Välkommen hem!

Nu är man äntligen hemma ifrån Borlänge. Sveriges absolut tråkigaste stad. Det var helt underbart att få komma hem och ta den där duschen. Det var så värt det. Jag hade det extremt kul på P&L, vet inte om man vill åka dit nästa år men på festival vill jag i alla fall. Men bara för att man varit på festival betyder det ingen vila, inte för min del i alla fall. Jobbade idag från åtta till fyra. Sjukt jobbigt att arbeta i denna värmen. Plågsamt faktiskt. Kanske slänger in några bilder från festivalen senare! Nu har jag hört av mig i alla fall! Peace and Love var så värt allt det där besväret!



Had'e bäst!

Ses snart!

Nu jävlar bär det av till Borlänge och Peace and Love!! Ska ha så kul nu så det är inte sant! Ska jobba på måndagen efter festivalen. Ska bli kul att se hur taggad man är för busk-klippning och ogräsrensning om precis en vecka. Hade bäst så hörs vi snart!




Barnprogrammet som alla glömt.

Men icke jag! Thundercats! Det här programmet som sändes på Tv4 när jag var liten var en riktig favorit. Men tydligen så känner ingen till det här programmet, ingen jag känner åtminstone! Så nu tänker jag bjuda på lite avsnitt från lite äkta 90tals nostalgi!

Intro;


Och bara för att jag är så himla snäll så lägger jag in ett avsnitt här, på svenska!
(fine, programmet tycks vara super nördig och problemen lite speciella men jag fick ett gott skratt!)

Del 1/2


Del 2/2




Nu mååååste ni bara kommentera!

Kan det snälla sluta regna?

Nu har det regnat i en vecka och jag börjar tröttna. Idag var jag iväg till Gubbängen med Simon(som man inte träffat på år och dagar!)för att kolla på emma när hon spelade handboll. Eller tja, i stort sett var det lera, blåst och regn. I massor!
Kalla som satan åkte Simon och jag tillbaka till Huddinge. Sen åkte jag in till stan för att träffa min kära lilla vän Saga! Vi köpte kakor, kanel gifflar och brownies och åkte hem till hennes systers lägenhet för en söndagsfika.
Ca fem kakor, tre gifflar och fyra små brownies senare var det dags att stressa iväg till tunnelbanan för att åka vidare tillbaka till Huddinge centrum och dansa! Hade jag totalt glömt bort. Dansade i ca en timma och efteråt hade jag en riktig killer huvudvärk som vägrar gå över.  Så med för lite näringsbrist idag har det gett resultat. En konstant huvudvärk. Nu ska jag käka piller.

Jobbar imorgon, tisdag, onsdag och torsdag.

Little Miss Sunshine







<3



Träffas snart?






Magnus Betnér

Mannen som alltid levererar. Mannen som får folk att skratta utan att dra ett riktigt skämt. Betner är bäst.
"Tal till nationen" kolla på kanal5.se. (jag kunde inte sluta skratta åtminstone!)






 

Kaatosade (ösregn.)





Nu får det banne mig bli bättre väder!
Annars går jag inte till praktiken på måndag...





Ingen rubrik

Ikväll var det tänkt att jag skulle vara med och fira Jimmy och hans vänner för att han tagit studenten idag. Och det gjorde jag också. I ca två timmar sen drabbades jag av någon slags depression och blev väldigt otaggad och trött. Så straxt efter tio drog jag hem och kom hem nyss. Tid tog det men nu är jag äntligen hemma. Nu ska jag sova och försöka skölja av mig denna deppkänslan.

Eftersom att jag inte har skrivit på några dagar så kan jag passa på att säga att praktiken har gått bra, det har var spännande och dom som jobbar där är väldigt sköna människor. Jag är hel nöjd. Måste skriva ner mina timmar och vad jag har gjort imorgon så att jag kan ge det till min mentor på onsdag när jag har skolavslutning! Åh, onsdag. Wonderful! Sen ska jag jobba på torsdag och fredag. "Pengar rullar in (snart) som det ska, det går bra nu!"

God natt!

RSS 2.0