i en baja maja på en topp i pajala.

för en gångs skull så är läxorna klara på bara en dag.två spanska papper är klara och matte läxan är klar, nu är det bara glosorna i spanskan som är kvar. Vet itne hur många det var men det var ett par stycken i alla fall.
Det känns skönt att ha allt färdigt så här i början på veckan, får försöka fortsätta med det!

Idag vid ellva hade vi rast, vi frågade Maarit och hon sa tjugo över och det gjorde att jag,signe,alison och ellinor kom försent till svenskan och då fick vi inte komma in bara för dom gjorde ett stavnings-test.ja så vi missade det, vet itne om vi  får göra det senare men det fixar sig nog. Får tatuera schemat på ögonlocken i år.

nu ska jag gå och plugga glosor och försöka göra lite matte.Mest troligt att jag sätter på tv och äter en bulle istället.
tänkte skriva en massa deppiga och krångliga saker i detta inlägg men det orkar jag inte nu. Toodeluuuu!
/Nadjuff.

blogg design.

Jag har börjt tröttna på min bloggs vit gråa stil med marimekko bakgrund.Om det nu finns NÅGON där ute som skulle villja göra om min blogg så säg bara till, för jag vill ha en förändring, NU! : D

Skoldag nr 4.

Idag började vi med schemat, PÅ RIKTIGT.Alla lektioner börjar,NU.
och tror ni inte, kära läsare att den första lektionen är mitt hat-ämne.Matte.Och inte nog med det, vi började med en matte test också.men det är ju för att lärarna ska få veta villken "sugig-mattekunskapsnivå" jag ligger på.Förmodligen noll.Eller kanske ett om dom är snälla.

Jag har värkligen glömt hur man räknar matte.Jag kan plus och minus, men nästan allt annat har jag glömt.
det är helt sjuuukt hur dålig man(jag) bilr utan skola i två månader.

Idag hade vi redovisning i so,sv,so,sv? vette fan, för vi har peter i båda ämnerna och då blir det lätt förvirrande.
Any way så hade vi det.Jag och Ruby hade ju då skrivigt om "Mods".Redovisningen blev i alla fall av, vet inte om den var så himmla bra, fick ju inte så mycket hjälp utav Ruby när vi skulle skriva, men det är väl fötjänt ett G åtminstonde, fast sen var vi en utan tre som skrev om något anat än emos och fjortisar.Så himmla trist.
Alla, vet ju hur dom ser ut och beter sig.I think?

Imorgon börjar jag 8.30, det innebär. sovmorgon, lite granna i alla fall. : )

I will never stop danceing!

/Nadjuff


Skolstart "jao!"

I måndag började skolan, (fast i sönds trodde jag först att det inte skulle vara förrens på tisdag.)
Any way...det var kul att se alla igen men det var för det mesta en j*vligt onödig dag, vi hade bara rast,och dagen efter det.Igår fyllde tvillingarna år och jag och signe sov över hos dom.Vi såg på film och fick båt glass. : ) Vi såg först "Ladder 49", en sorglg hyllningsfilm, och tvillingarna gräs jätte mycket, signe lite gran men jag fick bara tårar i ögonen eftersom det var andra gången som jag såg denoch då visste man ju lixomvad som skulle hända och så, signe grät också men jag vete fan om hon gjorde sig i början, det såg bara konstigt ut men det gör man när man gråter.. : P
Idag å var det tredje dagen i skolan och då skulle vi skriva om någon stil som t.ex raggare, mods, emo, syntare,hårdrockare, m.fl.Jag och ena tvillingen Ruby valde Mods som är en slags hippei stil.Det blev så att jag fick göra hela projektet själv, Ruby skrev bara rent en taxt jag skrivigt.Så himla trist när ingen bryr sig och ändå säger folk att man värkligen måste satsa nu i nian, jag fattar inte...vad är grejen lixom?

Och igår fick jag veta att jag kommer börja på den där musikalskolan på fritiden!!!!!Sååååå hiiiiiiiimmla glad för det OCH jag och signe behöver inte ens göra intagningsprov bara för att signes mamma sa hur dukiga vi var och sånt där!Och en musikal är redan uppbokad!Kommer bli så roligt. Så nu innan mamma betalar saras dans så måste jag säga till sara att jag pausar en termin. : ) Jag hoppas att det kommer bli helt UNDERBART!!! Lycka, lycka, lyckaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o.s.v...

Sitter vid mammas bärbara dator nu.Hon har inte fått något trådlöst internet till den ännu för telia är dumma i huvetså jag sitter med den röda internetsladden bara någon meter ifrån våran andra data men jag ville så gärna vara på mammas så det så! Ha ett underbart liv!
Do not stop moving you're body! /Nadjuff.

Begravning.

Ja, nu är det över.Farfar är begraven.Det var många av pappas kusiner där och farmors systrar men deras män,hälften av dom hade käpp.Det var inte roligt till en början.Det var kallt,och blåsigt och prästen var försenad.
Sen när vi började så kännde jag den där klumpen i halsen växa försökte tänka på något annat för jag vile inte gråta,så trött på tårar, men varje gång prästen nämde farfars namn så högg det i hjärtat varje gång.Alla som man kännde sedan länge tillbaka grät,självklart.Det var så himmla konstigt, det är inte förrens nu som det värkligen blev så realistiskt för mig.Farfar ÄR död,han kommer inte tillbaka...Inte tillbaka till nästa julafton, inte tillbaka till nästa nyår eller någon av dina barns,barnbarns eller släktingars födelsedagar.Det kommer kännas tomt utan dig i framtiden.Men vi minns dig som en utåtriktad,omsorgsfull,glad,rolig och trevlig människa.
Usch, nu kommer den där klumpen tillbaka, det gör inte lika ont men den känns.Men lovat att du finns där i himmlen när min tid är inne,att jag kan få sitta i ditt knä och bara låtsas som att allt var förut när jag bara var åtta.

Skolan börjar igen om 4 dagar,eller jag kanske ska säga tre, den här dagen är ju ändå nästan över.
Det ska bli kul men när man tänker lägre fram...jobbigt! Men det är väl det som gör det.God fortsättning!


                                                                                                                                                                  /Nadja

Ändrade planer.

Det blev inte som jag sa igår så igår blev det att man tillbringade kvällen med Ellinor,signe och ruby, vi såg filmen I see you.com.Den var rolig till en början men i slutat hände lixom inget nytt, bara samma gamla visa.Idag är det dagen innan begravningen.Imorgon runt ett är min farfar begraven men farmor som är så dement vet ju inte längre vem sven junnarp var.Det är lite lälskigt.Idag måste jag träffa signe och hämta den där klänningen som jag skulle låta ut av henne eftersom jag inte äger så mycket svart och alldra minst klänningar.Idag så ska jag leka med jag minn inte vilka som kunde men leka ska jag fast först nu måste jag ut och springa en runda sen måste jag cykla iväg till videobutiken och lämna filmen. So long!Jag skriver ju dom längsa inläggen nu också... : P

/Nadjuff


@gömmaren

Där har jag tillbringat två kvällar i rad nu.I förrgår var jag där med emma,saga,linda,jenny,simon,fredrik och en tjej som saga träffat som hette nancy.Vi grillade lite korv och hade mysigt,glömde min mobil där men det blev lyckligt återfunnen.I går var vi i gömmaren igen men igår var det bara jag,jenny,emma och simon, men detvar minnst lika najs om nästan inte bättre, vi saknade ju såklart dom som inte var där men vi satt och grilla shamallows,med choklad på och druckigt 7up och pepsi.Vi badade igår ochså och det var ju hur-varmt-som-helst! Jag skulle gissa på typ över 25 grader? varmare har jag inte kännt på år och dagar.Antingen så har det blivigt så varmt eller så har det varigt kiss-maraton i sjön.Vi drog hem vid elva tiden och det var en fin avslutning på kvällen.Emma, det kommer gå jätte bra,no worries!
/Nadjuff

Me like, Me whant.

    
    

Taxfreen är helt självklart inte bra för mig.

NU är jag hemma i svenska vattnen igen,förortens betong och asfalt är jag tillbaka på efter ca 5 dagar bort på Åland.Jag vet att folket här hemma försökt nå mig 24/7 och " du svarar aldrig ", kommer väl till pass men nu är det så här att jag vart bort,njutigt,och badat dygnetrunt och då ligger mobilen bort glömd i sängen någonstans och sen när jag ser att någon ringt så ba; "palla, det är ändå as dyrt nu när jag är utomlands." Så där är min ursäkt!
Idag fick man  gå upp halv sex svensk tid för att hinna med båten som skulle gå halv åtta svensk tid.Sen så fick vi frukost bufé,det var mer än trevligt.När det hade gått lite mer än halva resan så gick vi till taxfreen och där frossar jag.seriöst, ni får inte sätta mig på en båt med tafree om jag har pengar, så är det bara. Men som alltid bidrar jag alltid med lite godis till mina päron.Any way så är jag hemma nu och det är dryga två veckor kvar på sommar lovet, vet inte om jag kommer orka med nian om det inte blir en sju jävla dans på rosor."Men det ordnar sig, det gör det alltid."

Men jag har faktiskt sprungit på ålan!/Nadjuff

Hur ska jag egentligen känna och göra?

Jag hatar dig så mycket just nu att jag bara vill spy! Jag vill bara skrika så din öron blöder! Jag vill att du ska ångra att du slutat prata och umgås med mig!Jag hatar dig!Men när jag väl träffar dig så får du mig le, så nu är min fråga,hur ska ja göra?Jag vill inte mista dig eftersom du får mig må bra när det är på top och vi har känt varandra så länge.Få mig inte att fortsätta känna såhär, snälla, hjälp mig?
/Nadja

RSS 2.0