Fredag igen!

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Egentligen har jag inte mycket att säga förutom att jag började tolv idag, och var på väg hem redan en halvtimma senare. Klassen skulle till trädgårdsmässan idag. Mäkta tråkigt. Får lite panik ångest av sådär mycket folk som tängs och går så sjukt långsamt! Det gillar jag inte. Något som jag däremot gillar är at tjag fick ett samtal idag av Anja(jobbar på stockholms stadsteater) och hon sa att jag har fått en praktik plats där! Fan vad härligt! Så nu känns det inte lika panikartat ifall jag inte skulle fått ett jobb där. Trevligt!

Vad händer ikväll då? Träna från kvart över fem till kvart över åtta och sen ska jag, Signe, Jimmy, Ellinor hitta på någonting. Vi funderar på att dra hem till min mors lya och hänga där men det får vi se hur det blir. Om det går. Ska prata med henne när hon kommer hem. Men nu ska jag fixa käka, plocka ur diskmaskinen, och slänga in lite tvätt i tvättmaskinen. Det finns ingen mor här hemma längre som tvättar. He. he. Förresten, ni har väll inte glömt att det är Earth Hour imorgon kväll. Någon som vill spendera den med mig?

Had'e bäst!

Nadja sjutton år!

Idag fyller jag sjutton! Naaaajs. Idag för exakt sjutton år sen var det en söndag och lilla jag kom till världen. Har fått lite pengar nu på morgonen något mer blir det lite senare. Ska arrangera någon slags tjejmiddag hos mor om några veckor tänkte jag. Idag har jag inte många planer. Ta det lugnt, träffa lite släkt och sen dra på dans. Inte fy skam!


Sagas bild.<3

Nu var det ett tag man hörde av sig.

Tänkte egentligen bara lägga in lite bilder som jag har lovat!


Träffade Ellinor efter skolan i Onsdags och tog en fika, sen blev det ett litet random snöbollskrig mellan mig,Ellinor, Jakob och några grannpojkar som jag inte alls känner. Det var dom som började kasta mot oss! Vilken fräckhet! Fast dom missade helatiden så det gör inte så mycket. Hehe.

Sen var det dags för dansföreställning på Södra Latin. O2 hette det. Det var en jätte ball föreställning!
Och bra bilder blev det ju också. Haha. Så, ja..här är några till!

Duktig dansare.

Lilla Saga i rampljuset med resten av klassen bakom skynket.

Det fanns ingen tid att spilla utan tog mig tillbaka till Huddinge för att gå på spelning på Huset där Punch of Peace spelade. Att jag han göra allt det här på en dag känns bra. Man kännde sig inte rastlös en enda gång, lite stressad kanske men det var det värt!

I Torsdags var jag ledig. Hade bara utvecklingssamtal klockan två till tjugo över två. Åkte till Huddinge och köpte ett paket Piggelin och satte mig sen på bussen hem till EllanBellan för att som sagt spela Mario Kart som jag skrev i mitt förra inlägg. Det går inte att sluta spela, inte i första början i alla fall! (Jag gillar min pappas Adidas jacka från 80-talet! haha)

Sen på fredag kvällen kännde jag mig lite dissad för diverse pojkvänner och andra nöjen. Så jag gick och la mig halv elva av ren trissdes! Skandal! Halv elva! Och jag som knappt var trött. Tvångs sova! Inte ok. Nej. Som sagt. Dissad, uttråkad och...uttråkad, nämnde jag det kanske?

På lördagen dock var det raka motsattsen. Det var bara att åka iväg på spelning i Handen.
Very nice, kamelbajs! Det var en bra kväll! Trotts några farhågor i början på kvällen, men det var lugnt!
Haha, tja. What to say? Jag var hemma klockan ett och var allmänt nöjd med dagen.
Bilden kommer inte från lördagen.

Sen i Söndags degade jag bara hemma hela dagen och passade på att rensa ur garderoben och städa rummet lite nu när man ändå ska flytta. Fick nykeln hem till mor i går. Tror vi flyttar inom loppet av 14 dagar. We'll see.
Tja, det var väll i princip allt för mig. Hör av mig en annan dag!

Had'e bäst så länge!

Utvecklingssamtal

Ledig. Idag. Jag. Eller alltså nästan åtminstonde. Jag har utvecklingssamtal igen klockan två och sen slutar jag tjugo över två. Sen ska jag åka vidare hem till Ellinor och spela mario kart som vi älskar så mycket! Det är jätte kul och vi är typ beroende. Tja, vad ska jag mer säga? JO! Igår var jag och såg Sagas dansföreställning i hennes skola. Gud så bra det var! Jag blev väldigt imponerad av dersas prolog, den var väldigt ball. Resten av föreställningen var också sjukt bra! Snygg dans och snygg ljussättning. Det syntes att de jobbat hårt med den där uppsätningen. Sen drog jag vidare hem till Huddinge för att gå på spelning på Huset där Punch of Peace spelade. Vet inte om det var deras bästa spelning men den var okej! Kan lägga in bilder sen från den kvällen.

Om en timme ska jag vara i skolan. Tjoho!


Earth Hour – släck för en ljusare framtid

Den 28 Mars klockan halv nio till halv tio släcker världen för att visa världens ledare att ta klimatfrågan på ett större allvar. Gör som många andra och delta i detta evenemang! Spendera lite extra tid med varandra nu när det inte finns någon tv eller dator som kan hålla dig igång. Tänd ljus och läs en bok, prata eller spela lite spel tillsammans!
Om du vill läsa mer om Earth Hour så kan du gå in på WWFs hemsida och läsa mera!





Nadja är ute på vägen!

Idag var det första dagen i mitt liv som jag körde en bil helt själv! Var lite nervös där i början när man inte har kontroll eller koll överhuvud taget men efter ett tag var det jätte kul faktiskt! Men lite krångligt var det. Fast lite krångligt var det ju. Mycket kordinationsförmåga säger jag bara!

1.Tryck ner koppling
2.Lägg i växel
3.Ner med handbromsen
4.Släpp saaakta på kopplingen
5.Och tryck på gasen
6.Och när du har ettan i så blir det lätt ryckigt när du gasar

Jösses, men jag kan kontrollera en bil någorlunda okej för att vara första gången, så liiiite stolt är jag ändå! Först körde jag i Sickla på en parkering på min pappas jobb, där körde jag omkring och backade. Sen körde pappa till Huddinge gymnasium där vi körde omkring ett tag också. Jag var inte helt ensam att övningsköra där heller. Det var två stycken där under helatiden jag var där. Bilen jag tränar i är lite 'skrotig' om man säger så. En röd lite volkswagen från -82. Så jaa, lite envis är den att köra men om jag lär mig att manuvrera denna bil kan jag klara av vilken envis bil somhelst!



Had'e Bäst!

Bilder på nya lyan


Okej, det här ser man när man kommer in genom dörren och tittar åt vänster. Som ni ser så är det här vårat kök. Vi får diskmaskin och mikro och en gul liten kaffebryggare också. Lyckan är gjort!Skåpsluckorna är handmålade.Det var vanliga tråkiga IKEA luckor. Hyresvärden Christina målade om dom. Väldigt snyggt gjort!


Här står jag i köket och här är alltså hallen. Inte mycket att säga, finns garderober och hatthylla. Mycket bra. Det är tur att man har Emma så att alla bilder ser lite charmigare ut, haha, eller inte. PUSS Emma!

Här är längre in i köket. Utsikt mot en fin sjö! Till vänster trappan upp till övervåningen.
Om man följer bokhyllorna helavägen och svänger in till höger så kommer man till mitt rum sen!

Eh, ja. Här är då mitt rum. Det är består mest av den här jätte sängen. Till Vänster så finns ett fönster. Jag står preis i dörröppningen. Det finns dock inte någon dörr! Utan bara en sketen gardin, men det löser vi senare! Jag måste få tillåtelse av hyresvärden att måla om. Vill inte ha det sådär gult och fult. Isch. Mig inte gilla.

Ja, här är nog en lite bättre överblick av huset.
Mitt rum, bokhylla, kök.
Jag står då vid trappen och tar kortet.

Om man går upp för trappan så finns ett litet fönster till höger som har den här utsikten.

Och om man står i trappan sen och tittar mot vänster sida så är detta som övervåningen består av. Ganska mysigt ändå. Huset är rent och frächst. Fotade inte duschen, det kändes ovesentligt.Onödigt. Det kan ni få se någon annan gång om det nu känns spännande.

Had'e Bäst!

Uddvägen 18


Såhär ser området ut där jag kommer bo med min mor. Vi har bara en liten hörna på det där huset men vi har i princip sjöutsikt! Det är 8 m till vattnet. Och paret vi hyr av lånar ut sin lilla båt till oss om vi vill. Feeeet nice med sommar där säger jag bara! haha. Ska ju dit idag och kolla på vår lilla lya när jag slutat skolan. Jag kommer få en 160 säng! Så det  ska bli najs! Dock kommer den typ ta upp hela mitt rum men när man har en hel lägenhet för annat så är det faktiskt helt okej. Ska som sagt ta med mig kameran idag också och fota lite som jag lägger ut här sen. Had'e!

Torsdagen den 5 Mars

Okej, nu vet jag lite närmre vaaar jag ska bo med mamma. Jag ska bo typ 8 minuter från Tumba Centrum. Jag ska bo i ett område som heter 'Uttran'. Det ska tydligen vara något snobb/rikemans ställe, som två killar i min klass vill kalla det. Tja, kollade på eniro hur området såg ut och det såg inte illa ut, riktigt bra faktiskt. Men jag vet ju inte hur själva huset/lägenheten ser ut. Men imorgon ska jag åka och kolla hur det ser ut. Spännande, spännande! Men än så länge klagar jag inte! Kanske kan ta med kameran imorgo och fota lite och lägga in.

Annars mår jag bra. Har varit förkyld i några dagar och är i princip frisk från det. Och det här med mamma och pappa och flytta känns också bra. Som jag tänker nu så vill jag bo hos både mamma och pappa. Vad som händer sen får jag se. Alla bråkar ju men som dom höll på vet jag inte riktigt..I alla fall! Oroa er inte för mig, det här är det bästa som kunde hända oss. Jag är inte ledsen.



'Worse Things Happen At Sea' - engelsk ordspråk

Nu händer det, på riktigt.




Nu fyttar mamma här ifrån. Så i framtiden kommer jag bo någonstans i Tumba.
Något på 'O' tror jag det var. Vid en sjö. En tvåa.



Grattis på födelsedagen!






I Lördags fyllde bruden där till höger år, sjutton fyllda år! Nu kan jag kombinera detta grattis med inlägget om att jag ska säga vad jag tycker om dig som kommenterade, och denna människa gjorde det, så..here I go! Jag ska försöka.
 Försöka förklara med ord hur fin denna person är. En bild säger mer än tusen ord. Om jag hade haft en bild som kunde visa vännskapen med dig skulle den säga mer än tusen ord. Du är den mest kreativa och den klokaste personen jag någonsin mött. Och du är bland de snällaste, mest omtänksama och roligaste också! Och så har du ett jätte gulligt skratt också!
 'Hihi'
Har många fina minnen med dig. Fångarna på flugen, dansa på soliden, 121, hoppa ner från månen, sommarlov samt jullov. Det finns det och många fler stunder! Du är lätt att prata med och förstår. Jag avundas verkligen dig. Du är så bra på så många saker! Du har så mycket som jag också önskar jag hade. Så sluta aldrig tro på dig själv, börja aldrig tvivla på dig själv! För du kan mycket och ännu mer! Du är bäst!<3 /Ulf


RSS 2.0