit sista dagen på jobbet! Det blev bra i det där rummet, tycker jag. Nu kommer man få sova ut på morgonen också! Och så får man lön. Lööön, LÖN! Och på det fick man ju studiebidrag idag. WOHO! Då kan man bli av med två små skulder. Skönt. Så jobbigt kommer det inte heller vara att ge bort dom pengarna. 65 spänn totalt, haha.

Måste börja fundera över Farsdag. 9 November! Är alltid så dålig på att hitta något till min pappa. Ett av hans stora intressen är korsord. Det är i princip det enda han gör på fritiden. För två jular sedan köpte jag ett stort korsord. Det är fortfarande inte klart. Böcker läser han så sällan(Aldrig). Kan köpa en slips som han aldrig kommer använda? Jag har aldrig gett min pappa en slips på fars dag, eller överhuvudtaget för den delen. Det ordnar sig! På tal om presenter så ska jag försöka att börja julklappshandla tidigt. Är alltid sent ute där med. Man vill ju kunna spara lite pengar till roliga grejer sen när det är jul. Får se hur det blir med det.

Ikväll ska jag hem till Emma. Tommy kommer också dit, kanske Simon med. Blir väll lite Torkel i Knipa och annat kul. Hoppas alla andra får en bra kväll. Nu ska jag ta det lugnt resten av dom dagarna som är kvar på lovet. Awsome!

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!

Imorgon är det studiebirdag och lön! Emma och jag har nästan målat klart nu. Muy bien! Funderar på att söka ett fotografjobb. Räknar inte med att få något men man kan ju alltid hoppas?

Ska hem till Signe och kolla på film. Åhh..jag orkar inte gåå..men jag är illa tvungen liksom nu när det är för halt ute att åka moppe. Plus det att jag inte heller har någon bensin. Så jag får helt enkelt gå. Men jag kan ju lyssna på ljudboken Gömda. Bra bok det där...

John Mayer - Love song for no one

Staying home alone on a Friday
Flat on the floor looking back
On old love
Or lack thereof
After all the crushes are faded
And all my wishful thinking was wrong
I'm jaded
I hate it

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here
(get here)

Searching all my days just to find you
I'm not sure who I'm looking for
I'll know it
When I see you
Until then, I'll hide in my bedroom
just staying up all night just to write
A love song for no one

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here

I could have met you in a sandbox
I could have passed you on the sidewalk
Could I have missed my chance
And watched you walk away?
Oh no way

I could have met you in a sandbox
I could have passed you on the sidewalk
Could I have missed my chance
And watched you walk away?

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here
You'll be so good
You'll be so good for me


When I wake up in the morning, I feel sunshine on my face

En solig morgon här i Huddinge. Sitter i mitt vardagsrum och smälter frukosten.
Igår hjälpte jag Saga att måla om i hennes rum som sagt. Spackla, slipa och målade första lagret. Sen åkte jag hem. När man säger det sådär så känns det som att vi gjorde mycket illsammans men med tanke på att vi gick upp "sent" och sen åkte iväg till min skola för att hämta mina målarbrallor så var den ändå bra jobbat!

Nej, det blev inget målarjobb idag hos Emmas pappa. Han var tvungen att förbereda så imorgon ska vi jobba i stället! "Miket bra, yiaa!" Så idag kommer Emma, Tommy, Signe och Pelle(en kille vi träffade på Muskö) hit. Det blir nog att kolla på film. Sen får vi se vad som händer.


Rubrik

Sitter nu i Sagas kök här på morgon kulan och äter frukost. Ska hjälpa henne med att måla om hennes rum! Och imorgon ska jag till målerijobbet som jag fått av Emmas pappa tillsammans med Emma. Niiice!
Tja, det var väll typ det.


På Muskö var det i alla fall mycket trevligt. Träffade Musköfolk som var väldigt trevliga. Blev bjuden dit nästa helg på Halloweenparty. Får se hur det blir med det. Eller det blir nog så. Ja. Tja, hej!

Helvete!

Skulle hämta min gröna munkjacka ur tvättmaskinen som mamma startade innan hon gick till Huddinge Centrum.
Passar på att ta ut ett par sockor och sen ser jag en tröja jag inte känner igen. En t-shirt i ljus mint grön. "Vafan?" Kollar vidare i tvättmaskinen och sen ser jag min älskade Batman tröja! NEJ!! HELVETES FAN OCKSÅ! Min absoluta favorit tröja är förstörd. Jag minns att jag sa till henne när jag köpte den att det får absolut inte maskintvättas...Och plus att hon tvättat blandade färger.. Åhh! Den var ju så fin. Nu är den ful. Och den var dyr också, dyr för att vara en T-shirt. Så nu har jag två missfärgade tröjor som förr var vita och snygga. Fan också...
Visst uppskattar jag att hon tvättar och så men snälla..!



Om några timmar åker jag iväg till Emmas landsälle. Ska bli kul i alla fall.
Måste börja packa ihop lite saker innan jag sticker. So long!


Moget att någon/några hade spottat över hela min moppe efter dansen. Verkligen moget. Var ju helt undrbart att torka bort någon annans saliv från instrumentbrädan och sadeln. Tack så jävla mycket.

Plugg, Pippi & pannkakor

Sitter här och "pluggar" inför byggprovet och svenskprovet imorgon. Signe är också här! Pippi Långstrump är på tv:n. PÅ band. Härliga videokasset som alltid fungerar! Men det är snart utdött. Old School. Kan det mesta till provet, men mer kan det bli! Idag har jag vart ledig! Awsome. Utvecklingssamtalet gick bra. Ehh..annars har jag inte gjort så mycket intressant. Hängt med Signe som jag gör rätt ofta nu.


Imorgon är sista dagen innan lovet! Första lovet på terminen, häärligt! Som man har längtat...På kvällen blir det till att dansa och sen dra hem till Jenny för att träffa folk. Ska bli kul! På Lördag morgon blir det dans igen och sen åker jag iväg med Emma till hennes landställe för första gången. Ska träffa alla hennes lantis polare! Spännande.

Annars har jag inte mycket in planerat på lovet. Så hör bara av er!
Hittade btw en fin jacka på H&M som jag väldigt gärna vill ha. En svart. Inte en kappa! (Som är det enda jag har..)Den kostar ca 500kr. Jag har två hundra. Får fråga min mamma om pengar och viffta med ögonfransarna extra mycket!

Min lediga Onsdag

Vaknade runt halv tio. Gick upp ca en timma senare. Lyssnade ut "En komikers uppväxt". Åt lite mackor och hämtade upp tvätten. Dagens riktiga prestation är att jag var på gymmet! Körde på mycket lår och armar och lite mage också. Nu efteråt känner jag mig alldeles slut i armarna och magen. Nu kan jag vara stolt över mig själv och slöa lite grann.


Kanske går tillbaks dit imorgon, får se om jag orkar och har lust. Tror faktiskt att jag blivit lite starkare här och där.Trodde att det aldrig skulle hända något men  min kropp är inte annorlunda.   Det går bara man vill!                                           

Förlåt dig själv

I ljudboken jag lyssnar på så berättar Jonas Gardell att han ibland vaknar på morgonen och ser sig själv i spegeln och tänker; "Är det här verkligen jag?" Har du aldrig kännt så? Undrar han också. Och jag känner igen mig i det. Ibland ser jag på mig själv i spegeln och tänker; Jag är jag. Jag är Nadja. Jag är en människa. Jag tar upp mina händer och studerar dom. Försöker skaka av mig den nästa läskiga kännslan. Kännslan att jag bara är en själ som är i en 16årig flickas kropp. Är det såhär min själv ser ut? Var det den som bestämmde att jag skulle vara jag?



För allt du hatar hos dig själv - Förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - Förlåt dig själv.
För allt du skäms över
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är.
För allt du ville vara.

Förlåt dig själv.

Autumn

Jag är så drabbad av höst depressionen! Jag försöker så mycket att se allt å glatt och bra som möjligt. Men allt jag får fram är bara usch, fy och blä! Jag gör allt vad jag orkar för att inte sluta som en liten plutt-skrutt-nadja-depp-hög på golvet. Men ändå så är jag påväg dit ner. Nu går det utför. Eller, mest ner för en trappa.Lite ner, okej, lite ner, okej...Och så håller det på.

Man kan se det som i kortspelet Neger och President. (Varför heter det så?) Du blir antigen President, Neger eller Neutral. (bortsett från vice neger/president) Och jag är på Neutralplatsen. Kan bli President eller Neger. Bättre eller sämre. Så länge jag spelar mina kort rätt kan det gå upp och jag blir "Presse". Men korten jag har att spela med är inte dom bästa. Tror att det är lugnt men i själva verket är det dömt att gå åt helvete!

Men jag försöker helatiden att se allt på det bättre
men allt känns mest neger.


Ljudböcker & Ledighet

...är så bra! Speciellt med Jonas Gardell! Lånade två ljudböcker igår. En av Jonas Gardell som läser sin egna bok, En komikers uppväxt. Fem cd skivor, som jag inte ska tappa bort, och jag är på skiva nummero dos! Det är så bra, mah, jag blir glad av Jonas Gardell. Den andra är Skriven av Liza Marklund och heter Asyl vilket nog många känner igen. Jag har hört att den ska vara bra. Så den blir till att lyssna på senare!

Nu är jag drabbad. Smittad. Förkyld!
Höst snuvan är tillbaka! Hostar och snorar helatiden! Hate it.
Men som tur är så har jag ju det så pass lyxigt att jag inte har någon skola imorgon för att min bygglärare är på kurs, så hans lektion utgår vilket betyder, hela dagen ledig! Och på torsdag har jag resursdag med uteckligssamtal. Börjar 10.00 och slutar 10:20. Utveckligssamtal i tjugo minuter sen får jag gå hem igen! Lätt att jag tar moppen till skolan då!

Kom nyss hem från ett matteprov. Kände mig nog mer förberedd än vad jag egentligen var men G är vad man alltid hoppas på! Såg förresten Anders i skolan idag! KemiKaffeberoende-Anders! Och några från killar från hans klass. Jag och mina klass kompisar satt i cafeterian och såg honom genom fönstret. Jag är seriöst hög på Tomtberga, jag vet. Förlåt, jag ska sluta! Snart...

vatten, vatten, bara vanligt vatten!

Nu fungerar vattnet igen! Underbart.
Nu är det bara den stationära datorn som krånglar..jag är lite ledsen i ögat för att den har alla mina bilder som jag vill spara. Musiken kan man ju bara skaffa igen. Nu ska jag kolla på Miami Ink!

So long!

Nu tar jag in på Hotell a lá Emma Ölvestad. Jag måste ju få gå på toa och duscha när jag vill! Tänk vad mycket man tar för givet. Vrid på kranen så kommer det vatten, vrid på duschen så kommer det vatten, dra i spolhhandtaget(fast dom flesta trycker väll nu mera?)och toaletten spolar. Men nej serru! Det gör det inte här hos familjen Junnarp för tillfället.
Förhoppningsvis så fungerar allt som det ska imorgon eftermiddag. Gör det inte jag skriker jag! Högt! Jag gillar vatten, jag älskar vatten! Vi behöver vatten. (Och nu ska jag inte börja med "men tänk på människorna i afrika!" - oh grejer...

Som sagt:
Inget vatten, ledsen Nadja. Ingen stationär fungerande dator, arg Nadja.
Imorgon är det skola. Blää. Hatar bygg! Imorgon är vi inne på tredje veckan.
Sen lov, sen sista veckan på bygg. Åhh vad jag ska vara glad den veckan. Jag saknar måleriet. I need it! Känns skönt att jag inte är ensam om att inte tycka om vissa lärarepå skolan. Och då är det inte bara Fröken X.

Nu ska jag packa ihop lite grejer! Det var röj på dansen ikväll. Härligt! Dock extremt förvirrande på slutet men det blir grymt ill slut. Det här inlägget får avslutas med  en av mina favorit motton(ganska passande);

Man vet inte vad man har förens man förorar det!

Girr...

Vi har inget vatten hemma! Pappa gräver ju här hemma och nu har han lyckats att ta sönder allt, till och med vattenledningen! Så ja. Ni kan ju förstå problemet där. Ingen dusch, ingen toa. Vilken tur att vi hann tvätta kläder åtminstonde!

Nu är jag inne på mammas bärbara dator men våran andra dator har fåt fnatt, den vill inte fungera! Jag hatar den, jag hatar den, jag hatar den! ÅHHH!!!! DÖD ÅT ALLT!! (typ)

Sova

Jag är här, jag är nu och det är så det ska vara. Nu ska jag sova.
God natt sverige!

Torsdag, kväll.

Tänkte väll typ bara säga god natt...På dansen gick det i alla fall bättre än sist men det känns och egetligen är ett faktum att vi börjat förlora insperationen. Imorgon ska vi visa upp den för Stina igen och se vad hon säger.
På lovet får vi vila och samla nya krafter och idéer och ta igen den tid vi förlorat. Det gick som sagt i alla fall bättre idag.

Ska dricka upp min päronsaft, borsta tänderna och sen gå och lägga mig. För sen är det fredag! Så jag har längtat! Vill att det ska gå lika fort som det gjorde förut. Man han ju inte ens blinka så var det fredag eftermiddag. Under dagen idag har jag blinkat mycket och det var fortfarande torsdag.

Imorgon ska jag hälsa på Signe igen, köpa lite godis på godisbåten, dansa och sen tjocka mig tillsammans med Signum och Emmutt! Filmfilmfilm för oss. Lovely!
Fick förresten reda på idag att jag fick 102 av 105 på glosförhöret i engelska, näst bäst i klassen. *stolt* Fast så svårt var det inte. Tro mig.


Nej, nu får jag ta mig i kragen!  God natt!

Torsdag

Sitter i vardagsrummet och kollar på That 70 Show just nu. Så bra serie! I love it!
Har nyss ätit middag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka iväg till danslokalen med mina danskompisar och komma på mer till våran koreografi. På två träningar har vi gjort såå lite. Två i min grupp började prata om vad som skulle hända i helgen, en annan hoppar på och där stog jag och försökte få igång mina vänner. Nej nu får vi ta tag i det här, det är ju ändå så lite kvar!

Nu ska jag försöka minska smärtan i mitt knä som utsattes av en dörr som flög rakt på det, från sidan också.
Aj, aj, aj. Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska blir klar så jag kan få lite ren tvätt, för i min familj så har alla börjat tvätt strejka. Så jag tog steget idag och började tvätta. Woho. Duktig Nadja!

(Mitt 300:e inlägg!)

Hjälp!

Inatt så drömde jag min första mardröm på jätte länge! Det var lite Wall-e gone crazy! Här hemma har vi en gul traktor och nu har den till och med tagit sig in i mina drömmar!
Det började med att jag var här hemma i mitt vardagsrum tror jag. Sen började det låta utanför och grävskopan började riva vårat hus! Jag sprang upp på övervåningen (som inte var sig likt) och kollade ut genom ett fönster och såg hur grävskopan bara förstörde mer och mer! Jag sa åt pappa att vi måste lämna huset! Och till slut var vi nere i källaren och jag sprang ner till ytterdörren som vi har där, som har ett sånt där titt-hål. Och som om traktorn såg mig körde den rakt mot dörren och liksom grävde bort dörren! Jag vet att det låter hur dumt som helst men det var läskigt.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Hälsade som sagt på Signe idag med Emma på Ica Kvantum. Hon passar bra i det där yrket, och hennes "jobbakompisar" är tydligen as sköna. Jag och Emma gick omkring och käkade banan, typ apelsiner(kommer inte ihåg vad dom heter på riktgit) och sådana där små tomater. Det finns provsmak, vi provsmakade inte, vi käka helt enkelt!
Sen gick vi förbi godisbåten och köpte llite godis och åkte hem till Signe och kollade på Get smart. En ny action komedi. Den var bra! Sen blev det lite Vänner innan jag gick.

Tja, det var väll tänkt att vi skulle vara hos Jessica ikväll men det blev inte så, vet inte varför, men det sägs nu att det blir imorgon kväll. Jag får se hur det blir med det eftersom jag har så pass sen träning imorgon. Orkar inte åka till Tullinge tio på kvällen. No, no.

Nu ligger jag hemma i min säng och kollar på tv.  Inget speciellt på tv ikväll. Det blir nog Roomservice. Det är ju trotts all mitt blivande yrke och mina blivande arbetskolegor, haha. Not, men man kan väll hoppas??

Had'e bäst!


God morning!

Herregud vad förvirrad jag var i morse! Jag var bombsäker på att det var lördag! På lördagar har jag dans 11.15, då måste jag ha väckarklockan på för att inte försova mig. Så jag såg den lilla ringklckan var på och kände att "jag kan ju sova lite till", flera timmar faktiskt. Men sen kom jag på att jag inte minns att det var fredag igår. Min ännu inte pigga hjärna började fundera och kugghjulen började snurra igång.
"Neeeeej, det är ju onsdag! Bara halva veckan har ju gått!" Crap. Så efter det klarade jag inte av att somna om, så nu sitter jag här. Kollar som varje morgon på "Vakna med the voice". Med Paul Hauka, Jacob Öqvist, och Josefine Kraford. Och nu är Olle Wallner, från fråga Olle, i sudion och pratar sex. Ibland får man kanske veta något men oftast inte.

Idag börjar jag 10.10. Har vå lektioner idag!
Bygg 10.10 - 12.00 ungefär
Lunch 12.00 - 12.50
Gymnastik 12.50 - 13.50

Idag tycker jag att gympan ska bli rolig faktiskt! Det ska bli basket idag, och jag gillar den sporten! Nu ska jag visa Joakim...(en jbbig kille från dagis, haha) För på Innebandyn förra veckan var jag inte riktigt lika aktiv som på vissa andra lektioner...Basket, det är min sport! Mwhahaha...! Och idag ska vi har pulsklockor på oss. Vi ska mäta våran puls. Intressant.

Annars är dagens planer att; efter skolan ska jag åka iväg till Ica Kvantum och säga Hej till Signe som praoar där just nu! Ska bli kul och se henne där med namnskylt och grejer. Lilla fina Signe! Sen ska jag nog hem och senare ska jag och några klasskompisar hem till Jessica i min klass och ha det trevligt, godis, popcorn, film vad vet jag? Hoppas ni anda får en bra dag!
Had'e bäst!

Ditt namn

DITT RIKTIGA NAMN

Nadja

DITT GANGSTA NAMN
( första bokstaven i ditt förnamn + izzle)
Nizzle

DITT DETEKTIV NAMN
(favorit mat och djur)
Pankakahund (lol)

DITT STAR WARS NAMN
(de tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn)
Junna, inte dåligt.

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Grönapelsinjuice(Okej?)

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn, fyra första i ditt efternamn)
Nariajunn

DITT SPÖK NAMN
(svarta och ditt/dina husdjurs namn)
Svartamini-hopp, lol. Det ända husdjuret jag haft, en kanin.


Inside information

Har fått veta att min förra svensklärare Peter hade mailat till sina sjuor och tippsat om min blogg. Okej, roligt! Så hej alla sjuor som bryr sig! He.he. Nu ska jag göra en macka! Min mage har kurrat ett tag.

Min Fröken X.

Tjenamors allihopa! Efter många timmar av spikande, mätande och sågande
( + en skit jobbig matte lärare, kommer till det.) så har jag äntligen fått parkera här. Framför datorn!
Min dagliga dos strålning, mumma!


Idag började jag på min fågelholk. Jippie! Nae, egentligen inte. Fast det är mycket bättre än målarbockarna!
Jag vill inte vara på bygg! Jag vill tillbaka till målarfärgerna, mitt bås och mina penslar! Och min mentor. Långsamma Lennart! Jag vill vara där jag ska vara!

Idag har väll vart en ganska normal dag i skolan. Mycket jobb, ännu mera rast, "förseningar", och en irriterande mattelektion som vanligt! Allvarligt! Min mattelärare, "Fröken X" , är såå jobbig! Jag blir vansinnig! Hon låter som en kalkon när hon öpnar munnen. Jag skojar inte! EXAKT! Och det är inte kul att lyssna på. Fröken X slutar - aldrig - prata. Aldrig! Det är som att öronen blir stuckna med knivar! "Låt lidandet få et sluuuut!!" (Nej, jag överdriver inte.)


Som tur är finns det musik i mobilen och hörlurar
som stänger ute Fröken X kalkonsång!

Halli-Hallå!

Ska bara slänga in ett snabbt inlägg innan Signe kommer och hämtar mig!
Igår lekte jag med Simon och Emma hemma hos Simon.Fan vad länge sen man träffade honom. Det var en trevlig kväll i alla fall. Vi såg några filmer, bla "Mirrors". Usch. Den var lite obehaglig och lite panikartad men ändå en helt okej film.
Eh, idag ska jag träffa Signe som sagt och vi kommer förmodligen sitta och titta på Vänner och äta mandariner som vi gjort ett tag nu, haha. Annars så är det bara dansen ikväll vilket jag som alltid ser fram emot!

Jag behövde inte välja vilken Thrillerdans jag skulle göra(jag tror jag har nämnt det tidigare..?) det blev C-gruppen för dom är färre. Strålande! Så slipper jag välja själv. Nej nu måste jag gå! Hoppas alla andra får en solgit och härlig höst dag!

Gult och soligt ute, go och glad inne.

En liten uppdatering bara. Igår var det andra dagen i bygg. Blev klar med bockarna och efter skolan gick jag och gymma själv för första gången! Ojojoj! Cooling där. Det gick bra. Körde i en och en halv timma ungefär och klockan fem var jag hemma. Käka lite och sen iväg till dansen.

Idag i skolan hade jag bara två lektioner. På den första var det dags att designa sin egna fågelholk. Den blir skit snygg! Jag har ingen egen fantasi så den kommer se ut som moderna hus gör nu. Lite ojämna tak sådär. Får lägga in en bild på det senare. Efter det var det dags för gympa. Hade Innebandy. Lite sådär på "kul - skalan". Kom hem, fota lite, ducsha och nu sitter jag här.

På lördag är det bestämt att jag ska leka med Simon och Emma! Jävlar. Nu är det länge sen. Har saknat Simon och hans humor. Haha. Så på lördag är det spikat. Annars kommer helgen mest bestå utav dans, dans, säkert film hos Signe och sen mera dans.


Junnarp, inte bara i bloggen, också på kartan!

Hur coolt är inte det här? Huh? Liiite ballt ändå.
Trodde Junnarp var minimalt men tydligen inte.
Jag är kändis vafan!

Not.

My name is Byggare Bob!

Idag är det Måndag vecka fyrtioett vilket innebär att det var dags för Målarklass ettorna att byta till bygg i fyra veckor! Fyra veckor!! Hallå? Jag vet att vi ska lära oss grunderna och det OCH att kursen är värd 50 poäng..."Men" jag valde faktiskt måleri och inte bygg.

                         

Idag fick vi våran första uppgift. Att bygga en bock. Fast i en lite enklare och rangligare vertion. Och vi ska kunna fälla ihop den så vi fick använda ett "pianogångjärn". Ojojoj vad jag kan då. Haha. Det skulle skruvas fast, för hand, och med det så menar jag enkelt sagt att det var...allt annat än kul. Händerna var alldeles röda, efter att ha skruvat i alla skruvar, i vad som kändes som evigheeeter!


Och vi ska bygga två stycken också. Jippie. Senare ska vi få bygga något så enkelt som en fågelholk! Och det är ju fine. Får se hur det här med bygg kommer arta sig. Men just nu är det inte såå roande.

19 dagar kvar i bygg. (inte SÅ allvarligt som det låter.)

Sunday morning, rain is falling.

Godmorgon allihopa. Hoppas ni mår bra, det gör jag.
Eller, jag är lite snuvig och trött men jag klagar inte.

Igår var jag i Skärholmen med Signe. Köpte en fin Batman tröja,en väska, ny plånbok(så jag får plats med mina kort!) och två nya nagellack! Wiho! Nu kunde jag köpa Signes försenade födelsedagspresent! Det blev tre piercingar. Dom var billiga, och jag kände mig generös. Så Grattis Signe! Typ ett halv år senare!
Jag kom också äntligen in på myronas! Hade oturen att åka dit på en söndag då det var stängt.
Dom har gjort om så mycket sen jag var där sist. Vilket var ett par år sedan. Men jag hittade ett par Cheep Monday jeans för 80 spänn! Men tyvärr hade dom krympt i tvätten för jag fick inte på mig dom. Attans!

Efteråt åkte vi hem till moí, vidare till Vi(vo) och köpa kanelbullar, (Hoppas ingen glömde kanelbullens dag!) och sen brummade vi vidare på våra moppar hem till Signe. Kvällen Slutade med att man hamnade hemma hos Ellinors kille Jakob, tillsammans med en Adam och en Jesper. Sen var vi vakna hela natten. Jag var hemma halv sex! He.he.

Väcktes klockan tolv av min pappa. Lika bra det. Annars kommer jag inte kunna somna ikväll. Vad är dagens planer då?Jo, sitta här och uggla, göra någonting och sen ikväll ska jag iväg till dansen och c-gruppen! Så jävla kuuuul!
Had'e bäst!

qwdefgh

Hallå!
Drar snabbt igenom min dag.
Vakna. Bajs trött. Göra mig i ordning. Gå till skolan. Måleri teori. Svenska. Engelska glosförhör. Sluta. Gå hem till Emma en snabbis. Iväg till gymmet. Hem. Käka. Dans. Och nu är jag hos Signe med den mest konstiga träningsvärken i magen och väntar på att Ellinor, Jakob och annat folk kommer hit. Det blir filmfilmfilmfilm! Woho!

Dans imorgon kvart över 11, sen iväg till Skärholmen! Yaay! That's it.
Had'e bäst!

Tjenixen!

Nej, kan jag börja inlägget med. Nej jag lekte inte med Simon och Emma. Eller...Jag lekte med Emma, Signe, Ellinor, Tvillingarna och Jennifer i Sjödalsparken för en s k picknick. Det blåste lite men vi kämpar för sånt! Så, nu är det avklarat.

I Måndags var jag och klippte mig. Igen. Så nu är jag lite kort hårigare. Igen. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha långt hår eller kort. Ska försöka spara till långt men jag orkar inte vänta. Ni vet. När man vant sig att styla sitt hår så att det ser bra ut och sen nästa dag ser det, rent ut sagt, förjävligt ut! Och jag tänker inte lägga ner pengar på löshår när jag lika gärna kan vänta, helt gratis! Nog om mitt hår, haha..

Igår hade vi skolfotografering. Det märkliga var att dom långa fick sitta och dom korta fick stå. Men jag klagar inte. Jag fick sitta ner! I mitten! Så då var jag lite happyface men efteråt fick jag kika på fotografens dator hur bilden blev. Njaa. Inte så strålande på något sätt men orka bry sig. Det är ju bara min skola och tre till som kommer få katalogen...He.He.
Juste ja! Igår fick jag mitt första studiebidrag! WOHO! *vågen* Och det måste utnyttjas! Så åkte in till stan med Emma efter skolan för att införskaffa nya tröjor. Jag har hittat "alla" nya jeans så nu var det tröjorna som var problemet. Och jag hittade en hel del. Och en sjukt snygg grön munkjacka! Jag ääälskar grön! Och nya hårspännen. (Med det här korta håret + dans måste det styras upp på något sätt...= hårspray & hårspännen. Men nog om mitt hår!)

Som vanligt chill i skolan. Sista måleri lektionen idag på en hel månad. Min mentor skulle bedöma mitt bås. Hur bra jag hade sparmålat (målartermer) m.m. Och jag tror faktiskt att det gick bra. Faktiskt jätte bra! På Måndag är det som sagt dags att byta till bygg. Nu ska jag ta och kolla vad som finns på tv och ta det lugnt. Och hitta mina 100engelska glosor som är till på fredag. Önska mig lycka till!

Önskar att jag var lika bra på att hitta grejer som jag tappar bort dom!

RSS 2.0