God morgon...

eller vad man nu ska kalla det, det är snarare gad efter middag, klockan är lite mer än fyra och jag gick upp för inte så väldigt länge sen.måste berätta lite om vad som har hänt dom här dagarna.I söndags så fikade jag med emma,jenny och linda idag vid slussen.Det var chill.Sen träffade vi saga och gick sen upp på taket där folket tuggade sur och besk rabarber och jag satt i solen med min nya rabarbet hatt/keps.Och igår så skulle vi grilla och då hände något som jag visstew skulle hända som inte fik hända, men jag hade  en jävla lycka den gången.efter det att vi köpt mat och snacks till kvällen började vi fixa med maten och så åt vi.Min mat som jag var så sugen på först var inte alls god sen.Sen kom vi på att vi ville grilla lite marsmallows, fast det blev typ godis som hette shamallows,weard.Any way, sen satt vi och såg lite halft koncentrerade på That'70 show,vi gick ut på en lång promenad(vid det här laget had linda åkt hem.)sen satt vi ute på sagas baksida och snacka i timmar om olika saker och jag vill så jävla gärna byta till andra klassen! Dom har det sååååå mycket bättre än vad vi har.Sååå,peter om du nu skulle läsa det här så skulle jag villja byta klass men så vill jag också att signe ska byta med mig för henne vill jag inte "lämna" i min klass.så är det.Vi vad vakna hela natten, det var bara jag och saga som orkade se Sin city filmen sen stack jag och då var klockan åtta och sen åkte jag direkt hem 'å' la mig.Sen har jag nu sovigt till fyra då pappa kom hem.De andra har sagt att vi ska göra något ikväll också men jag tror inte jag orkar eller har lust. : / Signe kommer hem idag.Henne har man inte sett på länge! ; ] men, jaa. det var nog allt. Good day!

I said good day!/Nadjuff

Hatar att säga det...

men från och med i dag är det 24 dagar kvar tills skolan börjar! : o FATTA, TJUGOFYRA DAGAR!Det är bra och dåligt.Det känn inte som att jag gjort mycket på sommar lovet och jag har fortfarande åland kvar med signe kvar att göra! :oMen tänk!Jag börjar nian, det känns som jag gick ut sjuan alldelses nyss! det är helt sjuuuukt.Men nu i nian ska jag värkligen anstränga mig till 110% för att få de bästa betygen jag kan få.och jag längtar tills vi får gå på gymnasiemässan, för det värkar rätt "nice." : ) Undrar om nian kommer gå lika fort som sjuan gjorde?We'll see.
Idag så ska mor och far storhandla så då är jag ensam hemma en liten stund.Måste höra med signe när jag kan komma, om det nu går..: PHör av mig senare om det händer något roligt på min front.
ADJÖ! /Nadjuff

The '70 Show!


Det som började se ut som en ensam hemma kvällmed film och ostbågar medans föräldrarna var båtvakt
förändrades.Saga är hemma så jag åkte hem till henne och sen såg vi på that '70 show hela natten!<3
Orkar inte förklara mera!

                                                                                                  I said god day! /Nadjuff

. . .

Jag minns när jag satt i ditt knä i eran gammla lägenhet och visade och berättade stolt för dig om min tamagotchi.
Jag minns dörr karmen där du mätte hur lång jag var när jag frågade så fort jag kom hem till er.
Jag kommer också ihåg eran gammla gröna våg som jag ställde mig på och du mätte min vikt.
Jag minns din gammla stora gungstol som jag satte mig i så att benen bara räckte fram till kanten av stolen,jag minns hur du gav mig fart och det var roligt men samtidigt läskigt och du sluta när jag sa stop.
Jag minns hur du såg ut när du arbetade på landet i ditt verktads hus där pappas och hans brors gammla flygplan låg.Jag minns att du berättade hur alla flugorna kom in emmellan fönsterglasen och bildade den där 4 cm höga lagret av döda insekter som jag tyckte var det äckligaste jag sett.
Jag minns en dag när ni var barnvakter åt mig och varken ni eller jag visste hur den fungerade så du råka  sätta den på 30 minuter istället för 30 sekunder och vi märkte inte att det var fel på den förrens den varma slingan på mikro taket var alldeles lysande röd orange.Det finns många minnen som vi delar med oss, oc hdu lever fortfarande i oss. Till minne av min farfar som avled igår 17 Juni,han blev 82 år.Vi älskar dig farfar.♥

Farfar
Sven Gunnar Junnarp
24 Mars 1925 - 2007 17 Juli

Nu sommnar jag.

Detta är skam!SKAM I TELL'YA! Jag har inte gjort mycket idag.
Jag har..sprungit i alla fall. I lördags ville jag dö av dålig kondis,håll och skavsår.I söndags av dålig kondition och jag ville spy, och jag kände mig smått snurrig.Men idag kände jag att det gick lättare att springa men när jag skulle ställa mig i duschen så mådde jag smått illa.Men varför gör jag det här då?Jamen...mina s k muskler är korta och tjocka som dom sju små dvärjarna och jag skulle vilja ha lite smalare och längre muskler så man inte ser ut som en bred långhårig,hudfärgad bokhylla.Ellinor har äntligen kommigt hem men när jag ringde hem till henne idag så var det ingen som svarade... : ( När jag fick sms av signe när hon skrev att hon ville att jag skulle vara på åland med henne, då ville jag nästan bara skrika,gråta rycka fram den där stooora ryggsäcken från den fullproppade garderoben slänga ner alla kläder och sådan man behöver när man åker bort och ta moppen till grisleham och simma till åland om det nu skulle vara tvånget till det! Jag känner mig så ignorerad och bakom.
Alla har åkt bort och är med nära och kära men här sitter jag med min asociala,tråkiga,bråkiga familj och sitter i mina avklippta gammla gråa mjukisbyxor och i pappas gammla bajen T-shirt och hoppas på att jag får ett samtal från någon eller en pling från Ellinor som vill att jag ska skutta hem till henne eller att signe säger att jag kan komma till åland redan i morgon! Jag skulle kunna packa så jag kan åka redan ikväll.Sagar har ju också som sagt farit iväg till koholma och dit vill jag också åka tillbaka till där man kan trivas med familjen Carlsson/Olofsson.
Jag är som en tiggare.Jag sitter här och längtar efter något annat än vad jag redan gör,tigga.men folk vandrar förbi mig och ger mig ingen blick men som tänker att dom skulle villja ta med mig.Men nej...inte än,snart,senare...men jag är trött på det här!Nu vill jag till åland!Nu vill jag till koholma, NU vill jag till Ellinor...NU,NU,NUUU!!!!

Ah,juste ja...Idag har jag också tagit bort alla tangenter och rensat bort allt damm och små smulor samtidigt som jag satt och lyssnat på Mark Levengood från när han var med i P1 sommar.Skulle kunna tänka mig lite penis pasta med någon av mina kompisar just nu.


Tiggaren i hemmet./Nadjuff

Baka bullar med mammsen.

Gah! nu är jag väl som mest ensamast! ALLA är bortresta....
Ellinor, Öland. Saga,Koholma. Signe, Åland. Linda och Jenny, Arvika. Emma, Landet. I och för sig vet jag inte vart tvillingarna är men jag är ändå ensam.Idag har jag sprungit(ytterst lite),duschat,stretschat(?),hjälpt appa i vardags rummet,och hjälper mamma att baka. Jag har lite för mig men jag tycker inte det är särsilt roligt. Just nu av alla ställen så vill jag vara på Åland för jag har inte vart där på lägne och hann intre var mycket med min signe efter hennes konfirmation.Jag läser ganska mycket just nu.Eller, tja..tre böcker för mig är väl lite mindre än medel var jag brukar läsa.Nu på lovet när alla är borta så har jag mer tid att läsa. Jag har läst ut Harry Potter och Halvblodsprinssen(bok nr 5, ca 660sid.)sen har jag också läst Tinke ulvens dotter(Ca 200 sidor)och nu läser jag Trälprinsessan(ca 160sid).Sen har jag även lysnat på boken"Ser mitt huvud tjockt ut i den här?"Ganska rolig bok.
Det är inga tjocka böcker jag läser men dom har jag fått från en bok klubb som jag var med i en gång.Måste skaffa ett biblotekskort snart så jag kan låna lite tjockare och helst i deckar stilen.Vi har ju några böcker stående i bokhyllan men jag vet inte om vi har några bra böcker.
   
                                                                                                                                                                          GIVE ME A BIBLIOTEKSKORT/Nadjuff

Nadjuff, back in action!

Kära vänner och bloggare, Nadja är tiiiiiiillbaka!!! :D
Efter 8 dagar ute på landet med regn,sol,ytterst lite bad, godis,vego mat,dåliga/bra spökhistorier,målande,bärande,samt lille bror gräl så har jag återvänt till min hem stad.Och igår kväll när jag kom hem så kändes det lite sorligt. För där så gjorde hela familjen någonting hela tiden medans min familj på tre personer har semestrar en och en. Det är så förbannat sorligt, vi är den med asocialafamilj jag känner till!
Och nu när man är hemmaså ba:"Vart är alla?" :O Bilder från Koholma kommer när jag får min kamera som jag glömde!>.<'Jag saknar min låtsas familj back on koholma!:o

RSS 2.0