Skolveckans första helg.

Veckan har gått väldigt snabbt! Från ingenstans blev det plötsligt fredag och det kändes ju väldigt skönt! Igår åkte jag in till skärholmen en snabbis med Signe och Jimmy för att fynda på Cubus rea. Ett par jeans och en topp för 399kr. Så jag hittade ett par jeans som skulle kostat 500kr och en T-shirt som skulle kostat 129kr. Det kändes inte alls så dåligt när vi var påväg tillbaka till våra hemtrakter. Sen var det tänkt att det skulle hållas en liten kräftskiva hos signe som failade rätt stort men det var trevligt i alla fall! (Laxpasta for the win!)

Bild: cubus.se (hittade ingen bild på t-shirten jag köpte.)

Idag har jag börjat måla om en anslagstavla här hemma till svart som ska hängas upp i mitt rum förr eller senare. Lika så en stringhylla som jag rotat fram ut källaren. Måse få upp lite saker på väggarna nu för det är fullt över allt annars! Andra planer idag är att gå på bio med Ellinor, Jakob, Signe, Jimmy och några andra vänner. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette men den är säkert jätte bra. Hehe. Nu ska jag surfa vidare på internätet och ta dagen som den kommer!

(för övrigt var Stonehorse visningen väldigt ball! Förutom att det blev lite kallt på kvällen.)

 


Stonehorse imorgon!

Jajamensan! Imorgon är det dags att se detta. Nu måste jag bara ringa och beställa biljetter.
Jag hatar att göra det, jag är så dålig på att prata i telefon...i alla fall med främmande folk.




Kiwi Smoothie

Nu ska jag logga ut från datorn och göra lite smoothie till mig själv.
Det här receptet använder jag;

För 1 smoothie behöver du:
2 Kiwis
1 Banan
1½dl vanilj yoghurt

Gör såhär:

Skala frukterna och skär dom i bitar.
Häll i allt i mixern och kör. Häll upp i ett glas och dekorera.
Klart! Super enkelt.


(min kommer DOCK inte vara lika "flashig".)


Tjugotredje Augusti.(Långt inlägg)

Idag är det den sista sommarlovsdagen. (trotts att jag skriver detta den tjugofjärde) Känns lite tråkigt att den är över men någon gång måste det ta slut. Så "idag" kände jag att nu måste jag få ihop lite folk för en kul dag där vi kan njuta av lovets sista timmar tillsammans för att svulla och ha en trevlig stund @ my place! Mer om det snart!
Förut kändes det inte riktigt som att jag tagit vara på tiden men nu när jag tänker på det i efterhand har jag gjort ganska mycket saker som jag uppskattat mycket och som jag kommer komma ihåg länge.

Detaljerna: (sammandraget längre ner)
När skolan slutade så började jag jobba direkt i drygt en vecka. Kommer ihåg att jag söndagsfikade med fina lilla Saga i hennes syrras lägenhet och svullade som få och kollade på The City. Sen var det midsommar som firades i Krigslida med en massa vänner! Och plötsligt sitter jag på ett tåg med folk på väg upp till dalarna och Peace and Love. Där var vi i en vecka och jag älskade det! Trotts alla de kalla nätterna och de varma bastumorgnarna Trotts allt så var det en mycket, mycket bra första festival!  Sen var det dags att jobba ihop lite cash. Hade många fina soliga dagar med Signe uppe på taket på Britas gränd. Åkte i pappas MK Indy Seven (som jag lärt mig att den heter nu)- bil en del och fick några schyssta bilder från dom turerna.

Gick fina skogsprommenader med Saga och käkade blåbär och tog bilder på varandra. Det var en fin dag det!
Och något man absolut inte får glömma är att jag dansade ju med 300 andra dansare för att hedra The King of Pop! Det var så sjukt jäkla kul och verkligen värt all väntan som det blev den dagen. Sen var det en liten get together/grillning hemma hos Saga med några vänner. Åkte iväg en sväng till Åland med Signe, Jimmy och Jerry. Vi körde vårat eget race och det blev väldigt lyckat! Sen hade jag många 'dödagar' där jag bara käkade B&J och läste Twilight böcker. Tills jag träffade Linnea! Åkte hem till henne och vi käkade glass i stora lass och en massa chokladsås och kollade på några vänner avsnitt! Kollade igenom alla hennes klistermärken och bokmärken(tog typ hela kvällen! haha) och lyssnade på 'Pankakor med sylt.'

Åkte in till den stora staden med Lea och hennes vän Evve för REA-shopping. Fyndade galet och åkte hem med nya kläder och trötta fötter bara för att 30min senare röra mig ner till Linda och grillade lite marshmallows och kollade på film med Jenny och Emma. Har varit en del i Vitabergsparken i sommar också. Först för att se Sirqus Alfon. Sedan Potatislandet och sen för att kolla på Super Jam. Alla gångerna var det bäst. Verkligen underbart bra. Varje-liten-stund.
Men där emellan var det dags att åka ut till Muskö och träffa folk och dagen efter det var det inflyttningsfest hos Klara och Oskar. Både jag och Saga hade en kul kväll! Sedan har jag vart och klättrat i älvsjö med kompisar och det visar sig att det är riktigt kul och bra träning! Så det har jag börjat göra nu en gång i veckan med dem jag alltid åker dit med.


Sammandraget: (för lata/ointresserade läsare)
• Jobbade.
• Söndags(tant!)-fikade.
• Midsommar i Krigslida.
Peace and Love!
• Jobba lite mer.
• Åka pappas snabba,gula bil.
• Skogspromenad.
Dansade på Plattan/Centralen/Stureplan.
• Grillning hann man också med.
• Åkte till Åland.
• Åkte till Koholma. As usual.
• Köpte tre twilight böcker och knarkade B&J.
• Lekte med Lea och käkade glass(glass är bäst.)
Shoppade i stora staden S.
• Grilla marshmallows.
Varit i Vitabergsparken.
• Muskö.
Inflyttningsfest.
• Jobba lite till.
• Började klättra.
Marshmallowparty!

Ja, marshmallowpartyt! Det blev en liten get together hemma hos min pappa för en solig stund på min altan med vänner och grillning av marshmallows. Dom som kom var Signe, Jimmy, Saga, Lea, Jenny och Linda. Inget riktigt vesentligt hände vi snackade bara och käkade. Och skrattade. Jösses! Jag var verkligen glad igår! Och sen lite dans med c-gruppen på det gjorde susen, den nya gruppen är verkligen guld! Förlåt med FAN vad jag var lycklig igår, det kände jag mig lite värd åtminstone.


Saga, Lea, Jimmy och Signe
Saga, Signe, Linda, Lea och Jenny
Det har varit en grym sommar!

Adidas Peach Tree Collection


Är det bara jag som tycker att dom här klockorna är jäkligt coola, på ett väldigt retro sätt?
I år lanserar Adidas sin "Adidas Peach Tree Collection". Klockan kostar 775 kr. Visst är den lite dyr men jag skulle inte ha något emot den! Jag tycker den är jätte cool i vilket fall som helst! Kanske något man (jag)kan önska mig i julklapp?

Eko-vänliga smycken!

Nu är det dags för Sverige att börja sälja snygga och miljövänliga smycken! Svaret på det? Batucada smycken!Det är en franskt smyckesmärke som gör naturvänliga halsband, örhängen och armband. Dom är också billiga!
Tidningen SOLO vill säga att det påminner om tatueringar då dom sitter så nära kroppen, och det kan jag hålla med om! Alla smycken klarar av havsvatten vilket gör det till en bra och snygg accessoar på sommaren! Kolla in och läs lite mer här.
 
(bilderna är från hemsidan som jag länkat till.)

Psst..! När jag ändå är inne på miljövänligt kan jag snabbt tipsa om något miljövänligt att ha i köket! Om du vill Krav-märka dig ordentligt så ska du absolut investera i den svenska Skeppshults gjutgärnspannor. Man använder sig utav enbart vindkraftsel och många andra lokala produkter när den tillverkas. Och inte nog med det så förbehandlas dom också med Krav-märkt rapsolja! Och en garanti på 25år ingår!



"Wainting on the World to Change"





(gamla bilder)

Blääää

Just nu känner jag mig väldigt ensam och framförallt uttråkad. Ingen av mina vänner är hemma eller har andra planer för dagen. Vissa är på gotland, vissa ska på bio med sin kille, vissa ska dansa på nattklubb och vissa är bortresta någon annanstans i Sverige Och det suger något extremt. Och det är inte bra för mig att det blir såhär. Det är då jag börjar fundera, för mycket dessutom. Det leder till ångest på många sätt och vis. Att skolan snart börjar och att jag slösar bort mina sista dagar med att göra just ingenting. Att jag stänger in mig på mitt rum. Ligger i sängen och kollar på Vänner. Dricker Oboy, plockar lite i mitt rum. Vänder på mig i sängen. Suckar över att jag aldrig kommer göra om i mitt rum, att jag inte lever så pass mycket som jag skulle vilja. Att jag inte 'fångar dagen'.
Sitter framför datorn till jag tröttnar och flyttar mig till nästa skärm. Suckar. Städar. Dricker Oboy. Funderar. Äter en macka. Ångest. Ligger i sängen. Stirrar ut i tomma intet. Vänder på mig igen. Kollar på lite mer avsnitt av Vänner. Jag ligger på botten av min tillvaro i skit och ångest. (om man nu kan säga så) Uttråkad och deprimerande vardag. Jag har så mycket extratid men inget vettigt att använda den till! Jag vill inte leva det här livet. Dag ut och dag in? Sedan januari har jag bara gått och väntat på något. Något stort. Väntat och väntat på att det där som saknas ska ta plats i min tråkiga tillvaro. En massiv förändring är vad jag önskar. Men det här har kommit att bli en rutin som vägrar att förändras!

Vet någon vad jag väntar på? För det gör fan inte jag.


(bilderna är tagna för några dagar sedan)

Ingen rubrik på inlägget

Vilken vecka det har varit. Jag har jobbat från tisdagen till fredagen. Det var sista gången för denna sommar. I onsdags var jag i vitabergsparken med Saga, Linnea och andra sköna dans människor. Linn, Stella, Maria och såklart några från sagas klass! Vi skulle kolla på "Super Jam". Det var dags för att kolla på dansbattles i hiphop. Det var grymt! Dock började det regna och blev sjukligt irriterad på en tant som satt bakom oss. Fick några bra bilder från kvällen:


fint väder, inte lovande.


hehe(jag vet vad du tänker)





coolaste numret!


tack alla för en underbart lyckad kväll!

Dans i Vitabergsparken!

Juste ja! Jag glömde ju en sak. Jag, linnea och saga gjorde ett spontan besök till vitabergsparken för att kolla på dans. Potatislandet närmare bestämt. Det var jätte, jätte bra verkligen. Både roligt men samtidigt allvarligt. Jag tror dom ville visa hur depprimerande vissa människor i vårat avlångaland kan ha det. Eller, snarare enformigt. Jag tycker hur som helst att det var jätte bra!


Jag och Linnea. Sötnos. (träffade min danslärare Stina där till höger också! plus iwa och karin). finns mer bilder på Sagas blogg. Det är fortfarande hennes bilder eftersom att jag glömde ta med mig min kamera till alla dessa event. BRA Nadja. Är handikapad utan den numera.


Potatislandet

Bilddiarré! (mera)

Sen var jag ju på Muskö också med Emma, Jenny och Linda. Plus lite annat trevligt folk! ( MINUS Lotta och Moa) Fler bilder finna på min Facebook. Men bara för att jag är så snäll så bjuder jag på några sånna här:

Linda och Jenny Schteeek.

Jenny och kåt emma. hehe

Emma är så gullig. Hade saknat broran min trotts att det inte var en evighet sedan. <3

Bilddiarré!

Okej, okej. Nu ska jag slänga in lite mer bilder från olika tillfällen! Här är är några till från inflyttningskalaset. Det är bara jag och saga som blev snygga. Och cupcaksen såklart. (hehe) Nej, inte för att vara egoistisk eller så men jag gillar dom bilderna jag fått tag på (snott från fejjan) och Saga är olagligt söt! Gulle! <3




Inflyttningsfest i Hammarbyhöjden!

Så sant som det var sagt. Igår åkte jag till hammarbyhöjden och hem till Klara(sagas syster) och Oskar(pojkvän) som stog för hela kalaset!Saga och Klara hade bakad superfina muffins heladagen. Orkar inte skriva hela den kvällen så jag slänger in dom bilderna saga har.


fiiiiiina va?

snygga barn

uffis och Klara!

Nadjas nya kläder och sånt!


Blå byxor från Monki 50kr. Vitt Linne från ginatricot 49kr.

Orange/lax/någon slags färg - byxor från Monki 50kr. Linne från H&M 99kr, organisk bomull.

Väska från Beyond Retro, 199kr.

Kofta från ginatricot, 199kr.

Almanacka och pennor.


Fly me to the moon


Shopping och vänner!

I förrgår var en bra dag. Åkte till Huddinge för att leka med Lea! Åkte till pappa och städade(ingen frisk unge gör det bara sådär när man inte ens bor där just då) för att Lea envisades med att se mitt hem och mitt rum. Efter en snabb rundtur åkte vi till Matbörsen, som det så fint heter nu, där jag bor och köpte glass och chokladsås, och lite Marabou också. 88kr fattigare åkte vi hem till Lea där jag fick en rundvisning av huset, stort, fint och sådär det ska vara i en stor familj. Jag fixade spotify till henne och sen satt vi och lyssnade på musik. Senare kollade vi på Vänner på en stor projektor och svullade. Ska inte ta hela den kvällen i ord men det var en mycket, mycket bra spenderad dag tycker jag!


Och efter att jag fått veta att Monki har feta rean så bestämde vi oss för att åka till stan följande dag. Så istället för att vakna och inte ha några planer överhuvudtaget, som är ganska trist när man har gjort det rätt länge, åkte vi in till den stora staden S med Lea och hennes kompis Evelina. Jag köpte två par nya byxor från Monki för bara hundralappen! Vilket klassas som ett kap. Två linnen, en väska, en kofta, en almanacka och fina pennor till den. Jag kan ta kort och lägga upp här sen så ni får se vad fint allt är! Jag är mäkta stolt. Eftersom att jag inte har shoppat på nästan tre månader var det en fröjd att få komma ut lite och njuta av storstadslivet. På kvällen träffade jag Emma och Jenny hemma hos Linda. Käka godis och sncka skit på Lindas baksida och sen kollade vi på "Nyckeln till frihet". Vid halv tolv var jag hemma hos pappa.


Tick, tack, tick tack

I dom senaste inläggen jag har skrivit så har jag bara vart självisk och gnällig. Verkligen extremt självupptagen! Jag har ingenting att skriva om längre. Jag har inte åsikter eller speciella händelser. Orden och inspirationen till mitt skrivande har bara tagit slut. The End, Finito, caputt! Punkt.
På tal om slut så börjar skolstarten närma sig. Jag är inte så naiv att jag försöker förneka det. Tänk att lilla jag har blivit så stor att jag ska börja tvåan i gymnasiet. Det känns jätte konstigt. Jag känner mig fortfarande liten men om sju månader och tjugo dagar exakt så fyller jag arton! Då kan man kalla mig vuxen. Min mamma kommer utan tvekan kalla mig "mammas stora flicka". Och det är ju det jag är. Nästan.

Anyway! Skolan börjar snart och jag fattar inte vart sommarlovet tog vägen! Det blir bara kortare och kortare för varje år. Och det gillar jag inte. Men praktiken sätter igång relativt fort och förhoppningsvis så kommer det vara lov snart igen!

RSS 2.0