Valborg!


 Fatta vad coolt om man kunde göra ninja sparkar och vilken reflex man skulle ha, men det är omöjligt.
Idag är det valborg, ska vara i huddinge med huddinge kompisarna, efteråt sover saga över här! ^^
Har faktiskt saknat henne nu när hon har varigt på landet. :)
Nu har jag städat mitt rum,plockat undan vid datan och snart ska jag dammsuga i mitt rum, men det får bli efter lunchen. Och sen måste jag fortsätta med tekniken(villken nyhet.)

Söndag.

Jag vill inte tillbringa alla dessa minuter av dagen framför datan och jag vill inte heller sitta och göra den där viktiga tekniken som MÅSTE göras.Och jag vill värkligen inte städa mitt rum. (By the way så måste jag måla om mitt rum i sommar, det ser förjävligt ut. -_-)
Linda och jag är överens om att vi båda vill göra någonting men det där med haninge blir i alla fall inte av! och nu på valborg så vill jag göra två saker, men jag kommer behöva välja.
Om jag är med kompisarna i huddinge som jag träffar jämt så kommer vi gå till brasan,det kommer vara svin kallt och jag har inga pengar så jag kan inte köpa någonting heller. Eller så följer jag med signe till tyresö och träffar mina andra vänner som jag inte träffat sen....väldigt länge. Dom kommer ha sing star,snacks och film å mys och värme. Nu vet jag att mina kompisar i huddinge låter som värsta negativo grejen men dom är väldigt roliga att vara med, men jag saknar tyresö kompisarna!!!

Igår så var jag hemma hos signe på kvällen.Vi spelade basket mot Hennes bror och kompis, de var två meter långa så det var nästintill omöjligt att ta bollen från dom.Sen hoppade vi på studsmattan också.<3 Men sen på kvällen visade karin mig och signe ett dans ställe där man dansar 3 timmar 1 gång i veckan, och det är musikal stil. ca 1 timme sång,45 min balett, sen är det jazz/show,house och någonting mera, och det är billigt också.tror inte att det blir danscenter för min del. : /

JAG VIVLL SKRATTA MED VÄNNER NU!/ Nadjuff

image37

image38    image39
Foto: Nadja

Thank God it's friday!

Ja,det kan man värkligen säga idag! ÄNTLIGEN SKA DET BLI HELG!!!! Då får man sova.... :)
Fast, jag måste ändå göra teknik boken och specialarbetet, det går mig på nerverna alla dessa jävla saker UNDER PRAOEN!!! jag döööör!

Efter jobbet idag så gick jag till tandläkaren(Fick gå 30 minuter tidigare! YAAY!!) där skulle dom pilla fram en liten stål bit längre fram som sitter på min tandställning.efteråt så mötte jag Signum som skulle köpa kläder men det pallade inte jag så efter att hon bjudit mig på en Mc'flurry(och en hamburgare som jag ska betala för och btw så mötte vi Sagis och Alice..)så drog jag hem. Nu sitter jag här och försöker övertala min vän från dalarna(AndReas)att skicka 1050g marabou till mig! ^^ Men han är SNÅL! (ska jag säga^^'')I helgen(+ måndag,tisdag) ska jag värkligen njuta av min ledighet! Sen på onsdag blir det "kul" igen. Skriver mera snart, men nu ska jag äta korv med bröd(orka.)och sen ska jag sätta mig på bussen och kräla på golvet och sånt, det blir sagas och Jennys sissta morderna dans, vet inte om det blir så för mig, få se senare!

ÄNTLIGEN HELG!!!/Nadjuff

Prao dag 4.

Okej, att praoa på dagis var värkligen INTE en bra idé, men det var ett nära ställe tänkte jag.
Alla barnen skriker,och alla vill leka med mig. Och när vi väl ska leka blir det bara kaos!
Vad ska jag säga? -.- Emma sa att hon ska fråga om hon kan få sommar jobba där,hmm, vet inte om jag har lust...:/ ialf inte verje dag irad, DET kommer ta kol å mig!Hoppas häldre på sommar jobbet hos Signes far.
By the way så behöver jag en socker kick,det behöver man värkligen med dom barnen jag har.

Igår kom Peter och Maarit och hälsade på. Och dom kom (några minuter efter att Frida pruttat på min vad så hela benet darra x[ )när jag satt och läse värdens konstigaste bok, men olika röster och tandställning! Plus att jag var något hes efter att ha börjat på min 15 bok på dagen. -.-' Och peter hade värdens godaste bulle med sig! (Den såg i alla fall VÄÄÄÄLDIGT god ut.)Och, tja..de sa inte så mycket, och inte jag heller för den delen, men jag hade ju mina skäl. x'] På kvällen sov jag över hos signe, vi hade popatpopcorn och så såg vi på lost.

Och idag, ville jag värkligen bara sova, men självklart så ska vi ut i skogen och äta (Pinnar och jord)glass i olika smaker, i TVÅ timmar, och sen var det så himla varmt också.så nu har jag också en fruktansvärd huvudvärk! >.< Mina kära föräldrar är och storhandlar, och om de är snälla så har de förhoppningsvis köpt halomi,glass,chokladsås,cous cous,O'boy,frukt,grönsaker och skorpor! :DVi har inte haft glass hemma sen förra sommaren kan jag tro. :/

OCH JAG GER NÄSTAN UPP ALLT PLUGGANDE NU! Hur F*****N ska vi kunna göra specialarbetet och verktygsboken i tekniken,so begrepen och sen har vi säkert mycket mer som jag inte orkar tänka på för tillfället.
Och jag glömde skriva i logg boken igår om praoen, så det måste jag också göra, men det kommer ju inte bli långt.


GOD NATT!/Nadjuff

GRATULATIONER TILL MIN MOR! <3 Prao. Dag 1-2.

Min mamma är bäst för hon är MIN! Men hon vägrar att vara hemma på sin egna födelsedag utan hon vill ut och "festa" med sina jobbarkompisar.Just därför förkänar hon inte ett till grattis av mig.

PRAO
Just nu så minns jag inte mycket av vad som hände i går men jag vet at jag fick låsas äta en massa sand. :P
Men idag så fick jag lyfta många barn mååånga gånger....De små barnen gungade jätte länge och sammanlagt i dag har jag nog läst minst 10 böcker, min  hals håller på att ge upp! Min prao började 07:15 och då var det dags för frukost! Det serverades managrynsgröt, (tycker jag MYCKET mindre om) äppelmos,sylt,mjölk och mackor.
jag tänker inte beskriv hur det såg ut men jag åt i alla fall och det gick (tvingades) ner i magen. Sen var det dags för lek och sjå.Under dagen skulle barnen lyckas göra ballong/klister/pappers djur...och det var ju sjääälvklart alldeles FÖR svårt. Jag fick hjälpa Frida, hon dränkte hela ballongen med klister och jag fick trycka på en massa papper så att inget skulle fastna i hennes hår.De andra barnen fick plantera frön i f.d mjölkpaket. De fick plantera solrosfrön eller luktärtor.Och idag sa Frida att jag var hennes bästa kompis och senare sa hon att hon hade chip,popcorn och godis hemma och att hon ville att jag skulle komma hem till henne i morgon eller på fredag.Hon är söt! ^^

När Emmas avdelning låg och sov och min ville bara inte leka med mig så hoppade vi in i kudd borgen där jag självklart faller ner PÅ emma. >.<, Och när det kom förbi en förskole lärare så tryckte vi ner oss själva och gömde oss bland kuddar och spelade osynliga men emma kunde inte hålla sig för garv.(VI KAN VARA NORMALA!)
Och så åkte vi blöja i kuddeborgen med, det var en grej man alltid gjorde på dagis!nu är det bara tolv dagar kvar tills praoen är över men om man tar bort helgen så blir det ju 8 dagar kvar.i morgon jobbar jag sent, ända till halv sex men då börjar jag halv 10, åååh! ser inte framemot det.

Jag vill sova, inte plugga!/Nadjuff

TRÄNINGSVÄRK!!!

Det här är nog den värsta träningsvärken jag haft NÅGONSIN
Jag kan knappt gå, stå sitta inte ens ligga! Det är helt otroligt!
Vi hade vikarie på dansen i FREDAGS!Jag har ont i magen, på revbenen(?),rumpan,fram-baksidan på låren!
Hon var värsta människo plågaren! Nae, igentligen inte, men hon körde värdens jobbigaste styrka och plankan, den älskade hon väldigt mycket! >.< Sen på diagonalen skulle vi köra frances och triplet.

Nu?Är du helt galen?Är det okej om jag rullar över golvet så att mina armar och ben fortfarande sitter kvar på min kropp?Inte??Nähä...jaha...OK!Och när vi skulle köra våran dans så har vi steg som görs på golvet.
Så när vi nu låg där på det som känndes ovanligt mjuka golvet så ska man likt förbannat upp igen!!

Any way,när vi skulle sluta så sa hon:"Ni har varigt såå duktiga och det har varigt jätte kuyl att ha er!Och bara för det så tycker jag att vi kör en sista planka i 1 minut." Och jag tänkte mest: "Neeeeej duuu! Det är fan duuu som ska göra det i två timmar din lilla hurtbulle!!"Det är helt sjukt, och när det var tio sekunder kvar så räknade hon med en sekund emellan så det blev mer som 20 sekunder!!!
Och i går så hade jag också dans, igen.och det var ju toppen!!>.<Alla som hade varigt med på dansen i fredags hade ont i benen och på andra ställen så jag var ju inte direkt ensam om smärtan.:P
Igår efter dansen så åkte jag och saga in till stan för att gå på vernisage.
Det var hennes lillebror som  hade gjort allt där och det var otroligt vad han hade sålt grejer! :O Han hade känat in flera TUSEN!!!Det är heeeeelt otroligt(absolut inte omöjligt), men han förkänar dom pengarna värkligen.
Jag och saga kunde i alla fall inte röra oss på hela dagen.
Men efter åkte jag hem till saga där jag nästan rev sagas vägg med mitt bakhuvud,åt middag, fotade lite i skogen(Vi är helt kära i Anns kamera!)Och vid nio tiden åkte vi hem till mig där vi också sov.
Nu sitter jag här ensam och visade pappa det jag tyckte att vi kunde ge till mamma i födelsedagspresent, vet inte riktigt vad han tyckte men jag får tjata! ^^
I morgon börjar praoen, vet inte om jag kommer orka blogga i boken vi fick från skolan OCKSÅ!
Jag får se hur jag gör med det. Det kommer i alla fal bli kul! :)

ONT ÖVERRALT OCH JAG KAN INTE RÖRA MIG!/Nadjuff

Döden i min mun?

Ja, det är helt korrekt!Jag håller på att kvävas av min nya tandställning och alla skrattade åt mig för att jag pratade så konstigt, SPECIELT NÅGON*hostSAGAhost* Hahaha, nä men jag kan förstå att det låter roligt, men så himla kul är det i alla fall inte.Dagen i dag var inte liiiiiiiiite jobbig. Och i dag på Elevens val(Bild och digitalt skapande)
så hade emma antingen PMS eller så var hon bara almänt galen/störd och hon gjorde en grej som inte alls är bra som jag inte vågar skriva ut här men det var ialf inte bra....Ikväll ska jag kolla på The Simpsons och Talang 2007 bara för att jag inte kan få mycket roligare. Längtar tills jag får mammas (DÅLIGAAA!!) bärbara data i mitt rum :D
Då kommer jag nästan bo där, det ända som saknas är ett skafferi/Kylskop/Frys med bröd/ och sånt där som hör till i ett kök och sendan en toalett/dush, då skulle mina föräldrar aldrig träffa mig. :P


MYTHBUSTERS ROCKAR HÅRT! :D

Förgylld dag.

Ja, som sagt...Nu ska jag skriva lite om den här UNDERBARA gråa,regniga piss-kalla dagen.
Dagen började med matten (inget fel på dig kajsa...:P) men det är all denna pollen som vill flyga omkring och göra denna dagen mycket vackrare.Och då blir,jag JÄTTE trött och JÄTTE snuvig!Och då orkan man lixom inte varken matten eller skolan överhuvudtaget.Men jag fick i alla fall veta att fler än saga (om hon nu gör det någon gång ibland)sitter och läser min lilla blogg.Det är, vad jag fick veta idag,Saga,Kajsa,Ann och kanske min sv lärare peter, och mina andra kompisar som jag lärde känna under UG. HEJ PÅ ER ALLA!
Så nu när jag har hälsat så kan jag ju säga att efter matten så hade vi,tror jag...SO och då gick Peter igenom praon, och jag tycker fortfarande att det är bajs att vi måste typ gå till tomtberga och äta bara för att det är inom Huddinge kommun och att den är våran närmaste skola...Any way...sen så blev det...ja vafan blev det?(BTW, så ber jag om ursäkt att jag svär så mycket i min blogg!)Jaja, efter skolan så var det dags att hämta min förtjusande tandställning som jag ska ha på nätterna, TRODE JAG JA! Nej, nu är det såhär att jag ska ha en tuggumirosa tandställning uppe i gommen som får kräk-reflexen att reagera och det är ju såååå.....kul.Så nu pratar jag som en (URSÄKTA UTTRYCKET)utvecklingsstörd person, men man vänjer sig så imorgon kommer förhopningsvis mina vänner och lärare förstå vad jag säger, och så får jag inte glöma att visa saga kajsas FINA havsörn som hon gjorde på kemin. (he-he, där rök mitt betyg! ^^')Men nu måste jag plugga, avskaffa läxor-samtidigt-under-samma-jobbiga-vecka-innan-praoen-!!! NU! Ò.Ó

Jag tycker fortfarande att fjortis kulturen borde dö!^^,/NADJUFF

Svenska och pianospel.

Sitter här vid datan på svenska timmen, jag har faktiskt jobbat bra och det är inte så lång tid kvar till lunchen.
Ellinor sitter och spelar "Hallelulja" .Signe har typ gjort 5 frågor men jag har gjort 5 uppgifter och läst nästan 11 sidor, imorgon har vi  "Selmatest" som vår sv lärare kallar det.Ellinor har omprov i fysik i dag och har somvanligt glömt att plugga, nu när hon hade chansen att nå ett MVG på provet, jaja...det är hennes betyg....Ska ha utveckligs samtal i morgon, så jag och emma kan inte bada och efter det så har jag min första Teori lektion i moppe skolan, jag kommer inte vara hemma förrens klockan nio på kvällen! ;_;

Den kommande veckan kommer jag ha fullt upp.PLugga sv,spanska,matte,teknik och engelska.
Och min mamma fyller år nästa vecka och jag måste hitta en present till henne och så har jag ju prao nästa vecka och så är det min dans på tis,fre och lördag! JAG KOMMER BLI UTBRÄND känns det som, och btw så ska jag hämta min tandställning på torsdag, kommer inte kuna sova med den, det kommer säkert ta lång tid innan jag har vant mig vid den, men annars om jag inte sommnar så får jag bara ta ut den, jag menar jag MÅSTE ju ändå sova....Hade sovmorgon i dag men jag sov till bara ca halv 8 för jag ville sätta på en film som jag fick av Andreas men den funkar inte på datan,inte på min DVD och inte på vårat playstation! Jag blev jätte ledsen i ögat.... :''''(
Åter kommer med mera snart!



DIE FJORTIS,DIE!/NADJUFF

Tidigt morgon,Jumbo glass,buss och sen natt.

Så skulle man kort kunna sammanfatta dagen igår.:P

För igår kom min och ellinors kompis hit från dalarna, Andreas.
Vi träffade honom i stan vid spott koppen/Bög ringen och därifrån vandrade vi vidare till gamla stan föra att köpa jumbo glassar..dom var säkert en halvmeter höga med glass och strut, man fick tio kulor.:PMen jag ville inte har en sån stor så jag fick en liten med tre kulor..:}
Any way, så efter det åkte vi hem till Huddinge eftersom jag had'e dans.Btw så gick det jätte bra på dansen och nu är vi klara med den också! ;]
Efter dansen köpte jag en Yoggi(<3) och en banan i väntan på bussen hem till ellinor.
När jag kom dit så hade dom precis börjat kolla på Tenachous D med Jack Black!<3
Den var skit bra och dom hade bra låtar med! Sen åt vi lite middag med spagetti och köttfärssås, som jag säkert ALDRIG ätigt hos ellinor, sen tittade vi lite mer på filmen...och sen så skulkle vi ta tåget tillbaka till stockholm C för att Andreas skulle hem igen. Och vi kom dit i tid och tillslut undrade vi var bussen var, sen ser jag en buss åka och tror ni inte att det är DEN, jag ba:"Eh, andreas...din buss är DÄR...(!)" Och vi trodde att den skulle stanna men sedan började den åka iväg, och vi försökte springa ikapp den, men det gick åt helvete så sen var han kvar i stockholm, och hans mor var typ förbannad och trott att vi hade planerat allt det här, men det stämde ju inte... :(
Så han sov över hos ellinor, och det gjorde jag med...På kvällen när vi skulle sova så låg vi(Jag,Ellinor,Tony(Lillebror)och Andreas) i en liten bädd soffa, det var lite obekvämt till en början men det gick bra. Tillslut låg vi och "smekte" varandras hår sådär så man nästan ryser till lite på ett skönt sätt, och det gjorde vi typ länge? :P Andreas sa att jag fortfarande hade hållt på efter att jag somnat. Hehe.
Men tillslut, vad klockan nu var så gick jag upp och bytte plats och la mig på en madrass i ett annat rum bredvid efter som tony låg nästan ovan på mig. :P

Idag åkte Andreas hem, Hoppas han kommer tillbaka snart så han kan ge mig fler filmeròó, ja, jag fick två filmer av honom ^^,

image36
Såhär skulle man kunna sammanfatta det hela.

Teater igen! ^__^

image28


Igår var jag då och kollade på farsen "Rampfeber" där bland annat Pia Johansson var med.
Det handlade om en pjäs som var på genrep men de problematiska förhållanderna och sådant trasslar till det och skapar ett stort kaos bakom sceenen.Men vi som var där hade hysteriskt roligt, alla spelade mycket bra och det var sadiner överallt!
     
     

HURTBULLE! :D

Okej, jag måste bara få skryta lite..^__^
Igår simmade jag ca 65 längder...Och jag kände minnst sagt duktig, men Emma blev hungrig så vi fick gå upp och käka lite pomes och vara onyttiga.Efter badet så köpte jag två små frallor och en banan för sammanlagt 12 kronor, och jag kände mig något duktig.Men nästa vecka ska det bli mera! :D

Idag hade jag matte förförsta gången med min nya lärare Kajsa som är Sagas syster, och Anns dotter.
Och när jag behövde hjälp så hörde jag mig själv, jag lät som en fullfjädrad idiot.Men jag förstog mycket bättre men det var ändå lite snurrigt i huvet på mig men det kanske berodde på att man ville sova.:P

Idag ska jag gå på teater med "Saga och Co", jag vet inte vad teatern heter men det var något med humor, vad saga berättade.Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli...tills bussen till Huddinge Centrum går.Om jag tar en tidigare buss så ska jag nog köpa lite godis eller så, för godiset där på teatern är rätt så dyrt men jag vill ju inte ha någon väske med mig...!Hmm...jag får se hur det blir,det ordnar sig.^^,

Jag kommer säkert skriva lite mera efter föreställningen och om resten utav kvällen. :}

MATTE SNILLE AIN'T (?) ME! / NADJUFF!

Tjuvlyssnat i mitt <3! :D

Sitter här nu på "sovmorgonen" och läser bl.a lite tjuvlyssnat! ;)


Mcdonalds, Hötorget

Pojke ~5, sitter i sällskap med tjej ~20.
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee? Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!

-----

Coop Forum, Östersund

Kvinna ~30 står i kassan med sin dotter ~4. Plötsligt vänder sig dottern hastigt mot mamman.
Dottern (skriker): MAMMAAAAA! DET ÄR INGET KUL ATT VARA SKIIIIIIIIIITNÖDIIIIG!!!


Bara en vecka kvar till praoen nu...


Janne Westerlund, Nu ska jag ut och leka så ta er i röven! ;D

http://www.youtube.com/v/MnPlHIWS4Bs


ÄLAKAR DEN HÄR! :D:D:DD
NU SKA JAG TILL SIGNE OCH LEKA SÅ GLÖM MIG IDAG! 8D

Fjortisnarna på Tomtbergaskolan.

Nej, det här inlägget kommer inte handla om fjortisar på min skola, för som tack och lov är finns det typ inte så många eller inga. eller jo, i alla fall en, och det är Signe.
Men det här inlägget kommer handla om en dröm som jag drömde i natt.:P

Det började med att vi hade haft en bild lektion efter maten. Vi hade ritat av oss själv i en slags konsstnärlig form, fast det var ända som en skugga med sträck, jag vet inte hur jag ska förklara det men min var i alla fall rosa,(?!)Med svarta streck...sen sate vi upp dom i våra tråkiga trapphus.Och efter det var jag och Ellinor var ute på stora senen, där dom hade dom satt upp en basket korg av någon anledning.Men där spelade vi lite tills vi skulle in på lektionen. Jag gjorde ett sissta snyggt mål, bollenstudsade på trappan och mot ett par tjejer(FJÅRTISAR?)och bollen lixom rullade på en av bänkarna (som brukar stå på gården där de satt..) i en stark skruvning på bollen och den "rev", eller hur man ska uttrycka det...som när man får ett brännmärke på benet, typ så gick det till. men jag låtsades inte om det. vi gick mot skol porten ellinor tog lite snabbare steg och nickade smått nervöst bakot, jag visste att foundation fjårtisen hade blivigt helt galen och följte efter med sitt lilla fjårtis gäng.Vi gick in genom portenoch när vi ska gå de första stegen i den gråbruna marmor trappan så tar två av fjortis gänet tag i båda mina armar, och nästan hänger på dom, men jag bara går som vanligt(?)Och sen så kommer foundation fjårtisen fram ttill mig och säger(typ + med ett riktigt gnälligt tjej ragg uttryck på både utseendet och rösten,har var tydligen ytterst förolämpad av en snurrande basket boll -_-): "Va fan gör'u,jävla hora??!"
Och jag typ börja asgarva!XD Men vem fan gör inte det åt en foundation fjårtis och hennes Co? X]
Och ja typ, jävla mes..bla,bla,bla...och sen så tänkte dom ha värsta fajten med mig, och jag var rååå cool också! :O
Jag kunde göra värsta ninja sparkarna!O_OSå det gjorde jag på några av foundation fjårtisarna och så sprang jag upp till min korridor, med fjårtisarna efter mig, men när jag kom till min korridor som är högst upp, var jag längst ner i källvaren  det såg nästan ialf ut som källaren och sen så kom alla fjårtisarne efter och ellinor var med, jag hoppade ner i någon slags rutchkarna. :D och jag hörde hur ellinor försöke få ner fjårtisarna i rutchkanan och jag typ "aaaahhhh, ni kan inte ta mig..aaa!!"och jag åkte i evigheter, jag trötnade till och med. (!):P sen när jag kom ner(?)från rutchkanan så, där var det en brand dörr och till vänster om det var det ett galler och så var det en vaktmästare där, men inte den vaktisen som vår skola normalt sett har...men jag fick inte gå igenom branddörren utan jag fick skutta in för bi gallret och där stog det en massa bråte och sen kom fjårtisarna! n_n Och ja gminns inte vad hon sa men jag knäckte henne totalt med någon replik, attans att jag inte kommer ihåg det! xD Men jag var så jäkla cool! ;POkej, nu är du säkert helt förrvirrad, men det är ändå en dröm! :P

Jag blir galen! :O DET SNÖAR! Vad är det hääär?? ;_;

En grej jag kom och fundera på i min skola...I trapphuset så är det helt grått och typ smuttsigt vitt, men nere i källaren där är det gula och oranga väggar?Varfök kan det inte få vara lite färg glatt i våra korridorer och trapphus...:PSkumt...


Nadja dagen!

Jaao, i dag är det min namnsdag.Så grattis till mig. Igeentligen har jag inte förstått det här med namnsdagar för, man hyllar inte någon person utan igentligen ett namn, och jag råkade ha det namnet som är i dag, grattis också till alla tanjor. :P Men, vad ska jag göra i dag då? Hmm, har ingen lust att sitta här hela dagen precis som igår OCH iförr går....-__-' Men ingen är hemma eller så har dom någonting annat för sig...Signe kommer i alla fall hem från åland i dag, hoppas hon är hemma tidigt så att vi kan göra något kul!
Det kommer vara så mycket jag ska göra nu den kommande veckan...Jag ska:

Hinna klart med min Biologi läxa till Torsdag
På tisdag ska jag gå till körskolan och hämta min EU-moppebok, och plugga teorin.
På onsdag ska jag gå första teori lektionen samt betala.
Torsdag ska jag gå och hämta min tandställning hos tandläkaren
sen efter det måste jag börjar höra med pappa vad vi ska ge mamma i present när hon fyller år.
Jag har hittat någon slags spa grej med massage....
Sen vecka 17 börjar min prao! Och på tisdagen när jag är på min andra dag på praoen fyller mor min år!
Och under praoen måste jag gå teori lektioner och göra special arbete i biologin!
 HERRE-GUD!, säger jag bara...-.- Livet är hårt! :P

 Den här låten har jag dansat till, då var den i och för sig bara tre minuter...spela och läs mitt inlägg bara.

THANK YOU - Alanis Morissette


Gud det var så länge sedan! :D
Det var typ två år sedan, då hade vi en JÄTTE BRA dans lärare på danslinjen, hon var helt enkelt BÄST!
Man tröttnade aldrig på henne.Det var den första gången vi lärde oss att dansa barfota...:}
Me njut av den dåliga kvaliten på bilden och se på helheten och hur bra gruppen gör det här tillsammans!!! :D

Ben som spagetti.

Igår cyklade jag och emma till Källbrink, där sprang/gick vi först det lilla spåret och sen så gick vi det stora spåret två gånger. Och under hela den tiden så pratade vi om träning och sånt där som hör till! NU är det i alla fall så att varje onsdag ska jag och emmatränings simma i Huddinge hallen, för det är typ det ända roliga som finns att göra där i alla fall!När vi väl kom hem till emma så ville vi nästan bara sova...SOVA! Men icke, vi bestämde oss i stället för att bada i hennes bubbelbadkar. Som tur var hade jag tagit med mig min o så osnygga bikini för det var tänkt att vi skulle sola men det var ju ingen sol igår. det var typ MULET och BLÅST! Vi bubblade i alla fall och så hade vi passionsfrukts soda, och någon annan god soda. Jag blev JÄTTE hickig och rapig, det blev först ett skrikande pipande hick och efter en rap, jag hade inte lite luft i magen då, fatta vad vi drack mycket..:P
Efter vi hade bubblat så spelade vi lite Nintendo, Mario Cart, det är värkligen kul. mina tummar är alldeles slina av kontrollen..  :P

I dag ville jag åka till Huddinge centrum och kanske köpa en skjorta, och sen gå till intersport för att kolla efter en sport topp.Efter det tänkte jag käka lite på Mc'donalds,men nej.Alla ska vara bortresta eller så ska alla gör anågot annat! Ingen vill hänga med mig. Jag hatar er! >.<

Bara för att han gör min dag lite gladare.

Nintendo tummar.

I går var jag hos emma hela kvällen, vi kollade på Desperate housewives, åt popcorn i överflöd och drack hallon soda i liter vis(inte men ialf.)Efter det spelade vi Nintendo i fleeera timmar!! ;D Mario cart! Det är det bästa nintendoet som finns! Och vi var vakna ända tills klockan blev halv fem, sen somnade vi och vi sov som stockar.

Nästa morgon vaknade jag av att det var någon som damm sög på övervåningen, och jag tänkte typ;
"Va fan...?Vem är det som dammsuger halv 10 på morgonen??"
För det kändes värkligen som om klockan var så mycket....men när jag kollade på min klocka...
13:22?! Då blev jag rigtikt paff... :P Och när jag väckte emma så trode hon att jag skojjade, och det klart. Vem skulle inte det? ;]

Ikväll är det "Tack gode gud!" Det är så himmla kul! :D Och sen är det Stockholm Live, och sen efter det är det lost! :DTv hela kvällen då alltså. :) Kul att kanske just DU har orkat läsa detta så omeningsfulla inlägg, jag tackar dig.


NINTENDO ROCKS! / NADJUFF.


Mina ?gon.
Foto: Nadja

Nes,playstation soon!

Ja, nu är det bestämt, alla skall sammlas vid mitt gammla dagis och därifrån gå hem till moí! :D
De som kommer är nu; Emma,Linda,Ellinor,Signe,Fredrik och Linda. Vi ska spela mycket spel :DHa,ha,haaa! :P

image24
Fatta vad jag kommer få plocka bort saker sen asså! x'O Men det ska vi inte tänka på nu, ska gå om ca 25 minuter och möta allihopa! Det är Ungefär 17 grader ute nu och det känns, SÅ SKÖNT! Solen här är jag! :}

Nintendo

I dag kommer Ellinor,Linda,Jenny,Emma och signe,tror jag och så kanske (emo,eller tja, han ser lite ut som ett..:P) Fredrik. vi ska spela på mitt gamla nintendo från typ 80-talet. Jag slår på den mycket värdefulla maskinen, sammlare! Ni är säkert förbannade på mig! :P hahahah*Misshandla*

                



DIE FJORTIS DIE!/NADJUFF!

RSS 2.0