Att han bara orkar! Eller?

Min pappa känns lite otacksam. Nu när jag var ensam hemma i nästa en vecka har jag diskat, tvättat, lagat mat och allmänt tagit hand om huset. Ingenting har börjat brinna, ingenting har gått sönder, ingenting är förstört. Jag har inte glömt att låsa och stänga fönster innan jag går och lägger mig har hållit köket fräscht och fint. Och jag har inte fått några inbrottstjuvar här heller. Så nu när jag kom hem efterskolan;

P: "Ja, du hade inte tagit in posten på hela veckan!"
N: "Nej jag glömde det.."
P: "Och det var ju inte hellet så trevligt att du och Emma sov i min och mammas sängar!"
N: "Så du tycker alltså att Emma skulle sovit på en hård jävla skit madrass och jag skulle sovit i en skön säng?"
P: "Nej men då kan du ju byta lakan då!"
N: "Javisst, eftersom att jag och Emma smittar Herpes, Galna kosjukan, Salmonella, Förkylning m.fl..Dom där lakanen har för fan vart där i en vecka, max!"

Borde inte han vara glad att jag inte haft fest(som han och mamma var mest oroliga för), kraschat fönster eller något annat här hemma? Tvättat hans tvätt och diskat hans disk. Och jag har inte blivit nersupen, våldtagen eller liknadne. Ja mina föräldrar är paranoida precis som alla andra!

Har jag fel?

<3 : )

Jag älskar min skola! Jag älskar min klass! Och jag älskar mitt schema! Haha!
Idag började jag kvart i tolv och efter 40 min var jag redan på väg hem igen!
Kom till klassrummet och möttes av hela klassen som skulle ner till biblioteket.
Satt och lyssnade på en bibliotikarie, med en brytning av något slag, om hur man skulle hitta information till projektarbeten, böcker m.m.

Fick ett bibla-kort, lånade "Djävulen bär prada" på ljudbok och gick hem. Härligt! Känns skönt att få gå hem så pass tidigt eftersom att jag är sjuk. Eller lite dålig får jag väll kalla det. Snuvig/täppt i näsan och igår hade jag ont i halsen och i morse kunde jag inte prata!

Så nu sitter jag och lyssnar på boken. Jag har ju sett filmen men det är skillnad med boken, tror jag åtminstonde.
Den verkar bra i alla fall. Ljudböcker rekomenderas verkligen för lata människor som jag. Ikväll är det dans! Lycka!

Och som om jag vore Tomas DiLeva; Åhh vad jag älskar livet!

ont i halsen.



Nu ska jag hämta lite glass!
<3



För alla dom som har börjat skolan

Vad heter din klass? BPMI08
Vad heter din skola? Sågbäcksgymnasiet
Vilket datum började du skolan? 20 Augusti
Har de gått bra hittills? jajamensan.
Har sommarlovet gått snabbt tycker du? ja det har det. =/
Vad har du gjort på sommarlovet då? Jobbat, vart med kompisar, shoppat, solat, badat.

Har du börjat i en ny klass? ja
Saknar du din gamla klass? ja lite grann
Gillar du din nuvarande klass? ja, den är bra!
Gillar du alla i din gamla klass? inte alla, men en hel del.
Har du kramat alla i din klass? nej

Gillar du din mentor? han är snäll och bra, lite virrig dock.
Vilken lärare är bäst? Har inte haft alla lärare ännu.
Blev du nöjd med ditt Slutbetyg? Ja. :)


Måndag

Nu börjar en ny vecka på den nya skolan och det ska bli kul och se vad som händer!
Vi fick inga målarbrallor idag som vi egentligen skulle, och vi fick ett schema som inte stämmer så inget verkar ju gå bra än så länge. Jodå, det går jätte bra.
Idag fick vi våra verktygslådor som vi kommer ha i någon månad innan vi får våra egna större lådor. Inte fina lådor det där. Som pippis kappsäck i trä, fullt med penslar, slipgrejer, spackel saker m.m. Vi fick också välja ut våra bås som vi ska riva (tapet och sådanna lager, inte själva båset.) och måla i.
Idag gjorde vi också matte diagnos och matte är mitt sämsta ämne men jag tror ändå det gick relativt bra ändå.
Inte fy skam.

"Lazy day Afternoon - Plain white t's"

Vem har FF?! Jo, Nadjuff! Jag är drottning i mitt egna hus! WOHO! Jag har ett helt hus att styra och ställa i, jag får göra precis som jag vill!! SÅ sköööönt! Sitter här och bara är så jävla glad! Spela lite hög musik från favoritbanden och älskar livet. Med mamma nere i Italien, för typ 500:de gången, och pappa i Finland tillsammans med hans "Seven-bil-kompisar" så fick jag ansvaret här hemma. Fantastico! Mycket, mycket skönt. Nu får man äntligen ta lite eget ansvar och slippa allt tjat från mor och far.

Igår klockan fem började ff-timmen och vet inte riktigt hur länge jag är själv. Igår var Emma och hennes kille Tommy här, vi kollade på film, lämnade dom här hemma medans jag drog iväg till dansen(C-gruppen är bästbäst!), kom hem och kollade på mer film. Kvällen slutade med att jag och Emma satt i vardagsrummet och kollade på gamla avsnitt från Paradise Hotel, haha, så sjukt sämst program. Och som sagt skola idag,började klockan tolv! Skriver om det sen!
Ska möta Emma nu. För det var ju såå länge sen man träffade henne.


Lazy day afternoon - Plain White T's
Bry er inte om videon, låten är grym.

Så är det...

Igår hände det många grejer. Eh. Ska bara komma på det.
JO! Vi fick prova målarbrallor! hihihihihi(lol på mig) Det var en härlig känsla, det händer på riktigt! Äntligen! Och så fyllde tvillingarna år igår, grattis till dom igen! Blev mot min vilja representant (med en kille som heter Fredrik) för våran klass i elevrådet. Motevering från min mentor: "Jag tror du skulle passa där!" Nej tack! Jag är absolut sämst på att prata inför folk. Isch. Får se hur det går då, inte göra några förhastade slutsatser, haha.

Sen var jag&emma och hälsade på i min gamla kära fina lilla skola. Vilket kaos det var i min(inte min längre men ändå) korridor. Kändes jätte fel att se mina lärare med nya klasser. Ångest och minnen. Det blev mest bara en kram till klassföreståndarna och sen gick vi igen. Gick inte att konversera i det där kaoset av/med(?) 50 ungar!

Gjorde två tester i svenskan också. Läsförståelse och ordförståelse. Gick si och så. Hjärnan står fortfarande på off. Min nya svenska läraren kände dock igen mitt efternamn och fick reda på att jag är kusin med en av hans förra elever. Kändis!! (NAAT!)

Fick två nya polare idag! Nikita och Madde! Dom kommer jag nog att hänga med!
Ikväll börjar dansen! Åhh, vad det ska bli skönt att komma igång ingen! Längtat mycket.
Nu ska jag käka, had'e bäst!

bpmi - 08!

Det är min klass de. Började 9.00 och gick till skolan tillsammans med Signe och Emma som var minst lika nervösa som jag. Sitta i en korridor och vänta lite. Vi gjorde inte speciellt mycket idag, slutade typ vid elva. Men imorgon ska jag börja skaffa kompisar! Har en liten fin gettoklass. Nja..inte direkt men när man skulle presentera sig idag så kom i princip alla från vårby och alla hade "den" stilen. Kan inte förklara det bättre än "den" men de flesta vet nog vad jag menar. Och uppfatta inte det här som värsta mobbing grejen. He. he.

Min klassföreståndare Lennart värkar vara en härlig man i sina bästa dar. Hahaha, vad säger jag? Nej men han verkar vara en bra lärare! Punkt. Och längtar tills imorgon för att se min klass igen. Jag har en klass igen. Min klass. Min klass! Det låter fel att säga det till en grupp helt okända människor.

Alison och Ellinor hade tydligen vart och hälsat på i Tomtberga idag och när jag fick veta det blev jag väldigt sugen att hälsa på och få se hur det är nu (trots att skolan knappt börjat) och vilken fjortis som fått mitt skåp!(r.i.p skåp 107)
Ja-a...nu kommer jag på mig själv att sitta och bli nostalgisk och tänka på "den gamla goda tiden" . Får ta och sluta nu innan jag gör något...tja, konstigt!

Had'e bäst svergie!

Beskrivning av mitt sommarlov08.

(Härmapan Nadja slår till igen!)

I Juni: Hängde jag mycket i Huddinge och en hel del shopping blev det! Började också att umgås mycket med Simon tillsammans med Emma. Åkte också iväg till mitt landställe, någon mil ifrån Gottröra,  tillsammans med pappa, Signe, farbror m.fl under midsommaren. Badade en gång. Ganska kallt i vattnet. Den 27:e vad datumet jag fick veta att jag kom in på måleri och lyckan var gjord! Jobbade också. (Lön<3)


I Juli:
Var hemma i några dagar i början på månaden tills Ellinor kom och fråga om jag ville åka med henne till Öland och var där över helgen för att sedan färdas i en buss i 8 timmar. Någon dag senare åkte jag till IKEA och sen dess är jag IKEAknarkare. Klippte mig och gick på den bästa sommarkursen (dans) jag någonsin kunnat önska mig.
Målade om mitt rum och min byrå gjorde sig tillrätta i mitt s k rum!
Åkte iväg till Koholma för att tillbringa tid med saga! Trevlans.
Och innan jag visste ordet av var jag redan på väg till Åre tillsammans med Emma och hennes familj. En hel del vandring. Gick för fan upp på toppen! En erfarenhet rikare!
Och efter en vecka kommer jag hem och så står en Lotus seven i garaget!
(tror jag den heter?) Pappas stolthet. Men snygg är den, och ännu bättre att åka!

HA-HA!


Klicka på bilden för att se den större.



I Augusti:
Har jag nog mest bara segat mig igenom dagarna med att ha jobbat och vart hemma i huddinge(rövhål) och peppat inför skolstarten! Och nu gäller det.
Måleriutbildningen har startat!

yahoo

min röda tråd är att inte ha en röd tråd!
tack peter, vi ses någon dag! ;D

Dagens

Dagens planer: Hämta min rosa väggklocka och träffa Saga för att träna in en dans som ska visas på en 40-års fest i början/mitten på september!
Dagens vill ha: Onsdag, skolan börjar!!
Dagens saknad: Många, känns som man inte träffat folk på länge!
Dagens tråkigaste: Just nu är det tråkigt.
Dagens måste: duscha!
Dagens dricka: O'boy! : >
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Frukost! Hembakat bröd! Mumma!
Dagens sjuka: Huvudvärk och lite snorig.
Dagens kärlek: Livet! 

tick, tack, tick,tack..Riiiiing!

Ni vet den där lilla klockan man har i huvudet, det är som en väckarklocka, jag har en sån. Den är inställd på 7:00 och går inte att stänga av!! När jag vaknar så är jag klarvaken och vill bara somna om. Tvingar mig själv att sova men det går bara inte.
Jag är för fan ledig! Vad är det inte min klocka förstår??

Någon som vet någon bot för inombords klockor?

Mina (mupp) tavlor.

Det här med engelska stavning och grammatik är inte min grej men jag hoppas att det mesta är rätt!
You can cover up but not cover the truth.

tog lite blad från växter och liknade och målade dom med guldpenna och målade resten.
Nature is true gold.

I'm a material girl.

Bara två dagar kvar på lovet. Kan inte fatta att det händer, men jag är inte ledsen för det, längtar jätte mycket till att det ska börja! två dagar, två dagar. Yikes!

Igår var jag nere i Huddinge Centrum med Paulina. Vi stog och delade ut presentkort. "Hej, presentkort på Basehome, värt 50kr gäller endast idag!" gånger 500! Vad torr i munnen jag var och ont i kinderna efter att man vart tvungen att se så glad ut hela tiden.

Men det gick fort och efter några timmar fick vi välja något från butiken som vi ville ha. Vi fick inga pengar eftersom vi inte var anställda. Och till min förvånging valde jag en knall rosa väggklocka. Med ett lite "äldre" utseende. Och den är verkligen knall rosa!
Jag menar sommarkrysset rosa! Ska hämta den på måndag, och senare vill jag till IKEA igen för lite shopping! Jag är en shoppoholic(?) tror jag. Illa.

Som idag tillexempel, ska jag till skärholmen. Hehe.

Nu är jag ledig! I tre dagar till, sen börjar skolan.

Igår var sista dagen på sommarjobbet. Fyfan vad skönt det ska bli att slippa Britas gränd med allt ogräs och skit. Det kommer nog ta ett tag innan jag ser det stället igen. Jag hoppas det. Fick min lön igår också! Dirket i handen vilket gjorde allt till en mycket härligare kväll.

Efter jobbet som sagt så tog jag det bara lugnt hemma för första gången på länge. Kollade på film och myste. Sen började jag också måla en tavla och avslutade sen en annan tavla som jag på började på Öland när jag var där och hälsade på hos Ellinor. Kan lägga in bilder på tavlorna senare. Anyway, senare kom Emma och hälsa på. Vi kollade på barnfilm som vanligt. De 101 dalmatinerna.

Idag var det tänkt att dra till skärholmen men ska i stället till centrum för att träffa Paulina och vi två ska dela ut presentkort på Basehome. Eftersom vi inte är anställda kan vi inte få betalt men vi får istället välja något ur affären! Åhh, hoppas jag hittar något.
Jag som gjort om i mitt rum också. Så ska möta henne vi sceenen vid torget klockan tolv. Kom ihåg det.(Mest en på minnelse för mig själv.) Skriver senare! Had'e bäst!

Hjälp!

Jag behöver en röd tråd i min blogg! Jag har ingenting att följa...Vissa skriver om mode, vissa om mat, vissa om miljö m.m. Men jag har ingen röd tråd.Tror inte jag kommer få så många förslag för jag är nog lite tråkig av mig. Borde inte hacka så mycket på mig själv. Det är den här grejen med självförtroende. Det är definitift inte min starka sida. Men jag vill inte skriva om mode för jag bryr mig inte om det, bryr mig bara om vad som är snyggt. Jag är en enkel tjej.


Jag ber inte om så mycket. Bara lite råd!

åhh!

Jag vill ha min löööön!
Det skulle få mitt dåliga humör att ta vändning till något bättre.


NU!
                                                                   

tummen upp för världen!

Känns skönt att det verkligen finns så många där ute som försöker
göra jorden till ett bättre och miljövänligare ställe!

Jag har vart miljövänlig under min uppväxt tack vare pappa. Han har lärt mig att släcka lampor och tv apparater med strömbrytaren och inte fjärren.
Min mamma lärde mig att köpa kläder på second hand. När jag var liten åkte vi alltid till "Myrorna" och jag hittade alltid en massa fina kläder. Och många fler saker. Och det har blivigt en stor del av min vardag att jag inte längre tänker på det. Det är jag glad för!

I tidningen "Eco queen" kan man läsa mycket om vad som är miljövänligt och visar miljövänligt mode. (tyvärr för dyrt för mig. (men det finns ju second hand butiker!) Men det är en bra tidning och jag har fått veta mycket mer än vad jag gjorde förut! Den vill jag tipsa till alla där ute!(jag fick tipset från Sara!)

I hennes blogg står det också att H&M kommer i höst ha kläder som är miljövänliga! Och till samma pris som vanliga kläder! Och det slog mig sen när jag vart inne på H&Ms hemsida att det är ju inte bara sverige som försöker...det är hela världen som gör det här. Det är så många där ute som hjälper till! Det är helt otroligt. Och det är väll det jag vill säga med rubriken.

Det är sämsta vädret(nu när jag är ledig från jobbet också, perfect tajming!) så jag ska ta och läsa en bok. Åh vad jag har saknat det! Att kunna läsa en bok! Ska börja på boken "Alla var där" som är skriven av samma författare som skrev Djävulen bär Prada. Sen ska jag läsa boken "Snabba cash" så fort jag hinner. Had'e bäst!

It started out as a feeling

Jag har aldrig vart kär. Det sägs vara en känsla som inte kan
beskrivas med ord. Hur ska jag då veta när
känslan inom mig börjar växa? Jag kan aldrig vara säker.
Inte nu i alla fall.


Och hur ska jag veta om han tycker om mig?
Jag känner mig inte värd att få någon. Jag hamnar bara
i kompis relationen. Det blir aldrig mer.
Jag är inte säker i mig själv och för rädd för att våga chansa.

Kan inte få bilden i mitt huvud att försvinna.
Det käns för overkligt. En omöjlighet.
Kommer jag någonsin träffa den rätta för mig?
Den som jag älskar och som faktiskt älskar mig tillbaka.
Mer än något annat.

När jag ligger ensam i min säng på natten försöker jag föreställa
mig hur det skulle vara att ha dig brevid mig. Hur du håller om mig tryggt
i din famn. Hur det känns att ha dig där när jag vaknar och
att jag bara kan ligga där och se dig sova.
Varje andetag skulle betyda
mer och mer för mig, varje sekund.

Jag har aldrig vart kär. Det sägs vara en känsla som inte kan
beskrivas med ord. Hur ska jag då veta när
känslan inom mig börjar växa? Jag kan aldrig vara säker.
Inte nu i alla fall.

The Call - Regnina Spektor                                                             


hejhejhejhejhej

Jag är dålig på att uppdatera känner jag. Men eftersom att laptopen inte fungerar så pallar jag inte sätta mig här hela tiden och skriva. Jag är helt enkelt så lat. Eller vad man nu vill kalla det. Igår insåg jag att det bara var två veckor kvar av sommarlovet. Jag fattar inte var all tid tog vägen!!Usch..ska inte tjata mer om det.
Inte på ett tag åtminstone...


Igår lekte jag med Signe! Skönt att ha henne hemma igen! Saknat kvinnan jätte mycket och igår var vi här och kollade lite på talang07 åt muffins och nudlar. Sen vidare och för att göra en lång historia kort så var vi hemma hos signe med glass och ostbågar. Vi kollade på "The holiday". Åhh, den var så braaa. Jätte mysig film. Sen blev det lite Ice age och sen hem och sova.


Idag är det torsdag och bara 12 dagar kvar.
Hade förresten min första klass dröm i natt! Alltså jag drömde om min nya klass. Fast det var mest lärare och i princip inga elever. Och så skulle vi steka någon jävla biff med potatis och jag vet inte vad. Konstigt var det och ger mig inga förhopningar eller för den delen farhågor.
Jag hoppas att jag slipper steka biff med potatis, det hör inte hemma på måleri.

:'(


Signe, kom hem!!



Time is a fight we can't win.

Trodde jag hade skrivit ett inlägg tidigare men tydligen inte så då blir det ett nu.
Dock har jag ingenting att dela med mig för tillfället. Tror att jag börjar komma in i en lite arg och deppig period. Känner mig arg och irriterad på allt och alla och jag kan inte göra något åt det. Det går över snart. Hoppas jag.

En grej jag kan skriva om är hur kort det här sommarlovet har varit! Det är ju i princip slut! Och jag får ångest samtidigt som jag inte kan vänta på första skoldagen. Vad har jag gjort i sommar egentligen? Jag har vart på landet,Koholma,Öland, Åre. Hinner inte med Åland denna sommar tror jag. Det känns som att jag bara jobbat hela tiden och sen träffat kompisar lite då och då. Tiden går så jävla fort! För fort! Jag hatar det!
Sommaren 07 var ju helt klart "den bästa sommaren". Hade jag haft den
sommaren i år hade jag definitivt inte behövt känna mig så bekymrad som nu.

Nu ska jag trösta mig med "Project Runway" på youtube!
Time is a fight we can't win. Så är det bara.

RSS 2.0