Johan Glans är "The man!"



JOHAN GLANS FFS! ;D
HAN ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST! :D :D


Sov över hemma hos min kära Saga i gårkväll! ;)
Vi såg på "Hjälp!" Och sen kollade vi på vem som vann "Let's dance"
Vad gjorde vi mer? Det har jag glömt.x)
Jag vet den nya matte läraren är! :D Och dte kommer blir så bra nu.(HOPPAS JAG VÄRKLIGEN!)
Bara jag kan förstå så..hehe.

Sitter och kollar på lite klipp från youtube,skriver i bloggen,lyssnar på musik...Lördag kväll, vad ska jag göra då?Hmm...Jag kommer väl antagligen sitta här i typ...evigheters evighet tills jag går ner och tittar på tv:n. Hoppas det går något bra ikväll i alla fall.
Jag har i alla fall lov nu! Gud vad sköööönt! Fast jag vet bara inte vad jag ska göra på lovet, vill inte bara sitta och dega framför datorn i en vecka...får se vad jag får  för mig att göra. På Måndag kommer i alla fall vännerna hit och vi ska spela Nes, Nintendo, mer känt som "Emo nintendo" Alla spel är från typ 80- talet och är tydligen väldigt värdefulla för samlarna, och jag som typ slår och bankar på fanskapet, hahaha!

[Om Ann skulle råka läsa detta så vill jag säga att du har rätt i att man inte ska skriva damp(förlåt! x]) Men ungdomar nu för tiden använder det ordet b.la även jag då. Så ursäkta mig och ungdoms"kulturen" för att vi använder helt fel uttryck! ;P ]



FJORTISARNA KAN DÖ! / Nadjuff!

Sova 15 timmar är nice! ;)

Ja, det här inlägget kommer väl handla om min födelsedag och från fredag till söndag... :P

22 Mars
Jaho, bli väckt 06:52 på morgonen med falsksång och ros i hand.
Får ett papper i andra handen och ser med nyvaken blick på en bild med en moppe på och en text med
"Grattis Nadja på 15-års dagen önskar mamma och pappa!"
Jaha, TACK, tror jag, orkar inte säga så mycket, vill hellre bara somna om...(!)
Vi skulle äta frukost där nere för att min present var där(fast det visste inte jag då.)
och så där, DÄR stog den! :D Min Moppe! MIN MOPPE!! Min aldeles egna moped. Då blev jag glad!!!
Sen kunde jag inte göra annat än att pilla på allting och prova och testa och låsa och stänga och jag vet inte vad.
Men det fans liksom ingen bensin, inget bateri,ingen regestrerings skyllt, inget EU- kort och inte heller någon försäkring...Så jag får köra den senare...Efter skolan så fick Signe följa med hem för släkt(??) kalas, min farmor,farfar,farbror och fru kom, jag fick samanlagt 150 spänn av dom TILLSAMMANS...-.-
Mina far-föräldrar måste ju fått spratt eller nått, i julas fick jag 25 kr av dom, och nu 50 kr, det MÅSTE ju vara rekord... :P Lite lite tycker jag för min kusin fick typ 500 spänn av EN person/par när hon fylde år! x') men jag ska inte klaga, jag fick ju en moppe. Och min SENILA farmor sa att "Det är så mörkt ute nu på kvällarna", "usch, det är så svart ute nu" typ, 20 GÅNGER! och "Vet du vad du vill bli?","Vad ska du välja sen då?", "Villken linje ska du gå?" Ungefär lika många gånger....det är kosrslutning i hennes hjärna, eller så är den på en upprepnings inspelning...jag vet inte, jag tycker mest bara synd om farfar som måste leva med henne, jag menar hon kommer knapt ihåg vem jag är... :/

Ja och nu i fredags, den 23:e mars alltså så gick jag hem till ellinor och vi såg på film hela natten igenom och sen klockan kvart i sex på morgonen fick vi en energikick av allt godis vi satt i oss, så vi bestämde oss för att gå ut och jogga, och under den tiden prata vi mest om hur mongo folk skulle tro att vi var, jag menar hur många tånåringar som "går upp"(snarare ÄR UPPE) klockan sexpå morgonen och joggar i skogen...inte många skulle jag tro...:P
Och det var så frisk luft i skogen. (Villken luft som helst var nog friskare än den som var hemma hos Ellinor!) och vi var ute i en hel timme ;) då kännde vi oss duktiga, och sen så däckade ellinor på soffan, jag sov i bara en halv timme för att inte somna över dansen på lördagen..:P Och PÅ lördagen åker jag till dansen, möter ellinor, åker hem till mig,lekte med en icke fungerande moppe, och sen somnade båda två klockan fem på kvällen.
Nästa morgon så vaknade jag tidigt och bla,bla,bla....När ellinor åkt hem ialf så fick jag köra min moppe! :D
(ÖVERLYCKLIG) fast jag råka typ köra över en halv meter järn-pinne-sak som satt i marken det första jag gjorde men annars gick det jätte bra efter åt... :] Jag fick bara köra på tomten men det var helt okej. Nu ska jag se på tv så god natt svergie! ;)

...

I dag fick jag rent ut sagt DAMP på matten i skolan.
Vi har bytt lärare för typ 3:e gången nu och för andra gången är det SKIT!
Våran första, dålig,fattade ingenting,IG på proven.
Våran andra,SUPER BRA, Jag fattade asmycket!!, JAG FICK GODKÄNT PÅ PROV!
Och den vi har nu, denne kan inte förklara,denne är virrig, denne är konstig, jag fattar NOLL, och kommer få IG på proven....jag har redan ett ostabilt G i matte, varför göra det värre för mig?! och alla andra....jag vill jätte gärna lära mig matte så jag klarar mig och så jag kan och inte bara kollar facit som ett misstag jag gjorde som liten.(DUMT, jag VET.)Och nu får vi dom sämsta lärarna man kan få??!

Jag MÅSTE, och jag menar vääärkligen M-Å-S-T-E byta till 'den andra' gruppen, eller som många av mina kompisar säger, "Cp gruppen". jag måste byta dit för att jag ska kunna förstå mig på matte. Och typ ingen jobbar i gruppen men jag vill göra det för det är det ända som gör att jag fortfarande får ett G, det finns ingenting annat som kan hjälpa det. Så det är en av mina önskningar i SKOLAN att få byta matte grupp, jag lider där inne, men det värkar inte någon av mina lärare förstå, jag dör där inne nästan bokstavligen för att jag inte klarar av och förstår mig på det ända ämne om jag värkligen behöver hjälp med, och så får man dom där lärarna, eller rättare sagt, så hammnar jag i den gruppen med fel lärare, jag kan inte vara i den gruppen?!?! HAR DOM INTE SETT MINA PROV ELLER?!??!?!?!?! jag blir galen, om ingenting hjälper snart så kommer jag fan inte gå gymnasiet, och hur J*VLA bra är det då...??

Fyller år i morgon, jippie.....       -___-''

*suuuck*

Jag är i desperat hjälp att lära mig skriva om rolig saker, jag har fan NOLL i IQ när det är svenska och humor, jag kan inte SKRIVA roliga saker, och när jag ska säga roliga saker så är det inte OFTA det inträffar....-.-
Jag behöver en Choatch(STAVNING?!?) i 'Kul på Svenska' allvarligt talat...
HUR GÖR MAN?! VARFÖR KAN INTE JAG?! HAR JAG MISSAT NÅGOT????Eller tappade mina föräldrar mig på huvudet under min uppväxt??Eller Försvann mina möjligheter när jag tappade ett fat i golvet och det gick i en miljoner bitar?, eller efter det när pappa slog mig på handen för att jag hade rört fatet när jag inte fick?
Men allvarligt...när man säger till små barn: "Du får INTE...bla,bla,bla...." Små barn vet inte vad INTE betyder...dom hör:"Du får...bla,bla,bla"
Hmm..Eller var det någon misslyckad människa i min släkt någon gång som råkade ut för en olycka och förlorade svenska kunskaperna tillsammans med humorn....hmmm.Och sen har det hoppat över en generation och tillslut kommigt till mig...jag vill också vara rolig på sånna här sätt, jag vill att folk ska garva när dom läser om mitt patetiska liv, men jag kan inte, KAN INTE uttrycka mig på ett sådant sätt.
Den människan som läser det här tänker säkert inte direkt: "Fy fan villken kul blogg, henne skulle man ju villja snacka med!" utan..."asså, vad är det här??*blädra förbi alla inlägg*vem är den här människan???"
HJÄLP MIG!
/ En desperado!

Söndag...Halsen hes.

Gud vad kul det var igår kväll. :D
Vi möttes i Huddinge Centrum, snäckan klockan sju, emma kom någon timme senare, för hon hade varigt på handbolls match, deras lag vann den viktiga matchen by the way...men vi hade telefon terrat emma när hon hade varigt hemma i 25 minuter, och när hon kom till centrum var hon ganska irriterade på oss...jaja...men innan emma så hade vi gått till konsum köpte godis,popcorn och läsk(en hel back julmust). sen när vi väntade på emma då så ville jag öppna en julmust men ingen av oss hade en kapsyl öppnare, så linda tog en flaska och skulle visa hur Filip(hennes kille) hade lärt henne, men det gick ju jätte bra, INTE. Hela halsen gick av och det kom en massa kolsyra och sen så hälde ellinor ut den bara för hon sa att det kunde kommigt glasbitar i men när hon hade hält ut den så hittade vi inte en ända glas bit men any way...senare kom emma, och sedan väntade vi på bussen till solgård, vi träffade micke som fortfarande var sjuk, (han var med en kompis)men när bussen kom så gick den bara till huddinge C när vi redan var där, så vi fick gå med en back julmust 3 km till ellinor i bara uppförs backar! :O
Väl där så började vi med popcorn, godis och läsk, vi sjöng kareoke och skrek i timmar! :D vi såg på film också, "Life of Brian" älskar monty python! :D dom är så roliga! 8D Alla i går var rätt 'dampiga' ingenting fick stop på oss! :P
Alla i kvarteret missade säkert hela melodifestivalen p.g.a oss, (för när vi sjöng hade vi öppen balkongdörr,mickrofon + högtalare på vääääldig hög volym!)stackars dom, hehehe.
men runt halv tolv tog linda,jag och emma bussen hem(signe hade ringt sin mamma och bett henne hämta henne, vi ville inte hänga på för då hade vi fått åka därifrån ganska tidigt... :/ ) och när jag,linda och emma var tillbaka i centrum så gick linda hem, emma och jag var kvar i huddinge och väntade på bussen, det var 11 minuter kvar, och då ringde emmas kill kompis igen, som vanligt...han var troligen full, emma och jag var bara flummiga...men vi fick bilder från han till emmas mobil och vi dog av garv när vi såg dom. Och vi var båda jätte kissnödiga, så det var jobbigt! xD Men när jag kom hem så var jag helt slut, och så sms:ade jag och emma ett tag! xD men jag somnade ganska fort.... :)
Men nu på morgonen när jag vaknade som kände jag hur ont i halsen jag hade! x]

Alla fr?n l?rdagskv?llen. :D
Alla i går kväll; Ellinor,Emma,Jag(Nadja),Linda och Signe.

Lööööördag... :D

Igår var det freadag och vi hade som vanligt klass timme och då har vi ALLTID elev råd, trotts att vi bara ska ha det 1 GÅNG i månaden...Och Sen kom vår vd rektor in[ X ](eller vad denne nu är...)och när vi har klass timme är det alltid folk som blir arga och börjar tjaffsa mot varandra och sen när X kom in då så började vi tjaffsa med denne och det höll på i säkert tjugo minuter! x'] Det var lite jobbigt men då var det 'typ' hela klassen mot X. och ja, jag vet inte riktigt hur det gick men vi slutade i alla fall och stormade ut ur klassrummet svärandes och hatandes på X.
Efter fysiken klockan 13:00 så mötte vi Emma och LInda från andra klassen och vi gick tillsammans till Ica kvarnen som varje fredag och köpte godis, men dom har bara torrt och hårt godis nu mera.... :/ och vi höll på och snacka om en massa saker och sen säger ellinor att hon har glömt sina pengar i gymnasiet 300 m bort....( 'tyyyp' ) så Emma och jag fick bli frivilliga och hämta pengarna....Any way....på elevens val så skulle vi ta kort med kamror (älskar) och vi skulle ta kort på små,stora,lutande,upprepande,balans och oblanas bilder, men det är ganska svårt att förklara men jag har några bilder därifrån i min bilddagbok. [http://junns.bilddagboken.se]
och GUUUUUUD vad vi har kul ihop, vi borde gå i samma klass, jag skulle villja byta till deras för min egna gillar jag inte alls! men om jag byter till den klassen får jag inte ha min fysik/biologi lärare i dom ämnerna, för hon är bäst! :) men sen finns det många andra bra lärare.. :D Men vi har toppen kul när vi är med varanndra...I alla fall, efter elevens val så gick vi hem till emma och vi låg i Emmas säng och grava,snacka och titta på tv, sen var jag tvungen att dra till dansen. Och på dansen så var det kul, och vi är klara nu, den var typ kort men den är färdig.
OCH jag får ALLTID så mycket brännsår på fötterna och dom sårskorperna från förra vecka ngick upp nu igår så det börja blöda igen, och jag har typ 5 blåmärken på bene, jag ser misshandlad ut, men vad gör man inte för dansen ^-^
Efter det åkte jag iväg till UG(Ungdomsgruppen) i Hammarbykyrkan. När jag kom dit så fick vi lite mackor och saft, sen så började jag och susanne ha kuddkrig med en kudde som lukta, jag vet inte, men ....JÄTTE  ILLA....sen var det lite lovsånger och sånt, men efter det så skutta jag och stina ner till ett annat rum och käka chips, fast dom var äckliga efter ett tag. Vi körde lite master minde, jag vann efter andra försöket, jag är bäst! klockan tio kom min pappa för att hämta mig och det var min freddag.



Men nu är det ju lördag....
I morse vaknade jag med ett ryck av att det var så ljust i mitt rum, det kunde ha brunnigt eller något, men det var solen som titta in i mitt 9kvadratmeters rum(2 på bredden resten på längden, väldigt avlångt rum + sne väggar! x'O)
efter det gick jag upp, åt två kaviar mackor, och en kopp O'boy som alltid. Åkte runt tolv till dansen, kom dit och skulle försöka arbeta på SV arbetet(röda tråden) men det är så mycket text som ska vara med och jag kan inte skriva allt det där, hur ska jag klara det här till den 16 mars?! fast vi har inte sv då, så det blir till på 19 mars, och samma vecka har jag ju andra saker. jag blir stressad bara av att tänka på det! :(
och nu har jag bestämt att vi ska ha lite mysigt tillsammans med Emma,Linda,Signe,Jag och Ellinor hemma hos Ellinor. :D med popcorn,film,godis cola, hoppas vi hittar en skräckfilm på tv, jag ÄLSKAR sånna filmer... :)
Skriver kanske imorgon om hur kvällen blev! ;D

Foto: Nadja
Foto: Nadja

Torsdag. *skickar aids* (intern)

Nu är det på tiden att jag skriver något intressant, för innan så vet jag att det inte är direkt den mest läs värda bloggen som finns, men jag kan ju försöka... 8] Kommer nog lämna in lite av min blogg till min svenska lärare för att kanske försöka höja mitt svenska betyg, så jag får se..hur det blir med det...

Efter skolan i går så gick vi (Jag,signe och emma )hem till signe och vi skulle igentligen behöft plugga lite grann men det blev mest att vi drack O'boy (BÄSTA DRYCKEN!!!) och så såg vi först på "Hajen" från 1975,det var första gången jag såg på den och den var faktiskt ganska bra, men vi spolade mest till dom gånger man fick se hajen, det var det ända roliga som hände! xD Och för att vara på 70 - talet så var hajen - roboten bra gjord när man såg den under vatten men i slutet när den krachar och ligger på nästan en hel båt, fick man se lite för mycket...
Man såg igenom jälarna(stavning?)till det som var på andra sidan(havet)och när den gapa och stängde med munnen så var det lite mekaniskt, LITE för mycket, dom förstörde allt det spännande....
Efter såg vi på Sunes jul från 91, och det är nog den bästa julkalendern som fanns! (MERA SUNES JUL! 8D)

Men sen blev det brottom till Huddinge Centrum för då skulle jag gå på teater med Saga,Jenny, Ann(sagas mor) och deras familj och vänner...Vi såg Rickard III av Shakespear. På Shakespears tid så var det ju bara män som fick uppträda på teatern men nu var det bara kvinnor som spelade, och det var kul och kanske lite femenistiskt, jag vet inte, men den var bra!

Gunilla Röör spelade huvudrollen, Rickard III, Claire Wikholm var med i pjäsen som den andra skådespelaren jag känner igen, hon spelade en änkedrottning vars namn jag inte kommer ihåg.

image13

Rickard är en skurk och var han kung av Englan,om jag minns rätt...
Pjäsen höll på i tre timmar inräknat med paus, som inte var så väldigt länge...
Dom pratade afta i vers och liknande så ibland blev det lite svårt att förstå, och det var svårt för mig att förstå villka alla va...efter halva pjäsen kunde jag två namn lixom... :P När vi skulle hem så nämde jag min blogg och svenska lärare för saga och sa att jag skulle göra som hon och sin kompis hanna gjorde, lämna in lite text och sådant från sin blogg som ett extra arbete och då sa ann att jag kunde smöra för min lärare genom att säga att jag såg Shakespear teatern, jag skrattade lite åt det och trodde inte att det skulle fungera, men vad vet jag....? ^^,
Jag kom hem ungefär vid tolv och fick sova 6 timmar innan jag skulle gå upp igen...Igentligen skulle jag nog behöft att plugga lite till Torsdagens Matte prov som jag gjorde idag, men det kändes helt okej när jag gjorde det....

             image15
När jag var på Stockholms stadsteater minndes jag när jag var där sist och kollade på en populärvertion av Djungelboken. :) Den var helt klart BÄST! Den skulle jag JÄTTE GÄRNA se igen om jag fick chansen... :) Jag och saga funderar på att gå och se på Stockholm live någon gång nu i vår, men vi måste hitta biljetter och så, och det är säkert jätte dyrt också... :/ Den kommande veckan har jag mycket för mig...STORT Fysikprov på onsdag, och läxförhör i biologin, måste blir färdig med arbetet i "röda tråden" (svenska) som jag ändrat på för tredje gången!
och så är det 47 Spanska glosor till på Fredag också! xO Jag döööööööööör!!!! HUR f*n ska jag orka nian och gymmnasiet?! JAG BARA UNDRAR?!?! Någon som lider med mig, eller har sanningen?(om hur det igentligen är) xD
                            Djungelboken - Baloo och Mowgli       Djungelboken - Bageera        Djungelboken -  Kaa

På SO:n och Engelskan i dag var jag,Signe,Ellinor,Emma och Linda lite oseriösa och fick inte så mycket gjort....ibörjan av son:n så försökte jag arbeta tillsammans med Ellinor och signe medans vi höll på att snacka om annat och sen gav jag upp i att försöka, så sen så blev det lite snack om saker, och så höll vi på med våra mobiler och skämtade om aids, att Emmas och Lindas pennor hade aids och om man nudda dom så fick man det, och sen var vi sådär oseriösa hela tiden! :P vi skickade hela tiden sms med texten: *skickar aids*, trots att vi satt brevid varanndra! x) Vi är lite barnsliga men det är kul och vara sån, men man måste ju faktiskt göra lite skol arbete också, men det ska nog klara sig! ;) Och detta skriver jag inte bara för att Min SV lärare ska läsa detta :) Så det så!

I helgen så ska jag,emma,ellinor, linda och signe sova över hos signe... vi ska ha en massa godis och popcorn och mys och åhh! :D Men hur ska jag hinna plugga... :'O 'Här vilar Nadja Junnarp, hon avled av hårt arbete med lite fritid kvar, hon hade ingen aning om hur hennes slit skulle bli i framtiden...' Eller nått, jag vet inte vad man säger...


RSS 2.0