Happy New Year!

Snart är det nytt år och jag har faktiskt ingen nyårs ångest som förra året.
Visst, det här året har gått fort men jag känner ändå inte att det var ett dåligt år. Det har varit ett mycket bra år ändå!
Visst finns det saker jag velat, saker jag hoppats på, sånt jag har kännt, tyckt och tänkt men det är okej helt enkelt.

Just nu sitter jag bara på mitt rum och försöker förtränga mensvärken och kollar på Desperate Housewives, bra serie det där tycker jag! Nu är det bara 26 timmar och 37 minuter kvar till tolvslaget..

Gott Nytt År allihopa! Och god fortsättning!

Fredag 26 December

Julafton
Jag var lite orolig inför julafton iår. Trodde att pappa och min farbror skulle sitta och deppa över farfar och att Monica skulle inte vara så pratglad med just mig. Men jag hade fel. Det var faktiskt väldigt trevligt! Men jag har blivit äldre också, mer vuxen så det kanske ingår att jag börjar tycka att deras prat är intressant och underhållande.
Jag och far min gick i alla fall dit så vi var där straxt innan Kalle Anka. Det som är lite roligt är att jag är bara sexton år och tycker kanske inte att Kalle är det mest underhållande längre. Men min farbror däremot som är 34 år äldre än mig, och han har ändå sett det här några år mer än jag, sitter och fnissar och skrattar högt åt när kalle försöker fotografera med sin kamera ute i jungeln och terroriseras av en rosa fågel. Jag satt mest och fnissade åt honom.
Halft inne på "Kan du vissla Johanna?" var det dags för middagen. Maten var väldigt god och jag var hungrig så det passade utmärkt! Jag hade öppnat mina julklappar redan på morgonen tillsammans med mamma eftersom att hon skulle jobba på kvällen. Sen blev det julklappsutdelning, jag fick vara tomte. Efter det var det dags att dra vidare. Fick faktiskt lite ångest av att jag lämnade dom på julafton.

Hem till Saga i alla falloch hennes familj för att önska God Jul och sjunga singstar! Det var skit kul! Vi sjöng,dansade och skrattade! Fick till och med julklapp av dem! Jätte snällt av dem! Jag fick två ljusstakar för små värmeljus i glas(som jag använder just, just nu!)En miniatyr väska som rymmer lite tamponger, choklad, lite tvål bollar och sminkborttagningsservetter, haha. Efter några timmar var det dags att gå igen som en liten jultomte jag var...lite ångest där med att jag måste lämna dom!

Hem till Signe och hennes familj för att hälsa på där med som jag lovat! Fick en julklapp av dom också! Haha. Fast det var en jobbjulklapp liksom. För sommarjobbet så får dom anställda en julklapp. Det blev lite mer choklad till mig! Var där och kollade på film och spelade lite frågesport.
Runt ett började jag bli trött men jag hade inte lust att gå hem riktigt ännu så jag gick tillbaka till min farbrors hus och var där tills klockan blev halv tre och vi var alldeles för trötta för att stanna kvar. Det var en bra jul i år! Men sen vaknar man dagen efteråt och det känns liksom lite tomt, att julen är över och vi närmar oss ett nytt år.


Ni förstår kanske vad jag menar? För övrigt har jag fått ett nytt rum nu!! Helt otroligt underbart! Det här rummet är minst dubbelt så stort och sen är jag inte vägg i vägg med mina föräldrar. Nu har jag en undervåning för mig själv på nätterna när mor och far sover. Stanna uppe hela natten lång! Haha. Weii, jag är glad för min skull! Fick faktiskt en ny tv också som inte tar lite stor plats som stenbummlingen jag hade förut. Och ett kamerastativ också! Nu är jag nöjd ett tag till!
Jävla långt inlägg det här, förlåt att jag svär. Nu slutar jag!

God Jul och Gott Nytt År!

Bloggpaus från och med nu.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha, jo då. Paulinas lilla parteJ, och andra saker.. 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Det var typ att hjälpa till mer här hemma och det har jag...väll?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.


4. Dog någon som stod dig nära?
Inte detta år.

5.Vilka länder besökte du?
Inga faktiskt.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja 

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Sista veckan i nian. Och skolavslutningen. Speciellt dom dagarna!

8. Vad var din största framgång 2008?
Tror inte jag gör mycket framgång, känns inte så i alla fall.


9. Största misstaget?
Hmm, förlåt för alla tråkiga svar men någon skit har jag väll gjort. 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har vart ganska frisk ändå. Allergier och vanlig förskyning.


11. Bästa köpet?
Min byrå som står så fint i mitt rum! Dyr var den också.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, no doubt.(?) 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla kompisar, gammla som nya!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
So What, I kissed a girl, just dance, och lite andra låtar som går på the voice som man tvingas lyssna på när man står och jobbar. Sen självklart låtarna från dansuppvisningen!

 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Båda två skulle jag gissa på.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest kanske, och andra saker.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slutat vara så ångestfylld hela tiden. Det är så ovärt det!

18. Hur tillbringar du julen?
Förra året och i år blir en tråkjul. För lite folk alltså. Far, farbror, hans fru, en hund och jag.


19. Blev du kär i år?
Nej, men jag hoppades på det. 

20. Favoritprogram på TV?
That '70s show, Desperate Housewives, Vänner. 

21. Bästa boken du läste i år?
Det får nog bli dom senaste jag läste. Gömda och Asyl. Läste inte mycket böcker i år.

22. Största musikaliska upptäckten?
Ehh, vet inte några namn men jag har upptäckt några nya!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En ny mobiltelefon då den förra var helt trasig.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nytt rum typ eller en hund, haha.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Det var lördag och på torsdagen innan så fick jag min egna överraskningsfest!
Firade med släkten under dagen.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det klart.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Jag har ingen direkt stil tycker jag nog. Bekvämlighet först. Haha. Men på måleriet måste man inte se snygg ut heller, där får man gå omkring osminkad och ofixad i håret och inte en enda bryr sig. Eller jag bryr mig inte om vad någon annan tycker men ni fattar.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jonas Gardell, Johans Glans, Jeff Dunham och Dane Cook ofc!

31. Vem saknade du?
Ingen.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Folket i min klass några smarta och roliga, andra omogna och roliga, haha!


Bara en dag kvar!

Sitter och lyssnar på Pinks nya skiva Funhouse som jag fick i julklapp imorse av Emma! Då blev den här dåliga morgonen lite bättre. På Engelskan gick allt hyffsat okej och på svenskan hade vi bara utvecklingssamtal och jag ligger just nu på VG i svenskan. Mycket bra, tack så mycket! Eh. Pallade inte gå på årets sissta matte så jag och resten av klassen besämde oss för att vi slutar nu. Haha.

Morgondagen kommer bestå av gratis fika,lite kortspel som vanligt och lite polare i skolan också. Det sägs att vi ska dansa ringdans med byggklassera. Får väll se hur det blir med det. Avslutning i alla fall. Bara några timmar kvar på denna termin. Ska sluta tjata om att jag ska komma med något vettigt snart men jag orkar bara inte.
Så jag har beslutat mig för att göra en sån här liten bloggpaus som de flesta gör. Är lite allmänt depprimerad så jag ska träffa vänner som piggar upp. Kanske skriver på julafton eller dagen efter. SAKNA MIG INTE FÖR MYCKET. Jo, tjena.

































God dag Sverige!


Onsdagen den 17 December

Nu är det inte mycket kvar i skolan tills det är lov! Närmare bestämt 2 dagar! Och idag är det 1 vecka kvar till julafton. Längtar galet mycket! Har inte mycket att skriva egentligen, har liksom tappat suget på sistonde. Känns inte som att det är så många som läser det jag har att skriva. Kanske ska ta en paus? Får väll se hur det blir med det...
I skolan så städade vi idag. Nu är det ett rent och blankt golv i våran lokal Mycket tjusigt!

För övrigt så var jag nere i danssalen den här kvällen men Saga och Nikita. Vi började på en ny koreografi till i vår/sommar. Kanske tidigt men då har vi mycket tid och det kan vara bra när inte alla har tid, kanske har mycket i skolan och sen så ska det bli bra också! Det blir ett Gorillaz medely! Vi har valt ut några bra låtar och jag tror att det här nummret kommer bli nice! Nu måste jag duscha. Imorgon har jag sovmorgon! Feeeett skönt!


Had'e Bäst!



Nedräkningen har börjat!

Om 4 dagar får jag jullov! Om 9 dagar är det julafton! Allt har gått så himmlans fort! Var tog all tid vägen någonstans??
Jag kan ju berätta lite allmäna saker som jag inte har berättat. Som t ex var jag på teater igen med Saga! Vi såg "Vem är rädd för Virginia Woolf?" Där var bla Pia Johansson och Dan Ekborg med. Den var jätte bra tycker jag. Fast hela pjäsen är som ett stort gräl rakt igenom men då och då får dom in lite bitter humor också!

Annars så är det väll egentligen inte mycket mer vesentligt. Jag längtar till lovet väldigt mycket. Bara slippa gå till skolan lite grann i någon vecka. Kan det bli bättre? Nix. Nu ska jag borsta tänderna och greja och sen gå och slagga, är fett trött.

God Natt Sverige!

Björn, släng dig i väggen, Glans är the man! ;)



Idag var det uppvisning igen. Åter igen en dag i Huddinge Aulan. Denna gång var det många småbarn i sexårsålder som dansade tillsammans med ett stort gäng hiphop grupper och lite magdans. Jag kände att jag inte var lika taggad som jag var förra helgen men det gick i alla fall! Inga störra problem, FÖRUTOM att det var en liten flicka som hade kräksjukan och hon spydde på sceen. Som tur var så var det inte föreställning just då! Men hon la en liten pizza också i en tvättkorg som användes som rekvisita i våran dans. Där råkade också Signe lägga ner en av mina kära tröjor som nu luktar spya.

Men vi körde på ändå! Träffade också Hasena! Henna har jag inte sett sen skolavslutningen i sommras och henne har man saknat! Så det blev en liten återförening där på slutet av kvällen! Mycket fint faktiskt. Nu måste jag gå och sussa!

God Natt sverige!

I skolan.

Sitter på svenskan. Är klar med alla uppgifter och då har jag tid att bara sitta och glo. Fick min frånvaro lista. Borde gå på engelskan lite mer, där har jag som mest frånvaro. Men det är så tråkigt, det går bara inte! Men jag vet att jag kan bara jag vill.  Och det är inte värt det att slösa all den här tiden. För jag vet att jag inte kommer vara målare fram tills jag dör. Måste får bra betyg så jag kan plugga vidare på någonting senare. Nu har jag gått väldigt lågnt in i framtiden men jag har tid att prata om det här nu, jag har ändå inget att göra.

Resten av veckans planer ser ut såhär:

Idag, Torsdag;
Har egentligen ingenting planerat. Efter skolan ska jag hem och slagga och städa.(Jag säger hela tiden att jag ska städa men det gör jag inte, men snart måste julstädandet i mitt rum komma igång! Det här går inte längre.

Fredag;
Eftersom att dansträningarna är slut så är helgerna ganska fria så det är planerat som så att vi kommer vara några tjejer hemma hos Emma och ha en liten julmiddag. Hela det gammla tjejgänget. ( Åhh, i Tisdags var det sådär nostalgiskt. Vi var i centrum och planerade och hade jätte kul!) Jag är verkligen taggad för i helgen. Vi ska ha julklappsbyte också. Alla köper någonting på max 50 kr, sen lottar man ut vilka som ska få vems julklapp och så blir alla glada och nöjda. Ha. Ha.

Lördag; Jag ska på teater med Saga! Vet inte vad den heter men om jag inte minns fel så är Pia Johansson med. Och då kan det bli roligt! Åtminstonde riktigt bra! Det tror jag.

Söndag; Den absoluta sista gången som jag kommer dansa på sceen för den här terminen. Det är runt klockan halv två och halv fem tror jag. Är inte riktigt säker på den punkten men om det är någon som vill komma och kolla så skriver jag ner det senare!

Förresten blev det ingen klassåterträff i söndags. När jag och Signe var beredda på att åka in till Odenplan och fika så var alla tydligen påväg hem redan. Vet inte om det var många som hade kommit men det var tråkigt att man missade det.
Nu orkar jag inte skriva mer. Känns bara som att allt blir ett enda "blurr". Stökigt liksom.

Tack och hej, leverpastej!

Målare på is!

En ny tv sattsning kanske? Där hantverkaren får ta på sig skridskor och kastas ut på den hala isen!
Nej, tror inte det är någon bra idé men idag så åkte vi i alla fall skridskor på gympan med klassen.
Måleri ettan och bygg ettan. Många hockeypojkar var det. Jag var orolig över att stå på isen, för jag har inte åkt på flera år men det gick faktiskt mycket bra! Gud vad det är roligt att åka skridskor när man ändå kan stå och åka raktfram! Lärde mig att åka baklänges också! Lite halft i alla fall.

Jaja, det var egentligen bara det. Hejdå

Bästa helgen på mycket länge! <3



Dansuppvisning dag 2



Tänkte bara lägga in ett inlägg om att söndagen var ännu bättre än
lördagen och inga fel blev det heller! Lätt den bästa helgen på länge!
Men det var mycket tröttsamt och svettigt men vafan,   det var det värt! <3


Had'e Bäst!
lite bilder kommer senare när jag orkar,
håll ut så länge!

Dansuppvisning dag ett.

Jodå, det gick bara bra! Kanske några småfel här och där men det gick bra! Och jösses vad kul det var!
Men det var väldigt varmt och svettigt de senaste 8 timmarna. Klocken elva på morgonen gick jag hemifrån och klockan sju var hemma. Nu har jag lagt upp bilder och filmklipp från den här dagen på min Facebook.
Nu ikväll är det bara tid för att städa, lufta alla kläder, för jag hinner inte tvätta dom, och sen sova. Fett nice.

Imorgon är det klassåterträff också för det gammla klassen 9A! Åhh, ska bli kul att få hälsa på alla gammla ansikten igen. Hoppas att så många som möjligt kan komma också! Ska ta med kameran dit också så kanske ni får se något här på bloggen också!

Nej, nu är det dags att städa. Jag måste.
Had'e Bäst!

generalrepetition

Om ca två timmar ska jag iväg till Huddinge Aulan och ha genrep! Det kommer bli så galet kul! Och jag längtar så sjukt mycket också. Det känns som en evighet sen jag dansade på sceen. Och iår kommer uppvisningen bli så bra! Det tror jag verkligen...eller jag VET att den kommer bli det!

Måste ta och fixa lite käk att ta med och rota fram lite pengar som jag behöver när jag ska köpa en ros som vi ska använda på den egna koreografin! Det kommer blir så kul, så kul! Nu har jag också fått låna mammas kamera så jag kan ta lite bilder under tiden. Sjukt trevligt. Jag vet, jag är helt övertaggad men vafan!! Jag är glaaad!

Nu ska jag som sagt fixa mat.

Tjena mittbena!


Brumbrum

Igår var jag och pappa på huddinge tafikskola och anmälde oss till handledarkursen som är ikväll, så att jag kan börja övningsköra någon gång! Idag var jag på synsam och gjorde syntest. Ett fel! Jag har jätte bra syn. Yaay. Så halv sex till ca nio ikväll ska jag åter igen sitta på den där trafikskolan och lyssnar på en lång teori grej, igen. Jag har ju vart ute i trafiken i 1½ år nu med moppen. Jag kan ju det mesta med företräde och högerrelgel men tyvärr så är det mycket mer man ska kunna, hehe. Men jag längtar faktiskt lite nu tills jag får börja övningsköra. Förut hade jag bara ångest över alltihopa men nu känns det faktisk bra!


På fredag är det genrep! Kan man längta mer?!? NEJ! Jag är så sjuuuukt taggad! Vill ha uppvisning nunununNUNUUnununuUNUNUNUnu....Förstår ni? Nu jag dansa lite bara för det. Had'e Bäst!

halleluja!!

Jag kan äta äpple!! Jaaa! Jag är allergisk mot det men nu finns det en knep! Om man värmer äpplet i mikron i ca 20 sekunder försvinner det någonting från äpplet och jag kan äta det! YES! Det var fem år sen jag åt ett äpple, men nu! Mummaaa!


Äppel, peppel, pirum, parum!

Första advent

Denna dag spenderades med "c-gruppen"! Gud vad kul det har varit! Började dansa klockan fyra på Fullersta Bio tills klockan blev ca sex. Då gick vi till Grekiska kolgrillen och käkade. Det blev mycket prat och skratt och ett antal oseriösa förslag på dans till näsa termin. Sen började vi dansa igen klockan 19.40 - 21.15. Guuuud vad jag är trött i kroppen, det är galet! Och jag som trodde att jag skulle somna på tre röda ikväll...tji fick jag, pillutta mig, icke. Ligger i sängen och vet att jag ska upp om 6½ timma. Jippi..

Det jag menar är bara att den här dagen var minnes värd och rolig, och uppvisningen lär bli dubbelt så rolig!
Längtar,längtar,längtar! Imorgon(eller, nu är det ju faktiskt 1 December)börjar julkalendern också. Måste kolla in den! Jag menar det är ju Anders & Måns som gjort den! Då kanske det blir en bra kalender i år?

RSS 2.0