Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

Kom på idag att det var väldigt länge sen som jag skrev något överhuvud taget här. Så jag tänkte göra en liten uppdatering. : ) Förra fredagen så var vi hemma hos jenny och skulle äta tacos. det var jätte gott bortsett från köttfärsen som var lika torrt som sandpapper. Sen på lördagen tog emma och jag det lite lugnt när jag egentligen skulle behövt plugga, som alla andra dagar i dom  förra veckorna. Sen i söndags var jag mer än trött så på dansen fick vi sluta lite tidigar vilket var mycket uppskattat! Dog på kvällen av utmattning och plågades av tanken att det var måndag nästa morgon, ännu en gång.

I onsdags var det öppet hur på sågbäcksgymnasiet. Gick dit med Emma,signe,hennes mor och emmas-systers-kille-Jonas.Bara för att han hade tråkigt. När vi kom dit blev vi invisade i resturangen där som skulle berätta lite om skolan och elevrådet fick pressentera sig och så. Det var en väldigt fin resturang som var till för hotell och resturang programmet. Efter det fick vi vandra runt. Emma,Jonas och jag gick omkring mest där måleriprogrammet och byggprogrammet höll till. Signe och hennes mamma höll till vid handel.

När vi hade hälsat på lite grann vid måleriet så kände vi att vi måste ju gå runt och titta på andra programm också!
så det gjorde vi men ändå kunde vi inte hålla oss undan måleriet. Jag var både pepp och lite nervös när jag var påväg hem igen. De hade sagt att man behövde minst 175 poäng bara för att komma in på det programmet. Och förra året var medianen ca 190 poäng. Och de tar bara in 18, för det bli bara EN klass. Det är helt sjukt. Men poäng blir nog inga problem för min del, jag är bara rädd att det ska vara så himla mågna som söker dock. Det har ju blivigt så himmla populärt.

Den här veckan har gått relativt snabbt. I torsdags fick vi dissikera(?) kohjärta och kolunga. Jag trodde att det skulle vara betydligt äckligare men å andra sidan är det skit äckligt också på samma gång. Någon kanske förstår vad jag menar.Idag gick jag till SYV för mitt inplanerade samtal med Annelie. Hon är faktiskt väldigt bra. Och jag känner mig inte tveksam på hur jag ska göra längre. : )

Vi läste lite Romeo och Juliet på svenskan idag, det gick bra i typ 30 sekunder innan allt blev helt kaotiskt.Vilke svåra ord jag kan skriva då, men jag är inte så bra som jag tror, jag är lite patetisk jag. Men jag klara mig! :D

Idag är det balett som gäller fast vi ska köra alla andra danser som vi ska göra till uppvisningen. Herregud vad det verkar förvirrat på stället jag går nu, känns inge bra. Får nog gå på bajsdyra men bajsbra (efter vad jag har hört) danscenter istället. Där får man dansa för att det är kul, och jag vill lära mig lite saker nu. Där jag är nu känns inget speciellt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis leka med sagis som jag inte lekt med på jätte länge, det här säger jag hela tiden men det är så skumt att vi nästan alldrig träffas längre. Och sen ska jag vidare med ellinor på kvällen, få se om jag är pepp inför det där med ellinor, för hon ska i princip bara hänga med alla andra skumma människor som jag inte känner. Kommer nog mest bara vara utanför där så jag är nog mest med saga. : D

Måste plugga, plugga,plugga,plugga hela tiden! Jag känner mig nästan sjuk av det här. Känns som att jag låg efter en vecka sen har jag aldrig lyckats komma ikapp och när jag inte pluggar så känns alla väldigt konstigt. Jag har nog blivigt sjuk av allt det här. Måste värkligen KOPPLA AV på lovet, fy skjutton vad jag längtar! Nu ska jag bara andas lite,dansa,vila och ta de lungt. Får se hur det fortsätter efter det! P.S Mamma åker iväg till Italien för hundraskjuttifjärde gången igen med min moster imorgon. De ska iväg och kolla på det lutande tornet i pisa.D.s
/ Nadjuff

Is there a docktor in the house?

Jag har haft ont i halsen till och från i en vecka nu och huvudvärk jämt och ständigt, vad är det här?
Jag håller inte ens på att bli sjuk, jag mår öndå bra förutom det...Inget speciellt hände idag. Jag är i princip klar med min klänning nu som jag gör i slöjden. Känns bra. Sen hade vi den mest okoncentrerade so lektionen på hela året, men våran uppgift är faktisk lite knepig. så det så.

Imorgon ska vi på gymnasiemässan, det kommer nog bli ganska bra. Nu får pappa utbrott i köket igen, ska nog sätta på lite musik eller nått så jag slipper höra hans jävla gnäll. Had'e!
/Nadjuff

'Ute faller snö...'

Herregud vad det har snöat idag, hela dagen och förmodligen hela natten också. Har inte mycket att säga idag.
Hade test inför nationella proven i svenska idag, uppsattsskrivning. Tror inte det kanske blev så bra, kände mig inte i 'form'. Gick till tndläkeren igen idag och fyrtioelfte gången...och jag ska dit mist två gånger till bara för att spänna ut piggen som ska peta på tanden. Min tandläkare hade någon student med sig idag som stog och kikade in i min mun. Trevligt. Missade mun-mot-mun metoden, hehe. Nu har jag bara huvudvärk. Det är de.
/Nadjuff.

Många frågetecken.

Varför ljuger man?Är det för att man inte vill att någon ska bli arg,eller är det för att man ska få någon glad?Kanske imponera på någon, eller är det för att få en viss status? Eller är det för att man vill att andra ska tycka synd om en?
Falsk het är någonting jag värkligen inte tål, det är bara onödigt och det gör ju inte sanningen bättre för det?

Jag vet en person som är bra på det här med att ljuga och komma undan så oskylldigt.Jag blir så frustrerad över alla lögner som bara svämmar över! Och jag blir också väldigt förrvirrad över denna människa för jag förstår inte hur denna tänker. Denna persons värsta var inte för alls länge sen. Till en början var det ju sanning, jag menar vem har inte tänkt samma sak som denna person prata om? Men sen gick det för långt. Denna spottade ut lögnen och andra som lyssnade tyckte genast väldigt synd om denna. Jag ska inte säga mer men jag blev skit förbannad och ledsen på samma gång.

Vi tycker om den här människan jätte mycket men det är synd att denna ska behöva ljuga och vara något annat den inte är. Synd att vi ska ha kännslor för denna som är uppbyggt på sanning och ihop satt med lögner. Det fungerar helt enkel inte. Själv är jag för feg för att säga som det är, vill inte förstöra det vi har byggt tillsammans.
Jag hoppas bara att det går över, tiden läker inga sår men kan förhoppningsvis hindra nya. Jag kan bara skaka på huvudet och veta sanningen. Jag vet vem denna människa egentligen är, som ibland behöver ljuga för sig själv.
 Kom ihåg att vi tycker om denna person, denna behöver inte hålla på sådär. Men ibland förstår jag ingenting.
/Nadjuff.

bråklösarbarnet och väderföräldrarna.

- Det märks att det är vinter nu.
- Ja, det var kallt i morse.
- Nej jag menar inte så....
- Nehe? Vad menar du då?
- Jag märker det på dig och mamma.

Ungefär så lät ett samtal jag hade med min pappa för några dagar sen. Jag vet inte om det bara är mina föräldrar eller om det finns fler som märker av det här? När det är sommar så är mamma och pappa oftast glada och trevliga mot varandra men nu på höst/vintern så är dom som mest otrevliga och arga.Speciellt vid matbordet.
Det märks mest av på mamma, för hon låter irriterad så fort hon pratar med pappa.

De klarar inte av varandra och det är jag som sen sitter vid matbordet och försöker vara trevlig och lösa det som deras lilla psykolog.Jag säger åt dom att vi inte behöver göra en big deel av allting, typ som vilken blomma det är som bara blommar på natten.

- Men vi hade sånna blommor på Rosenhill och dom blommade helatiden!(ganska såhär är det,halv strängt)
- Men då kunde det inte vart sånna blommor.(suckande)
- Jo! Det var de visst, du har fel.
- Jaha..(irriterad,suckande)
Mor sitter och hån flinar mot far som om segern var hennes. Och FY FAN, vad irriterad jag var på henne, jag blev skit förbannad, för min mamma har aldrig fel! Eller hon tror åtminstonde det.Så är det i alla fall ganska ofta.Jag trodde jag skulle spricka för mamma tror också att jag alltid är på hennes sida om hon blir sur på pappa. Och liksom ser på mig, ler smått hånfullt,tittar på pappa,tittar på mig...och skakar på huvudet.

Våra middagar är aldrig kärleksfulla eller speciellt pratsamma.Det är alltid jag som börjar en konversation och det bästa ämnet som bara går att snacka om utan att mor och far bråkar är skolan.Och ibland är de inte heller speciellt långa samtal, jag äter gärna snabbt och går ifrån bordet bara för att slippa höra mina föräldrars gnäll och tjat på varandra.Och deras blickar, om sånna blickar kunde döda skulle det vara över för länge sen.

Pappa får mest raseri utbrott i min familj. Och det är alltid på mamma. Han svär och skriker och säger saker som;
- henne ska man inte ha i möblerade rum.
- ska man behöva sätta lås på alla grejer?
- är det så jävla svårt att...
- usch!
och andra otrevlig heter...

Jag har aldrig sett mina föräldrar kärleksfulla. På julafton bråkade dom och jag grät för jag trodde värkligen att dom skulle skiljas o.s.v. Ibland brukar jag fundera på hur det skulle vara om mor och far verkligen flyttade isär...ingen skulle ha råd med vårat hus, eller....det tror jag inte i alla fall.När jag är hos mina kompisar och får äta med deras familj så brukar jag sitta och undra hur de har det och vad de gör när jag inte är där. Är de kärleksulla av sig? Älskar dom varann, när bråkade dom senaste? Bråkar dom över huvudtaget? Hur mår den här familjen?O.s.v...

Mina föräldrar rör typ varnadra en gång om året också, värkligen på riktigt.På nyår, då är det alltid vi tre, ute på altanen med dricka i champagne glas och fyvärkerier omkring oss.En kram och en liten puss på munnen and that's it! Jag minns nu i år när dom gjorde så.Jag blev helt förvånad, de var lixom..Ja de flyttade ju ihop för dom älskade(älskar?)varandra...Det är andra människor,dom bilderna jag sett.På mina kärleksfulla föräldrar...

Jag tror så här.Mina föräldrar håller nog bara ihop bara för de har mig.Hade dom inte haft mig är jag inte så säker på att det skulle vara dom nu.Om dom nu fortfarande känner någon gnista för varandra så skulle jag bara villja att de visade det lite mer.Och inte att de gnäller så mycket på varandra, ingen är perfekt och enligt varanndra så kanske dom tycker att de verkligen finns många fel.

Vet inte hur många gånger jag vart ledsen över de men det här är min vardag som jag lärt mig leva med.Dagarna går.Tjatet och gnällen.Middagarna.Sarkasmen mella dom.Hoppas att allt ska lösa sig i sommar, när de är glada och mer trevliga.Jag längtar.Man kan aldrig sluta hoppas. Eller?

/Nadjuff


Plugg ångest och höstlovets slut.

Nu är det underbara och efterlängtade lovet slut och jag har fått ångest nu över hur mycket jag måste plugga ikapp, för jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat slarva med en hel del grejer...Höstlovet var så himla roligt och väldigt uppskattat. : ] längtar redan till nästa lov som är om typ sex veckor eller nått sånt!

Nu på gympan så har vi simmning/livräddning.Och idag skulle alla tjejer simma sex längder bröstsim och två längder ryggsim och jag blev lite förvånad över mig själv...jag simmar faktiskt väldigt snabbt! Eller så kanske alla är lite segare än vad jag är?Killarna hade mun - mot - mun metoden grej,, när man ska hålla på och nästan kyssa en plast docka. Usch... vill inte tänka på hur många som haft sin mun där...alla bakterirer och sånt...

Jag vet ju att man tvättar dom men när min pappas jobbar kompisar hade gjort det där så blev de alla sjuka efteråt och jag har inte tid att vara borta från skolan.Jag vet inte riktigt om jag har 'värsta' basill skräcken men det är inte mysigt på något sätt.

I söndags jobbade jag och pappa i vardags rummet, vi spackla och slipa. Och det är helt sjukt vad mycket tid och arbete som behövs...jag förstår att pappa uppskattar min hjälp, gratis till och med. Men jag tycker inte heller att jag borde få betalt för det heller,visst jag skulle uppskatta pengar men det känns...liksom bara....dumt. Jag gör det frivilligt! Och det är ju bra att kunna. Kan nästan kalla mig 'expert' på spackling och slipning nu! ; )

Nej, nu har jag inte tid med det här längre! Ni får ha det så bra och hoppas ni är piggare än vad jag är! Had'e bra!
Im so tired. /Nadjuff

snöblask och 'speciell' humor.

Herregud vad jag skrattade igår. (Linda, du skulle inte dragit! :P) Jag var hemma hos emma och efter att linda åkt till Filip så började emma och jag med våran omogna porr humor.Olle var inne på msn och jag kan väl säga att det nämdes emma i korvskinn och klubba och lite yoghurt ljud och lite mera emma. Det är så sjukt att jag inte tänker berätta mer, då blir vi säkert dömda som fjortisar men det skiter jag i ändå!

SNÖ, säger jag bara...det har kommigt snö! Eller mer snö slask...och det lär ju försvinnaidag också men ändåååå!
Shit, det börjar bli kallt nu, eller va fan..det ÄR kallt som in i helvete! Åtminstonde ibland...Vet inte vad mer jag kan skriva...så..jag får skriva en annan dag när jag har något annat att skriva, som åtminstonde har något syfte.
/Nadjuff.

halloween firande hos tvillingarna.

okeeej...vilken kväll det har vart. Vi är några stycken och vi har fan vart uppe heela natten. Åh det har vart så roligt! :) Chill dag asså. : } Träffade många nya människor och hängde i trappan länge.Senare när vi skulle sova så ringde vi tommy(emmas kompis,eller nu vet jag inte men haha) och vi telefon terrade människan aplänge!Och han svarade trots att han visste vem det var, vilket snille!
Tillslut var jag var tvungen att sova några timmar.Det blev som max tre timmar.Sen för ca en timme sen (07.30)så försöker folket här väcka mig och mina sov kompisar med vatten i ansiktet! DÖ! Låt mig sova!

Usch...blöt,trött,irriterad. Somnar om och vaknar en timme senare då de har satt på någon weastlife shit, spice girls eller markoolio och jag kan ju säga att Markoolio klockan halv nio på morgonen när man inte fått sova ordentligt är fan skit härligt och trevligt! Hehe....Vi bestämde oss för att äta frukost i huddinge centrum så dit drog vi runt tio tiden.Sen kommer man hen och klockan var inte ens tolvnär jag satte mig här.

Känns skönt att inte sovigt bort hela den här dagen!Man kommer bara hem till ett tyst och ensamt hus vid elva på morgonen,gör i ordning lite Oboy,sätter mig vid datorn och bara vrider upp volymen på sin favvorit musik och nästan sjungskriker texten. Känns så himmla hääärligt. : D Jag är nog ganska övertrött med tanke på att jag skriver så himmla possetivt.Men just nu ska jag må så här, det bestämmer jag och ingen ska få mig att känna mig depp och trist! Inte ens det här pissiga regn höst väder! Ostoppbar!
Wiktory shall be mine! /Nadjuff

RSS 2.0