Snyggast.se

Om man går in på snyggast.se och klickar på en kategori
och sen kollar igenom "Topp 20" så blir i alla fall min översättning:

Killar & Tjejer = Se nr2och3.
Tjejer=Tjejer med störst bröst(alternativt snyggast former)
Killar=Killar med exakt likadana frisyrer!(Vafan är problemet?)
Barn=Bäbisar! (pusspusspuss!)
Närbilder= Tjejer med navelpiercing (som egentligen bara  visar upp sig själva och inte piercingen.)
Kul Bilder=Förut var b a r a bilder som syftade på sex. (Nu är det kansek bara 50% sex humor.)
Djur=Hundar och Katter.
Bakgrundsbilder = Tjejer...(suck!)
Skiss=De flesta bilder är bra gjorda.
Dikter= Dikter, glada som deppiga.
Berättelser=Orka läääsaaaa.(Skriv en bok, eller i ett forum!)
Video=Orka kolla..

Är det bara jag??Tacksam för en kommentar eller två!

Jag undrar...

När man amputerar, opererar och liknadne varianter av operationer, Då man tar bort något från en människa kroppen så som, fett, överbliven hud, ben, armar osv, osv..Vart tar det vägen? Slängs det i brännbart avfall eller återanvändningen, spars det i en låda någonstans? Jag undrar, jag undrar...


"nu är det jul igen, nu är det jul igen..."

Tro det eller ej men nu är julpyntet uppe här hemma! Eller, alltså..vi har en del ljusstakar uppsatta i fönstrerna men inga stjärnor och tomtar så långt ögat kan nå. Vill ha en stjärna i mitt rum, fixar nog det imorgon!
Idag efter dansen åkte jag in till Hammarby kyrkan och var där på en kort visit på en julbasar. Åkte vidare till Skärholmen med Signe. Köpte två julklappar till mamma. Nu har mamma och pappas julklappar blivigt rätt så dyra. Men jag känner att jag kanske vill hitta något mer. Får se vad jag hittar. Men något har jag ändå!
Had'e Bäst!

blondins have more fun!

Både mamma och datorn är hemma igen! Tänkte bara säga att jag har nyss färgat mitt hår blont igen för att dölja utäxten. Kommer säkert se lite orange ut i någon dag men det är lugnt! Ikväll har jag bara vart på dansen,kom hem, färga och sen satte jag mig framför tv:n. Nu ska jag skriva upp morgondagens planer...

Lördag

Dansa kl 11.15 - 12.45
Julbasar i Hammarbykyrkan 13.00 - 15.00 ca.
Skärholmen för julklappsshopping resten av dagen.

Det är ungefär så jag har tänkt mig. Men som jag sagt förut...det blir aldrig som man tänkt sig! Men jag hoppas det!

Om exakt tre veckor är det jullov! Och det är bara tre veckor
och fem dagar kvar till julafton. Ja, jag är sjukt pepp!


Bloggpaus

Inte för att jag vill ta en paus men imorgon åker mamma till någon slags bilkörskola läger som är i fem dagar. Då tar hon med sig den enda fungerande datorn i huset. Så om ni undrar vart jag är så vet ni det nu! Jag hoppas jag överlever bara!
Datornarkoman som jag är!

Ytlighet, en vacker dag spyr jag på det!

Varför är media så ytligt? Om man har ett par silikonpumpade bröst, blont hår, brunbrända väl svarvade kroppar och om man är allmänt snygg får du vara programledare i ett tv-program, vara med i reportage och artiklar i dom mest kända tjejtidningarna, ge ut en bok eller vara med i en film! Varför ska allt vara så ytligt?! Sen när satte man utseendet i främsta rummet? Vad uppstår allas ytliga ideal på? Svårt? Knappast...
Media! Tidningar, Tv, Film, Reklam. Det finns överallt! Då frågar jag mig själv, varför? Jo, för media är en konspiration som säger att du inte duger som du är om du inte har en kroppsdel delaktigt byggd av botox och slajm!


Vem var det som för första gången sa att "det här är snyggt!"  Var finns den oskrivna lagen? Varför all denna ytlighet? Varför, varför, varför? Kan inte alla bara få vara nöjda med sig själva och tycka om sig själva? Istället ska folk behöva banta, svälta sig själva, panikträna, käka piller och operera sig. Hur kom denna skeva bild till? Och hur kan den sprida sig så snabbt..? Jo, M e d i a n. Så mäktigt, så starkt, snabbt och en ångestspridande jävla epidemi! När ska den vanliga människan få leva i en värld helt utan krav och press, en värld där ordet komplex inte existerar! Det är en värld jag vill leva i. Där man får trivas med den man är.
Jag slår ett slag för den vanliga människan!


(Vi ska bada med klassen på onsdag. Det är därför. Jag är som alla andra, Jag har komplex jag med. Min klass består av en hand full ytliga killar, det är min uppfattning. Plus en klass bygg killar också. Nej, jag mår toppen! Dubbel moral kanske?)


hej mitt vinterland!

Nej jag vill inte gå till skolan. Det är minus tre grader ute och jag tål inte det. Jag får rysningar genom hela ryggen bara jag tittar ut! Vill inte, vill inte, vill inte...Det är inte det att jag inte har på mig tillräckligt med kläder, för det har jag, men jag kan inte hjälpa att frysa lite grann bara för att restas. Nej, så är det inte men ni kanske förstår ändå.

Igår blev vi klara med våran egna koreografi! Strålande. Eller JAG har ungefär "en åtta" kvar men det löser sig. Inte många veckor kvar till föreställning nu! Jag längtar! Nu ska jag klä på mig. Brr! Hejdå!

Torsdag

Vaknade för ca en timme sedan. Vad skönt det var att vakna klockan 11 och inte behöva gå till skolan och jobba i mitt bås. Bara sova igenom halva dagen och sen får jag se vilka planer som kommer upp under dagen. Jag och Signe tänkte köpa lussebullar, för jag tror inte vi orkar vänta på att baka dom själva, men vi får se vad som händer som sagt.

Nu ska jag fortsätta att äta upp min brunch bestående av ett paket svamp nudlar. Mumma!
Had'e Bäst!

Lägg av!

Inte nog med att det är sjukt äckligt och dumt i huvudet, men att bli avslöjade på det här sättet! Är det inte lite antiklimax? Någon som tror att någon vågar på sig något sånt här igen snart, efter det här?
Lägg ner för i helvete, släng webbcamen, ta en dusch, klipp håret, skaffa ett jobb, lev sundare och gå i terapi! Ragga på krogen om "ni" nu är så tvunget kåta.

Nu har det snöat igen

...och det börjar att närma sig jul! Känn ingen som helst press!! Nej, nej. Jag har ju sagt att jag ska börja med julshoppingen tidigt i år. Jag har inte börjat ännu men det är ju bara för att jag inte hade fått min lön. Men så i Måndags fick jag den! Tjohoo! Imorgon är jag ledig. Då kanske jag åker iväg någonstans och börjar leta, vem vet?

Ja, jag är ledig imorgon. Sådär mitt i veckan som är helt underbart! Vår skola skulle haft hälsodag. Men dom båda ansvaria är sjukskrivna. Ironi? Hur som helst. Idag slutade jag tidigt, gymnastiken var inställd så straxt efter tolv var jag påväg hem igen. Träffade Signe, åkte till Huddinge Sjukhus och käkade på Subway. Gott men dyrt. Kollade på film och nu sitter jag och kollar på Doctors. Ikväll kan man passa på att vara vaken länge. Jag är ju ändå ledig imorgon! Jag vet att ni är avundsjka! Men jag måste ändå plugga lite engelska. Jag ska skriva något som handlar om mina tankar och funderingar lite mer. Snart, jag lovar!


Jag saknar min systenkamerakamera...

Så fel man kan ha

Okej, glöm det jag sa om det "typiska höstvädret". Det är historia nu. Det snöar ute nu! Det är förstås snöblandat regn men nu är det offeciellt!

Söndag

Jag har egentligen inte mycket att skriva om. Typ....det regnar j ä t t e m y c k e t! Typiskt höstväder.
Har kollat på många olika filmer hela morgonen. Har inte mycket att göra idag. Ikväll är det dans! Som jag sagt förut är söndagsträningen en riktigt energikick! Och snart är det uppvisning också! Åhh vad underbart det ska blir!

Tjaa, nu ska jag fortsätta kolla på film. Had'e bäst!

I <3 Foto

Idag ska min pappa ta med min fina, fina kamera till en kille som förhoppningsvis kan fixa den!

Den 14 - 16 November är det fotomässa på Stockholmsmässan! Skulle gärna vilja gå dit med jag har ingen att gå med och jag har egentligen inga pengar heller för jag har f o r t fa r a n d e inte fått min lön från höstlovet. Anyway...går man in på http://www.foto2008.se/ kan man hitta fotograferna som kommer att finnas på mässan! Nu tänkte jag visa vilka jag verkligen tycker om.

Jag gillar;
Ulf Berglund
Louise Billgert
Jacob Felländer
Denise Grünstein
Serkan Günes
Mattias Klum
Hans Strand
Åsa Tällgård


När jag såg Hans Strands dog jag. Från och med nu är han min nya förebild inom fotograi! Så mycket fina bilder! Hoppas ni hittar era favoriter!

Hej, jag heter nadja.

I Tisdags hade jag utvecklingssamtal på dansen. Och började prata mer med folk som jag normalt inte pratar med SÅ mycket som andra. Och sedan dess har jag mått jätte, jätte bra. Allt har bara vart så skönt. Av personliga själv. Det har släppt. Det. Ångesten. Det är borta nu, fyfan vad det är underbart! Som att "en tung sten som lättats från mitt hjärta" (oj så djupt det blev) men ni förstår principen! Och hela dagen har det vart grymt!
Senare när jag är hemma så börjar jag bara bli sur, trött och hungrig. Usch. Sådär äckligt irriterad på allt! Det kan jag leva utan. Nu är jag bara såå trött och då är det ju så underbart att jag har sovmorgon imorgon till 09:40. Yess!

Imorgon ska jag på teater igen! Awsome! Med Saga såklart. Vi ska se "Allt om min mamma". Vet inte ännu vad det är för något men det ska jag ta reda på nu. Sen dricka ett glas vatten, borsta tänderna och sova. Åh vad underbart med sömn. Jo, jag är lite trött. Det är mycket fysiskt jobb i skolan om man går måleri.

Måndag

Att ha villa är både bra och dåligt. Men det dåliga är att det är i  s t ä n d i g  renovering! Det är helt galet. Jag kan inte minnas att vi någonsin inte har haft det så. I alla fall. Hela farsdag söndagen spenderades i hallen här hemma. Dom tömdes, flyttades, lagades, flyttades igen och till slut fylldes dom igen. Nu är hallen dubbelt så bred och ser mycket snyggare ut än vad den gjorde innan. Garderoberna hamnade i ett blått rum som förut var vårat vardagsrum ett tag medans det förra renoverades! Om ni förstår...

Men det jag också tänkte berätta är att jag kanske, kanske, kanske kommer att få ett nytt rum! FINALLY! Jag har bott i ett rum på ca 8 kvadrat meter. Två meter brett och fyra meter långt. och inte nog med det så är det också snea väggar! Det är så smalt och jobbigt att jag får verkligen inte plats med någonting där inne. Men som sagt. Det nya rummet kommer då eventuellt bli det blåa med garderoberna i. Fast då kommer inte garderoberna vara där. I ständig renovering som sagt.

Så nu är min plan att vara så på som det bara går, för jag vill
verkligen byta rum! Som en igel ska jag vara, okej?

Borta bra men hemma bäst.

Nej inte riktigt. Hemma är bra men inte bäst. Mor kom hem från Italien, Rom igår. Hon hade köpt en ny mascara och eye liner till mig, vilket är mycket bra för dom jag har kvar håller på och torka ut. Och eftersom att jag inte hade bett om något så är jag nöjd! En liten grön ögonskugga fick jag ju också, använder aldrig det, men en dag så kanske man behöver det.

Anyway, hon kom hem igår och imorse börjades det igen. Grälet, bråket, tjaffsandet mellan mamma och pappa. Jag förstår inte hur dom orkar?? Vill man inte veta att man kommer hem till någon som tycker om en, istället för någon som bara snackar skit och bakhugger dom när någon av dom inte är hemma. Det är mest pappa som gör så, han är lite av en idiot. Mamma tror ibland att hon vet bättre än pappa. LIte stroppig. Det är i alla fall min uppfattning och jag är ju ändå den som bor med dom.Och nu gör jag samma sak som dom. Om inte värre? Skriver skit om dom på internet som alla kan läsa. Jag har väll sjunkigt lägre än deras nivå på den punkten.

Jag minns att jag sa en gång när jag var mindre att jag ville att mina föräldrar skulle vara skilda bara för att dom skrek så mycket åt varandra. Och det skulle fortfarande var bättre så men jag tror dom håller ihop tack vare mig. Att jag är deras barn. Och vårat hus, jag älskar mitt hus. Stort, fint och gult. Kommer inte kunna släppa taget om denna villa när jag blir äldre. Men just nu känner jag bara; "Fyfan vad skönt att flytta här ifrån...!"

Hostel 2

Den här kvällen spenderades hos Emma tillsammans med Simon och Tommy. Det slutade med att vi satt och kollade på Hostel 2. Hostel är ett hotell där ungdomar blir torterade på vilket sätt som helst. Och det är folk som betalar stora summor med pengar för att få tortera.


Allvarligt...Kan ni förstå att det sitter folk och kommer på sådana här filmer? Det är som "Saw" filmerna(jag har inte sett en hel men en eller två sceener ur den filmen räckte gott och väl, så det räcker och blir  ö v e r. Hur sjuk hjärna få man ha för att komma på den här??Trauma i barndomen kanske? Eller så är man bara en expert på sjuuukt äckliga saker. Det är också en grej med sådana här filmer. Dom är inte läskiga som dom ska vara, dom är bara äckliga så att man blir spyfärdig. Seriöst.  Jag klarar inte av sånna här filmer, jag blir bara paranoid när jag ska gå hem, själv.

Nu har jag förresten lånat "Asyl" på biblioteket. Har inte riktigt kommit igång. Men ska lyssna ganska mycket nu inom en snar framtid! Den förra boken Gömda var ju så bra, så jag har öga förhoppningar på nästa.

Had'e Bäst!

Glenn Feron

På väg till stadsteatern på tåget tillsammans med Saga(vi såg Krig och Fred som för övrigt var grym!) så tipsade hon min om den här hemsidan. Retouchering av bilder i reklam. Det är helt sjukt. SÅ lurad man blir. S, tro inte att dom ser sådär perfekta ut, fräscha, snygga, smala..Nej,nej. Skenet bedrar säger jag bara!


Glenn Feron - The Art of Retouching


Obama for president!

Ja, nu är Barack Obama president! Jag gick upp sjugo över sex så
jag kunde se dom sista minutrarna i programet. Jag såg lite av Obamas
tal och hur röstningen hade gått och bla, bla, bla. Strålande! "We won this!"

Idag är planerna att åka till Skärholmen med Emma och hjälpa henne hitta en födelsedagspresent til sin syster som fyller år snart. Då kan jag kolla på farsdag present. Skiiit braaa. Ikväll blir det teater med Saga! Nu kommer jag inte ihåg vad den hette men den var i alla fall lång. Typ längre än fyra timmar. Det i mitt huvud låter som att det efter ett tag kommer bli lite tråkigt. Men vi får se, jag hoppas att det är bra!
Bye bye now!

Så står det nu...

Obama leder med 200 lektorsröster mot McCains 124!
Tänkte gå och lägga mig vid fyra och sova en stund, så går jag upp lite senare för att kolla på dom sista minutrarna på programmet. Hör av mig då! Nu är det inte lika spännadne på samma sätt. Nu måste man bara vänta på något som alla redan vet. Jag tror inte jag har fel.

Valvaka med Filip och Fredrik.

Inatt skriver vi historia. Valet i USA närmar sig med bara några timmar kvar! Trotts att Sverige inte får vara med att rösta så är det här något som kommer röra  h el a   världen. I ledning är just nu Barack Obama. För allas skull hoppas jag att det blir han som vinner...Om McCain vinner inatt tvivlar jag på att saker och ting kommer förändras till det bättre. USA är ett sådant mäktigt land att det idag styr mycket av världen. Och det är inte en liten uppgift som man får som president.

Oavsett om Obama eller McCain vinner, peppar peppar, så blir det ändå historia av ett högre värde.Antingen får USA sin första svarta president eller så får dom sin älsta av presidenter. Så jag ska sitta uppe oavsett vad min pappa tycker, för jag är faktiskt ledig imorgon, jag ska se hur det här valet kommer gå för att vara lite politiskt intresserad. Det här är historia som jag och resten av världen kommer vara med om.

Ikväll är det valvaka med Filip och Fredrik!




Tisdag

Nej det blir ingen matte idag. Orkade inte gå. Låna ljudbok blir en annan dag. Jag karar mig!

Igår pratade jag föresten med Sara från min gamla klass! Pratade lite om vad som hade hänt i skolan o.s.v.
Sen kom vi in på ämnet att vi hoppas att Maarit, vår förra klasslärare, snart samlar ihop klassen så att vi kan träffas och ha trevligt tillsammans! Saknar klassen ganska mycket. Speciellt mycket eftersom vi kom varandra så nära emot slutet av terminen.

Tjoho och godmorgon!

Nu har jag lyssnat ut Gömda..Jösses vilken bra bok! När jag går till matten idag ska jag gå till biblioteket och låna Asyl och efter det ska jag låna Mias hemligheter som är uppföljare på Gömda. Åh, längtar redan faktiskt. Det är så spännande!

Nu sitter jag med laptopen framför mig och lyssnar om En komikers uppväxt bara för att liksom. Lite vindruvor på det också. Ingen dålig kombination! Om 3 timmar och 30 min ska jag vara i skolan och räkna matte i en timme, sen ska jag gå hem igen och lyssna på den nya boke som du säkert kan lista ut. Gud vad jag tjatar, haha.


Idag ska jag förövrigt få min lön! Ska ge mina kontouppgifter till Emmas pappa och "tjong!", så är pengarna där! Ja, det låter så när jag får lön. Tjong helt enkelt. Ikväll har jag dans också för första gången efter lovet. Treeevlans!
Och seeen kan jag berätta att min pappa tagit med min kamera till hans kameralagare kompis och se om han kan återuppliva min fina systemkamera. Jag hoppas det, har väntat ganska länge nu på att något ska hända.

Slappt. Sjukt slappt.

Nu är höstlovet slut. Jag längtar redan till jullovet...När är det?
Men jag är inte bitter för jag får faktiskt tre extra dagar ledigt bara för att jag är bäst. Haha, om det vore så, men så är inte fallet. Den här veckan är sista bygg veckan! Ä n t l i g e n. Och till våran glädje så fick vi veta av Peter, a.k.a Byggare Bob, att om vi blev färdiga med alla uppgifter idag så har vi inget mera bygg på hela veckan!
Så jag kan med stor glädje säga att jag spikade min sista spik idag på ett bra tag. Ska bli så skönt att kommar tillbaka till måleriet! Det enda är att jag har bygg prov igen på fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Det löser sig!

Imorgon ska jag sova och tare lugnt! Niiice..Den enda lektionen jag har imorgon är matten som är 13:50.
Ska göra lite mer O'boy nu, kolla på tv och aldra helst städa mitt rum. Mamma är i Italien, Igen. Pappa har influensan. Och jag? Jaa, jag mår helt okej!

Had'e Bäst!

RSS 2.0