myspysdag 28 december

idag var jag i huddinge och fika med Alison,Jenny,Signe,Linda,Ruby och Signe.
Lite varm choklad i magen gjorde gott. Sen drog vi vidare till McDonalds och sen
till sceenen och där satt vi och chilla ett tag tills alla skulle dra vidare.Nu Sitter man
här medans signe kollar på Desperate Houseviwes. Chio!
/Nadjuff

Julångest.

Ni vet den där kännslan när julen är över? När tomten har gått och man sitter där med sina öppnade julklappar.
Jag vet inte hur ni känner men i måndags så var jag glad men senare slog det mig att det är över, nu har man inget att längta efter.Förutom ens födelsedag kanske.Men det är ändå över. Jag tycker att det har gått alldeles FÖR fort.

Men jag hade för en gång skull inte tänkt att deppa. För er som undrar vad jag fick i julklapp kan jag berätta att jag fick en systemkamera(glad,glad,glad!!),sen fick jag ett nytt objektiv till den som dock är fel(Pappa hatar han(någon) på OnOff i kungenskurva)och sen så behöver jag ett annat minneskort.Sen fick jag 3 boxen av Desperate Houseviwes, Lost boxarna två och tre så snart får jag nästan arrangera ett litet maraton. : ) Och lite godis men det hade jag klarat mig utan.

Jag saknar Saga och Emma som är i Thailand. Men Emma kommer hem på nyårsafton och kommer vara brunare än den brunaste pepparkaka jag någonsin sett, och Saga kommer vara Saga om inte kanske lite rödare, vad vet jag, hon är bra på att klara sig från solstrålar. : )

I två dagar har jag knappt varit utanför dörren, så himmla socialr gjort utav mig
men så blir det när man får tv serier i julklapp, det måste ses på en gång!
I för sig var jag hemma hos signe i tisdags men vi kollade bara på olika
filmer till jag gick hem igen.
/Nadjuff

Hemma hos signum!

Okej, det här är andra gången jag skriver detta. Som jag skrev innan så sitter molle här tillsammans med mig medans signe sitter och äter middag.
Var iväg till huddinge centrum idag och hittade en fin tröja som jag kan ha på mig imorgon och två halsband, vet inte vilken jaag ska ha på mig ännu men det blir bara bra. :) Hör av mig senare på julfronten.
Jösses, det är julafton imorgon, allt har gått så snabbt! :o lite läskigt också. God Jul!
/Nadjuff

Fredagen den 21 December.

Första riktiga dagen på jullovet. Känns skönt och konstigt att slippa gå till skolan. : )
Igår åkte jag, signe och ellinor till Skärholmen för att köpa julklappar, och nu har jag inte många julklappar kvar.
Har typ två stycken eller så. Annars så är allt som vanligt just nu. Tänker nog inte göra så mycket idag, mest chilla framför tv och kolla på parlamentet eller liknande på tv4 anytime. Äta något gott också. Hoppas alla mår bra, för det gör jag! God Jul! 

Grattis på födelsedagen farmor! /Nadjuff

Solnedgång

image87image88image86

Onsdag 19 december

nu är jag hemma igen och sitter här och lyssnar på musik. Igår var jag hemma hos signe.Det var så chill. Vi spela kort, guitar hero, kolla på heros, sen tittade vi på en gammal julkalender, Kaspar i Nudodalen, det borde göras fler som den, för den var värkligen bra. : ) Sen blev jag attakerad av hennes katt som rev mig mig under ögat, sen får man lite andra smällar hemma hos henne, men det får man tåla, ha. ha.

Det var en ganska onödig skoldag idag. Vi skulle göra pepparkakshus, och våra delar var hela ganska länge innan en kortsida gick sönder, sen gick mer delar sönder och medans vi satt och försökte laga var alla typ klara, haha så himmla misslyckat, sånna där hus ska fan i mig inte sättas ihop med socker, det ska sättas ihop med superlim, god damn it!

Det är bara fem dagar kvar till julafton och nu har jag två julklappar. Men alla måste köpas imorgon så jag hinner tänka på annat! God jul! Förresten så vet jag inte vart jag lagt min kamera, men den kommer fram förr eller senare, och jag vet att du tycker att det var väldigt intressant att veta.
I hate gingerbread house. / Nadjuff

@ the twins 23:31

Ja, nu sitter man här några timmar senare i rubys och alisons säng,vi lyssnar på musik, det sms:as mycket här i rummet och vi har päronsaft också nära till hands!  Vi borde sova snart som jag också tror at vi snrt ska göra för annars kommer jag vara dödströt imorgon när man ska handla julklappar och det får man inte vara!
Idag efter skolan så drog jag hem till tvillingarna och vi satt och kolla på björn gustavsson och de andra i parlamentet, efter det drog vi in till aspudden för att köpa lite godis och sånt, det var kallt men tillsut kom vi tillbaka då vi fick komma in i värme och lägga oss bland duntnäcken och så fick vi lite vofflor av deras mamma Mary. Dom har så sjukt trevliga föräldrar. :)

Om 11 timar ska vi vara i huddinge centrum, snäckan för att åka in till någon slags julmarknad.
Imorgon sover jag över någonannanstas, och på onsdag kommer jag hem någon gång på dagen.
Känns bra att ha vänner som finns för en. :) <3 De är alla guld värda!

Fick ett meddelande från saga på facebook idag där hon frågade hur det var och så, och jag är så avensjuk på henne, det enda som jag kan säga är at hon inte kan skriva å ä ö. Och det är ju såå farligt.Whatever! God natt svergie!
/Nadjuff

@ the twins

Sitter här i mina favvo tvillingrs kök med deras puss galna lilla hud. Mår bra nu, när man slipper vara hemma i några dagar. Eller tja, jag kommer hem på onsdagen, men jag hör av mig senare på denna fronten. hejhej
/Nadjuff

Depritionen hos mig är på topp, right?

Nu är dansen slut och jag känner mig lite illa till mods för att jag ska sluta. Kommer sakna alla där borta nu.
Alla nya kompisar som jag fått. Men jag måste träffa dom någon gång snart.
Inte många dagar kvar till jul nu.
Väderföräldrarna är som dom är och jag mår sådär som dom får mig att må.
Det är konstigt att jag ens köper julklappar till dom. Så mycket kan jag väll säga.

Nästa vecka är sista vecka i skolan men vi ska inte ha några lektioner som tur är.Känns skönt men jag blir också lite ledsen att det här sista året har gått så himmla fort.
Tänk själv, efter lovet så är det bara 6 månader kvar, och om det kommer gå lika fort som nu blir jag grymt deprimerad.Usch.

Känner mig så totalt emo över hela min tillvaro. Måste få umgås med mina vänner nu.
Jag behöver dom som mest nu känner jag. För ibland så känner jag mig så liten och bortglömd,
även utav dom. så det här blir min upplysning till er.

Saga är i Thailand och har det säkert jätte bra. I lördagsnatt åkte Emma till Thailand. Hoppas du får det bra och hör av dig! Själv sitter lilla patetiska och ledsna jag och bara låter de emotionella kännslorna stå som spön i backen.
Jag behöver ett riktigt lyckopiller men apoteket har stängt. trist för mig. Nu är det jul,jul ångestfylld jul.

Nu rymmer jag. Vet inte om det får dom att förstå,
vet inte om det kommer bli bra men nu rymmer jag iväg.
Orkar inte mer. Vill bara falla in i ett sken som får mig att må bra.
Jag vet att ni finns där för att ta emot mig och stötta mig.
/Nadjuff

(ingen röd tråd i inlägget men det är sån jag är just nu, sönder splittrad inuti.)

Kommer inte ha tid att köpa julklappar! :O

I fredags var en mysig kväll. : ) Först så möter jag Saga som jag inte träffat på länge, vi gick på ett fick i huddinge centrum och vi snackade om vad som har hänt på senaste tiden och så.Sen köpte vi lite godis, mötte Jenny och iväg till Saras genrep. Det kändes konstigt att vara där men inte vara med att dansa själv. Sara blev glad att se oss, och jag blev lite nostalgisk när vi satt där och tittade.

Efter det så blev jag hämtad av ellinor med bil där även ellinors gulliga lilla kusin joel satt och sa "Piprex!"
Joel var nog den mest bortskämda barnet på hela kvällen. Han fick en grodbakelse,en tomte pepparkaka,godis,godis och mera godis! Helt sjuk, och lite popcorn också som var mina.

Det var ju tänkt att jag skulle vara social med ellinor men hon skulle städa sitt rum som jag inte ville göra, Joel ville spela tv spel som jag inte var intresserad ut av så det blev att jag satt och titta på Idol finalen med Ellinors föräldrar.
Och det var väll helt okej. Sen när ellinor städat klart så satt jag och var mest avensjuk på henne bara för att hon kan allt och har ett sådant perfekt liv. Haha.

Nu är Saga i Thailand. I varma,Oregniga thailand och om en vecka följer emma sagas väg till thailnad!
Det är som saga sa, thailand är det nya Malorca. Var är grejen med svergie och thailand?Men jag kan förstå hur alla tänker.Jag håller med dom. En dag ska jag också åka dit men inte ännu i alla fall.

Borde gå till signe nu, sen ska vi iväg till dansen. Sista söndagen innan uppvisningen.Trevligt,trevligt.
Had'e bra!
/Nadjuff

Sovmorgonen Nadjuff inte visste om.

Inge hade berättat för mig att vi hade sovmorgon till 11:20 idag så redan klockan 8 var jag i skolan och ingen i min klass är där, great! Nej, det SUX! Så det var ju bara att gå hem igen. : ] Vilket inte känns så fel.
Så dagen börjar med språk,sen NO och sen är det livskunskap. det blir trevligt det.inte.

När jag skulle iväg till språket så började det regna,toppen. Sen när jag sitter där på spanskan och väntar på att läraren ska komma får vi veta att han är sjuk! Och efter språket skulle vi ha NO på tomtberga, men kajsa var ledig så vi hade peter och det var chill, vi gjorde lite grann i alla fall. Och sen så blev det ingen livskunskap bara för att andra klassen inte hade det. Ganska chill och onööödig dag. :)

Det är 19 dagar kvar till julafton.Det går för fort./Nadjuff

abcdefghijk...

Regn,regn,regn...varför allt detta regn? Kan det inte sluta regna? Visst det är mysigt ibland, men nu har det regnat i minst två dag. Men jag ska inte klaga.Jag är faktiskt glad idag. : )
Och idag ska jag och min dansgrupp dansa på något jubeleum på Diselverkstaden någon gång ikväll. Vi ska dansa och sjunga några truddilutter och sen får vi åka hem.
 
Appropå att åka hem så åker alla typ bort snart! Och regnet bara fortsätter.Usch. Vill också åka bort med någon. Inte med bara mina föräldrar för det skulle bli jobbigt. Men min familj och kanske en kompis någonstans varmt,skönt,och stränder. ahh det skulle inte vara fel säger jag bara.

Det här inlägget var mest bara skräp men det struntar jag i, fick bara lust att skriva något helt ointressant.
Nu ska det kollas bussar och tåg tills ikväll. ''Hao däe brao!''
/Nadjuff

Första advent.

Igår kom lite av vårat julpynt upp. I år var vi faktiskt väldigt tidiga med det. Allt är inte uppe. Inga stjärnor eller tomtar. Bara sju röda ljusstakar och advent ljusen. Det känndes ändå rätt mysigt här hemma. Allt blev så himla ljust i vår svarta tillvaro. Det gick upp för mig igår att det har blivigt ännu mörkare nu på "kvällen". Tio i fyra var det bäcksvart ute. Inte undra på att man blir deprimerad. Det är nog därför man sätter upp sådana där ljusstakar, bara för att det ska bli lite ljusare och folk ska bli lite gladare. Men det är bara min teori.

Sitter här nu med SO boken framför mig och word dokumenten uppe med krigskorren, det är jätte trist, svårt och komplicerat. Det är svårt att leva sig in hur det var att vara mitt i ett krig samtidigt som man är en journalist som skriver artiklar till svergie. En kul grej i grunden man jag tycker det är så svårt.

Jag ger upp med SO:n nu. Jag får fråga någon som kan det här på måndag i stället och då får jag jobba på som fan. Yippie! Gland första advent, nu ska jag göra er lite glada/stressade/deprimerade/vad-ni-nu-än-blir...
Det är bara 22 dagar kvar till julafton. : ) Nu är det dags att skriva önskelistan! :D
/Nadjuff

RSS 2.0