today

Idag ska jag för första gången på fyra veckor leka med Simon och Emma. Ska bli kul! Vi gör väll det gamla vanliga. Kolla på film i princip. Nej, nu får vi ta och ändra den rutinen.

Imorgon är det skola och på tisdag är det fotografering. Veckan efter det ska vi byta till bygg i en månad. Får se hur det går. Just nu känns det väll inte som att det kommer vara såå himla roligt men det får jag se. Hoppas alla andra får en bra dag. Nu ska jag hjälpa till att bära in maten som mina föräldrar kommer hem med.

P.s. Mamma hittade skivan från Djävulen bär prada som saknades! Varför hittar mammor allt? Är det en gen dom får så fort dom får ett barn??D.s.

Änglamark, ett år sen.

Har inget att skriva så jag kollade igenom min blogg och bestämde mig för att lägga in ett inlägg som jag skrev för prick ett år sedan. Fan vad långa inlägg jag skrev förut? Hur ambitiös får man vara?? Aja, ha så kul!

Idag på SO:n hände något väldigt oväntat.
Det började med att vi började diskutera om kravmärkta saker, och peter började intför våra ögon stå och äta choklad, inför oss! Vi blev väääääldigt sugna och tillslut fick vi reda på att vi skulle göra en vetenskaplig smak-test.
Vi fick två bitar Marabou choklad, och två bitar änglamark choklad. Sen skulle vi sätta poäng på smak,doft och utseende. Jag tyckte att båda var ganska lika. Sen fick vi en liten utmaning. Vi skulle designa våran egna choklad förpackning och choklad. (utseende på själva choklabiten.)

Jag fick en idé på hur jag skulle vilja att min skulle se ut, och resultatet blev en lite slarvigt målad bild men när det var röstning så visade det sig att min fick flest röster och jag vann! ^^ Yaay, jag fick lite änglamark choklad, då blev jag lycklig.För tidigare sa vi att förpackningen påminde om ett knäckebröd paket och när jag såg min på håll så såg den lite lam ut, men,men. Jag delade chokladen med många av mina kompisar så jag fick typ ca halva.

Ikväll måste jag skriva en individuell raport på mitt fysikarbete på mekanisk energi.Det är lätt, sen så har jag faktiskt inte så mycket just nu att hålla på med i skolan. På lördag kommer Andreas från dalarma hit och hälsar på! ^^ Eller kanske på fredag, det är lite osäkert med tider och så.

Imorgon är det fredag, vad skönt. : ) Fast, imorgon ska vi läsa upp ett tal på svenskan och jag är färdig men det känns som jag kommer skämma ut mig.Det är om min farfar och begravningen och sånt.Jag kommer säkert göra bort mig bara för det! (peppar,peppar..)Aja, onödigt att hetsa upp sig för sånt nu. So long!

I'M THE WINNER! / Nadjuff.

WIHO!

Vem har  fått snygga skooor? Jo, Nadja!
Igår efter skolan ville min mamma var snäll och köpte ett
par sånna här Adidas skor. Muy bien!











Efter skoltid.

Nu sitter jag här, påen utav Signes lektioner. Det är som vanligt datakunskap och det kallas "toutch metoden". Det handlar om att man ska hålla vänster pekfinger på "F" och höger pekfinger på "J", och resten av fingrarna "går bak", och där ifrån ska man kunna lära sig skriva på tangent bordet utan att titta. Det tycker jag bara låter onödigt men det måste handelsmänniskor kunna. Kul för dom! Not.

Idag måste jag leta efter en cd från "Djävulen bär prada". Cd nr 9. Jag har TYP tappat bort den. Det menas med att jag vet att den är hemma någonstan, men jag vet inte vart. Det är problemet. Så hem och leta, käka och sen chilla till kvart i nio då jag ska iväg till danssalen och knåpa på den egna koreografin! Bye bye för nu!

Protokoll

Här är ett protokoll vi gjorde på svenskan, det är oseriöst!
Kul för oss som gjorde det, vad ni tycker vet jag inte, haha.


Protokoll fört vid planering av klassmiddag, BPMI08, den 25 september 2008.


Närvarande: Nadja Junnarp, Nicklas Malmborg, Christoffer Östberg, Emma Ölvestad Christoffer Zirat, Rekan Goran och Jessica Mäler.


§1 Mötet öppnades


§2 Val av ordförande blev Jessica Mäler


§3 Val av mötessekreterare blev Emma Ölvestad.


§4 Val av justerare blev Rekan Goran


§5 Dagordningen godkändes


§6 Planering av klassmiddag:

      Plats: Globen

      Datum: 26 september 2008

      Tid: 19.00

      Tema: Förort

      Kostnad: 50:-


§7  Mat (trerätters) och dryck.

Förrätt: Pizzasallad

Varmrätt: Pizza/Kebab

Efterrätt: Vitlöksbröd

Dryck: Cola, Fanta, Sprite


§8 Uppgiftsfördelning

   - Inköp - Rekan Goran

   - Samlar in pengar - Nicklas Malmborg

   - Vem lagar mat - Rekan Goran

   - Dukning - Jessica Mäler

   - Musik - Nicklas Malmborg

   - Inbjudan - Nadja Junnarp

   - Städning och diskning - Christoffer Östberg och Christoffer Zirat


§9 Övriga frågor

    En fråga om hur vi skulle ta oss till Globen kom upp,

    och det bestämda förslaget blev att planka kommunalt.


§10 Mötet avslutades.


Vid Protokollet                                                            Justerare



Nadja Junnarp                                                               Rekan Goran


"Meducin" - Pippi Långstrump

Gick till vårdcentralen igår klockan fem men dom hade ingen tid förens klockan sju så två timmar senare fick jag åka tillbaka, prata lite med farbror doktorn och få två tabletter för kvällen och morgonen. Och idag efter skolan åkte jag till stuvstas apotek och hämta ut min medicin. Två tabletter dagligen. En på morgonen och en på kvällen i sju dagar. Strålande!

I skolan
går det bara bra. Båsen är målade nu, i många färger. Tre mint gröna väggar och en fondvägg som är orange. INte ett dugg matchande men det var dom som det fanns att välja på! Och nu har vi målat figurer på väggarna för att träna på att måla rakt. Utan att tejpa betyder det. Jag är en av dom fem snabbaste i klassen! Så wiho för det!

Ikväll blir det till att äta min medicin, försöka ignorera mensvärken(då jag inte får blanda alvedon med min andra medicin, effekten kan bli sämre då.) och åka iväg på lite teater med Saga, hennes mamma och några från hennes klass.
Har ingen aning om vad det är för teater eller vad den handlar om men det brukar bli bra hur som helst.

En bild på ett spindelnät får avsluta  det här inlägget, fler finns på min Facebook.


Usch och fy och blä!

Kännsliga läsare varnas!!



Nu är det då så här. Jag ska iväg klockan 17.00. Till vårdcentralen. Måste träffa läkare. För jag har ju då drabbats av Urinvärksinfektion/Blåskatarr! Vet inte om det är någon skillnad utan bara ett annat ord. Lyckan är gjord! Nej, usch nej...verkligen inte. Måste ha medicin, pronto! Och jag får inte hämta ut den själv, jag måste ringa ner min pappa till centrum så att han kan göra det åt mig. Borde inte ta upp det här i bloggen med tanke på att det är på det farliga internet men det är min blogg och jag bestämmer. Så det så. Ja, nu vet ni det. Önska mig lycka till... Aj.


Träffa lärarna igen!


Igår var jag,Signe och Emma tillbaka i tomtbergaför att
säga hej på riktigt eftersom det var ett sådant kaos sist.
Vi gick upp i den gamla korridoren och i en sekund var det döds tyst sen så börjar det plötsligt strömma ut en massa barn genom det gamla klassrummet. Hälsade hej på min förra klasslärare och matte/kemi lärare. Bjöd på lite godis!
Träffade också min förra svensklärare! Fick reda på att han snart åker iväg till Kina igen för att adoptera en syster till Olivia(dotter1).

Vi hade inte tid att stanna utan drog vidare i skolan och stötte på svenskläraren jag hade i sjuan, min förra textilslöjds lärare och hkk lärare. Sen mötte vi också Anders min förra kemi lärare! Åhh, att se honom var ju så kul!
Den gladaste läraren jag nåågonsin mött.
Världens största leende, och helt klart kaffe beroende.
Den gamla härliga Tomtberga humorn lever kvar där än.
Jag vill ha tillbaka Tomtberga tiden!
Högstadiet var ju helt klart mitt livs bästa tid, so far.


Bloggen under ombyggnad!

Som ni ser så är min blogg ganska blank, vit, svart, enkel och neutral. Tog tid innan jag fatta vad jag skulle gå in någonstans. Jösses, hur svårt kan det vara? Anyway...Jag tänker göra något roligare med min header men det får bli senare för just nu måste jag gå och plugga matte i två timmar för sen ska jag iväg på dansen och C-gruppen. Ren jävla glädje! Man kan aldrig sluta längta dit.

Jag borde börjat plugga för länge sen men har haft bloggen som en ursäkt idag vilket inte är sååå bra. Så nu är det slut för idag. Punkt.

Det gjorde kvällen, och anteckningarna bara kom och kom!



Du ska va naken och olla allt vi ber om!

                                                                                  Kvällens citat från igår.

Blond och smart!

innan jag färgade håret
Innan färgningen


Och efter färgningen.
Ingen vacker bild men ni förstår vad jag syftar på.

Happpy, happy, happy

Jag har vart glad sedan dansen igår. Det är som alltid lika roligt och efter det så åkte jag hem till Signe och kollade på "Wall - E". Det filmen var så sjukt SÖT! Jag dog. Jag kan verkligen inte uttrycka det bättre än att det var en söt film. Det är inte många repliker i filmen men man klarar ändå av att förstå känslor, tankar och humorn i hela filmen. Den är verkligen en film jag rekomenderar!

Ni som inte bryr er om dans behöver inte läsa följande:
Och idag hade jag dans igen. 11.00...kan ni fatta? elva noll noll, på morgonen!
Jag, Signe, Hanna och Sara visade vår egna koreografi för Stina för lite råd. Hon tyckte den var jätte fin och jag hoppas att vi kan hålla samma tanke genom hela dansen. Det kommer bli skit bra! Det vet jag! Vi ska få folk och gråta, det vore ju guld!
Hur som helst, det gick bra ändå, trots lite felsteg på diagonaler och dans. Jag var glad ändå! Och när jag fick skjuts hem av Signe så sken solen och det var varmt och blåste härligt.
Sen kommer man hem till svordommarnas rike, hejåhå, jag försöker vara glad ändå!


Och igår innan dansen färgade jag håret blont! Och det blev inte orange som jag trodde. Lite fjortis gult kanske, det får ni avgöra så fort jag lägger in en ny bild.
Ja min kamera är fortfarande paj. Får ta och tjata lite grann.
Had'e bäst!

Wuuäää

Jag kan inte sluta hosta! Jag blir galen!
Kanske ska fixa lite honung?

?????

Jag har verkligen tappat det här med att skriva i bloggen. Det är inte så att jag inte tycker att det är kul, för det är det verkligen men jag har ingenting att skriva om. Det känns inte så kul att varje gång skriva om vad som händer i veckorna i mitt liv. Börjar bli ganska långtråkigt.
Så ni får gärna komme med ett förslag på ett inlägg som jag kan angagera mig i.
Sura tanter,dans, hundbajs, ett speciellt mode, eller yoghurt! Vad som helst! Gärna nu också...

(Jag är desperat)

!

Förlåt bloggen, förlåt folket. Håll ut!

"I love the feeling of träningsvärk in the morning."

Nu ska jag inte tjata om hur lång tid det har tagit mig för att skriva här igen utan gå direkt på saken.
Kan ju stolt berätta att jag var för första gången på gymmet igår! Jag var jätte duktig! Ganska svag men duktig för att vara där för förstagånen! Tränade lite lår, mage och armar.Jag fick springa på ett sånt där löpband som jag alltid velat prova..skit kul! Sprang och gick. Kändes som att jag nästan flöt fram när jag gick av maskinen. Jag tror att man lurar hjärnan på det sättet. Benen springer men omgivningen står stilla.

Hur som helst. Det är inte krångligt att utöva själva träningen, nej utan det är att förstå sig på hur man ska sitta, hur man får igång maskinerna och på vilket sätt kroppen ska jobba. Springbanden är näst intill omöjliga att förstå! Man klickar på start sen ska du knappa in längd, ålder, vikt. Hur länge/långt du vill springa/gå. Och vilken slags spring träning! Då får man sex olika alternativ. Namnen kan man inte ens gissa sig till vad dom är till för. Jag förstod i alla fall fat burn så jag körde på det. Tror egentiligen det inte är någon skillnad på dom där alternativen. Det är nog bara en bluff.
Kanske något annat som lurar hjärnan?

När jag ändå väl klurat ut maskinerna så var det jätte kul! Det här med att träna på gym kommer nog funka bra för mig.Det är det jag hoppas på. Nu ska jag börja bygga lite muskler också! Ska gymma imorgon också, ska bli roligt!
Ikväll är det extraträningen på den egna koreografin, längtar jätte mycket. Och i helgen blir det dans men sen så ska jag också iväg till Norrtälje med Saga för att servera på en 40-års fest! Nu vet ni det.
Had'e bäst!

......

Ja nu är jag hemma igen och jag har inget att skriva ändå. Ha överseende med det.
Så intressant är jag inte.

Hejhej!

Sitter här på svenskan. Det är en lektion kvar. Engelska. Sen är det slut! Ja! Det är fredag! Fredag. fredag,fredag!!
Dock är det ingen dans. Det har jag längtat efter men nu kan jag göra annat och ta det lite lugnt. Kommer med något mera intressant när jag slutat. 
Had'e!

Hej, det är Nadja, om ni minns?

Efter många dagars uppehåll är det på tiden att ni får höra ifrån mig! Så ja. Hej "alla!" Hoppas ni mår bra det gör inte jag. Eller, jo jag mår bra men jag har vart lite krasslig i drygt två veckor. Hostar och snorar överallt på allt och alla. I princip.
Men nu är jag näst intill frisk, yay! Me like.
Ska försöka dra igenom hur det har vart i några dagar.


På måleriet
har vi nu börjat med att hel spacka väggarna i våra bås. Vet ni hur jävla svårt det är?! Och på det får man träningsvärk i armarna och så får man ömma fingrar. Och idag var andra dagen med att spackla och det blev inte så tokigt. Slipade dom väggar som hade torkat och nu väntar nästa lager spackel. Samma arbete, igen! Bara en massa underarbete som egentligen inte kommer synas, som inte kommer uppskattas av fler än av mig och träningsvärk. Men det är lugnt! I will survive! Och vid det här laget är vi många tjejkompisar nu!

På dansen är allt bara bra! Söndags träningarna är något att verkligen se fram emot. Där händlar det verkligen och dansglädje och att verkligen uttrycka sig med kropp och ansikte. I love it! Den här terminen ska jag och tre kompisar till göra en egen koreografi. Och den kommer bli så fiiiin! Vi ska dansa till "Dreaming with a broken heart" och jag tror det kommer bli jätte fint. Så nu kommer jag inte bara dansa på tis,fre,lör,söndagar utan också torsdagar. Får inte köra slut på mig själv men det är ingen fara! Det är inte så jobbigt som dom flesta kanske tror. Jag tycker bara det är kul!

I övrigt köpte jag ett gymkort idag! Nu ska jag bygga muskler! Alltså, jag ska inte bli någon "tränings maniac" utan bara bygga lite muskler. Så imorgon efter skolan drar jag och emma iväg till gymmet. Coolt! Hehehe.
Så, jaa. Ungefär sådär har det sett ut i mitt liv och huvud i några dagar. Ikväll ska jag vila och kolla på Heroes och på tondöva ungdommar i Idol.
God natt sverige!

RSS 2.0