Sammandraget

Igår var det sista skoldagen för veckan och det kändes bra. Igår började också dansen, så nu kör jag dubbel träningar på fredagar, Från halv sex till halv nio. Tycker det är bättre än förut, för nu kan man sova så mycket man vill på lördagarna och så dansar jag inte hela helgerna. C-gruppen börjar imorgon och det är man alltid taggad för!

Igår efter skolan åkte jag med Emma till Media Markt för att hon skulle köpa nya hörlurar, och jag tänkte köpa vänner boxen. Dock var den slut men Emma hittade ett par Skullcandy hörlurar i rött och vitt för fyra hundra kronor. Mycket snygga. Senare var det som sagt dags att dansa och efter det åkte jag hem till Emma för att också senare träffa Tommy och Patrik. Vi kollade på filmen "Amerikan History X", den var sjukt bra. Så om du nu inte har sett den så rekomenderar jag den verkligen.



Idag är planerna att träffa Signe, Jimmy och jag vet inte annat folk och åka in till stan. Har ingen aning om vad vi ska göra där, men något bra blir det. Nu måste jag ta en alvedon så jag blir av med huvudvärken jag haft sen igår.

                                                                                                        Had'e Bäst!

I skolan

Är i skolan nu på svenskan och väntar på att få gå till lunchen. Kollade omkring på aftonbladet för att läsa mer och tåg olyckan i Älvsjö och efter att jag läst det huittade jag denna artikel.
 Tycker det är fruktansvärt. Att man kan göra något sådant förstår jag inte. Skriver senare, för nu är det lunch.

Fortsättning följer..

Artikeln jag hittade i Aftonbladet.

OMG


Min mamma ringde just och det är någon som hoppade framför tåget i Älvsjö!


Kompdag

Idag är jag ledig! Får denna lediga dag för att kompromissa med öppet hus. För nårgra onsdagar sen var jag i skolan och jobbade när föräldrar och nior var i våran skola och kollade och nu har vi ledigt. Very nice! Vet inte vad planerna för dagen är ännu men något blir det. Nu sitter jag och kollar på 90210,  den nya vertionen av Beverly Hills, och tur är väll det, för den gamla vertionen stämmer inte riktigt överens med hur samhället ser ut idag som då.



By the way så bad min pappa om ursäkt i lördags. Exakt när vi kommit upp i tre veckor så vill han sluta fred. Vet inte riktigt om jag riktigt kan försonas med honom ännu. Känns mest som att han bara ber om ursäkt för att kunna kontrolera och prata med mig igen. Inte av rätt anledning alltså. Snart kommer har väll be mig att klippa hans hår. Det är den tiden nu. Jag tycker det är konstigt i alla fall...I'll get back to you later!

Had'e Bäst!

You're on candid camera!

Okej, nu ska jag berätta någonting. Jag vaknade nu. Gick upp. För frukost liksom. Hur blev det såhär? Jo, alltså...

Går kvällen spenderades i västerhaninge på en kompis pappas 50års fest. Det var väll kanske inte det roligaste hela tiden men det var trevligt när far och son satt och spelade gitarr tillsammans. Kvällen blev till natt och tillslut var vi påväg hem till Jimmy för att kolla på lite film. Men efter ett tag kändes det som att man borde åka hem.
Ellinor skulle hem till sin kille Jakob(som i princip är min granne)och då tänkte jag att då kan jag lika gärna åka hem jag med och samtidigt göra sällskap med Ellinor. Vi åkte från Jimmy tjugo över tre på natten, det tog sjuuuukt lång tid, för jag låg inte hemma i sängen förens halv sex på morgonen.
Och sen har jag sovit som en stock fram tills sjutton och tio. Jag förstog ingenting när jag vaknade. Det var ju fortfarande mörkt ute? Men min klocka visar att den är fem på kvällen! Var tvungen att dubbel cheka klockan på mobilen, och det var så sant så. Tio över fem, en söndag. Okeeeej, vaaarför har inget brytt sig om att väcka mig? Som tur är så är jag ändå ledig i morgon och då får jag lite extra tid att snabbt vända tillbaka dygnet.


Såå, hur har vädret varit idag??


I pledge!

Hittade denna fina reklamfilm alldeles nyss och tycker den är väldigt bra. Är ett bra sätt att få ut ett budskap.Den kan få folk att inse att om du vill att det ska bli bättre måste också du själv hjälpa till.Vill du ha en förändring, var den! Lägg gärna in den i din egen blogg och för den vidare!


Be The Change!

Honey? I'm home!

Jag finns kvar här, är inte borta, är inte försvunnen!
Den här veckan har vart bra. Mycket exra jobb i skolan med målande men det går bra i alla fall!
Fick tillbaka mitt engelskaprov i onsdags som jag gjorde förra veckan och jag fick vg+ på det provet! Känns bra eftersom jag inte pluggade till det provet. (Nej, det är ju inte bra men jag klarade mig bra ändå.) Och i Torsdags gjorde hade jag matteprov som jag tror gick ganska bra ändå. Så länge man får godkänt så är man med i leken!

Den här veckan har jag nog spenderat mest tid med Signe, Jimmy och Kim(Persey). Det har vart nice. Trotts att vi i stort sett bara kollat på tv men det är inte så mycket man kan sysselsätta sig med en slaskig vinter dag.
Och på tal om ingenting så kan ni säkert se att jag råkade förstöra min design på min blogg, så saker och ting ser inte ut som det ska göra. Ska ta tag i det där en dag. Men varför göra det nu när man kan göra det imorgon?

Had'e Bäst!

Hej, jag har tråkigt denna dag!

Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[x] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[x] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner

Total: 4

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe/té minst en gång i veckan

Total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[x] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[ ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren

Total: 8

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet

Total: 5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

Total : 2

Din mentala ålder: 23
Riktig ålder: 16

Sumering av Lör-sön

På lördag förmiddag stod jag och Saga i Huddinge Centrum och delade ut Kursprogram för Studieförbundet Vuxenskolan, det var kallt men vad gör man inte för lite pengar? *Ca-chiiing!*
Sen drog jag hem till Signe och käka lite pasta och pesto, vidare hem till Ellinor och sedan åkte vi in till fryshuset för att kolla på en spelning. Vi kom dit för att kolla på "Punch Of Peace". Ellinors och Signes killar spelar/sjunger i bandet. Dom var mycket bra!


Senare tog vi tvärbanan till Max och satt där i en timme tills i bestämde oss för att åka till Årstaberg, i alla fall i närheten av det, och vi gick in på en pizzeria där och satt kvar tills dom stängde. Kvällen slutade med att jag, Signum, Jimmy och en annan kille Persey satt i hans mammas lägenhet och spelade kort. Det var en trevlig kväll det, fast jag satt mest och garva åt ingenting då jag var så sjukt trött, haha.


Vid halv tolv idag gick vi och köpte mat, käkade och fick skjuts till tåget i Årstaberg av Persey. Om några timmar ska jag tillsammans med Signe åka till Västerhaninge och träffa Jimmy och Jerry again. Men jag klagar inte, haha. Nu ska jag försöka bli lite varm!

Hade Bäst!

Bara en Torsdag.

Har inte pratat med min far på snart två veckor. Han är för stolt för att be om ursäkt, och då tycker han att jag är en idiot. Jamen visst, om du mår bättre av det så fine, jag bryr mig inte. Det kommer verkligen komma en dag då man slutar att tycka om sin egen pappa. Jag orkar verkligen inte längre. Han får göra vad han vill.

What do I care?

Gårdagen såg ut såhär:



Denna kvinna skuttade hem till moí med Ben&Jerrys i väskan. Så vi körde en
liten repris från förra veckan. Käka glass och kolla på Despan! Mycket myyysigt!

Sen kom också denna lovely bruden hit!
Senare mötte vi upp grabbarna grus vid Vi(vo). Jimmy, Jerry och Patrik. Vi köpte lite godis och sen tog vi bussen hem till Signe och hängde där ett tag. Vidare till Rosendalsparken och leka lite grann. Gunga och snacka. Fin, fint! Sen var det dags för alla att dra hem, så det var vad dom gjorde. Vinkade adjö till killarna, Signe gick en stund senare. Sen var det bara jag och Alison kvar....

Och hon spenderade natten här. Sen blev det lite popcorn där på kvällen också med täcke och filmen "Rika Vänner".
Det var kul att hon ville sova här, för det blir inte så mycket prat här hemma nu när mamma har åkt till körskolelägret i närheten av Gävle (hon kommer förhoppningsvis hem med ett körkort på torsdag!) och pappa pratar jag inte med som vissa av mina vänner vet!


Snart kommer Ellinor hem från Thailand!! Tror hon är påväg hem just i detta nu! Linda är också bortrest, i Australien och hänger med kängurus. Fett coolt. Jag vill också åka till Thailand och Australien! Verkar vara fina ställen, båda två!

Kan slänga in en bild på mig när jag ändå är igång! Inte såå dålig bild på mig ändå. Okej, vissa ställen är väll lite mer charmiga än andra men ingen är perfekt!Anyway, såhär ser jag ut idag, inte sådär som på bilden jag har på själva
bloggen. Den borde jag byta ut någon dag. Jaja, det kommer , det kommer! Hoppas alla mår bra.       Hade Bäst!

Tisdag natt. 00:10

Idag(måndag) var en ganska bra dag. Var i skolan och efter det gick jag hem och träffade Signe, hon hade köpt en Ben&Jerry's till mig. Choklad Nougat brownies. Mycket choklad, mycket god. Sen kom Alison också och senare mötte vi Jimmy, Jerry och Patrik också vid Vivo och köpte godis. Åkte hem till Signe och var där ett tag. Tog en promenad till Roendalsparken och satt där tills det var dags för killarna att dra. Signe gick också hem straxt efter det och nu är det bara jag och Alison här. Hon ska sova här! Vi har legat och myst med popcorn, täcke och film. Mycket trevligt att ha henne här!
Vi måste nog sova snart om vi ska komma upp imorgon. Vi ska bara kolla klart på vänner först, haha. Fick nämligen låna säsong 3 och 5 av Emma. Är snart färdig med båda boxarna. Sorgligt, sorgligt. Hoppas att allt är bra!


God natt sverige!


Dagens

Dagens planer: Det var skolan men nu gör jag vad som kommer upp i min hjärna.
Dagens vill ha: Vänner boxen alla 10 säsonger!! Prontoooo...
Dagens saknad: Ingen speciell.
Dagens tråkigaste: Mattelektionen i skolan.
Dagens måste: Dammsuga.
Dagens dricka: Oboy, Allways! <3
Dagens köp: Godis i skolan.
Dagens mat: Potatismos och fiskbullar. Ja, jag älskar fiskbullar, sådetså!
Dagens sjuka: Snuva
Dagens kärlek: Min mor.



Back to School

Jo, nu är vi igång igen och det är det nog många som är. Det är sjukt hur fort det egentligen har gått. Det har redan gått en termin. Och snart så är det sommarlov också. Lova att det kommer gå snabbt men ändå segt. Såklart.
Idag hade jag ingen engelska så jag började inte förens vid fem i elva. Svenska, lunch, matte och sen hem igen. Very nice kamelbajs! Så nu sitter jag här(egentligen står jag upp men, hehe.) och lyssnar på ny musik. Fixade mer musik in på datorn och mobilen igår, så nu kommer jag knarka en del tiden framöver!



Måste röja lite  i mitt rum. Har så mycket små saker som ligger framme. Plockat ner min julstjärna i Tisdags eftersom det var 13 dagar efter jul och då ska ju allt julpynt ner, eller hur? Så nu befinner den sig på golvet som en fallen stjärna och bara väntar på att få förvaras i skåpen nere i källaren till nästa jul. Måste dammsuga också, det är fullt med dun på golvet, det kommer från mitt täcke som har fått en snygg liten reva i sig. Det har jag lagat med lite pappers tejp och ett hårspänne, så lat är jag. Kanske kommer med en lista sen bara för att jag tycker det är så kul.


Hade Bäst så länge!

Ekologisk undersköning

Hittade denna fiffiga ekologiska utmaning som uppmanar sina läsare att göra detsamma! Hittade den i Sagas blogg som hittade den i Saras blogg. Och nu har jag den. Hoppas att ni blir inspererade! Det här var det jag kunde komma fram med.

De 3 bästa sakerna;
1. 
Jag är mycket noga med att spara energi. Låter aldrig någonting stå på och surra. Tv:n, datorn, lampor. Ingenting är på stand by. Jag stänger av med pekfingret och inte med tummen. Låter inte kranar stå och spola helt i onödan. kokar vatten i en vattenkokare. Duschar snabbt också.
2.  Jag är bra på att åka komunalt. Får aldrig skjuts av mina föräldrar någonstans och det är ju bra. Och om jag känner för det så promenerar jag ganska mycket också. T. ex till skolan. Bra för alla. Dig och din omgivning. Och jag har inte rest med flyg på snart 5 år. (och jag slänger inte skräp på marken.)
3.  Jag impulsköper inte mycket, men det händer. Försöker bara köpa det jag behöver. Köper hårspray som inte tar skada på ozonlagret, och andra hudprodukter som är ekologiska. Köper också något eko plagg då och då när jag hittar något snyggt! Men jag återanvänder mycket saker! Man får vara lite kreativ!

De 3 sämsta sakerna;
1. 
Jag fryser jämt och ständigt så jag brukar vrida på elementet. (men jag försöker klä på mig mer istället.)
2. Jag kör mycker moppe på sommaren. Och snart blir det också bil när jag börjar övningsköra.
3. Kör diskmaskinen när den inte är riktigt full.
 
3 saker jag vill bli bättre på;
1.
Sluta impulsköpa totalt och börja hitta alla second hand butiker, jag vet inte vart dom bra finns! För där jag har varit har dom verkligen ingenting bra, tyvärr.
2. Äta mer ekologiskt och mer vego mat. Jag äter inte kött hemma speciellt ofta och vego mat är ju gott så det ska väll gå att ordna!
3. Promenera mera, röra på mig mera. Det var det jag kunde komma på. Kanske också läsa mera istället för att sitta framför tv:n eller datorn när jag har tråkigt.


Gör det här du med för att insperera dina läsare och se vad du kan göra för att göra vår jord till en renare och finare plats!


JAG FRYSER!

Jag fryser k o n s t a n t. Det är lite frustrerande. Just nu sover jag med två täcken också, och ibland sover jag med sockor på också. Och nu ligger jag under båda täckena med sockor, tjocktröja och halsduk. Och mina händer och fötter är fortfarande kalla. Nu måste jag få igång blodcirkulationen! Ska till gymmet på Måndag. Det var så länge sen jag var där. Måste köpa ett nytt kort också...ska kolla upp priserna sen. Anyway, jag gör allt för att inte frysa men jag failar på den punkten.

Iförrgår var Signe tvungen att åka in till sjukhuset för hon hade råkat få i sig lite jordnötter och hon är väldigt allergisk mot det. Just då var jag med henne, Jimmy och Jerry. Vi började bli lite oroliga för henne och för att göra en lång historia kort så slutade det med att vi fick ta en taxi tillbaka till Huddinge från Västerhaninge. Så ca 460 kronor senare var vi hos Signe och hon kunde ta sin medicin! Men hennes hon hade fått eksem över nästan hela kroppen vid det här laget så det blev till för henne och hennes pappa att åka in till Huddinge sjukhus för lite extra hjälp. Vi var väldigt oroliga för henne men allt slutade bra! <3 Usch, det får inte hända igen.

SöndagSöndagSöndag...

Nu ska jag leka härmapa och lägga in några bilder från Sagas blogg.


Åkte hem till lilla fina Saga och bakade Scounes, jag var extremt hjälpsam, sen tittade vi på Little Miss Sunshine, den är SÅ bra, om ni inte har sett den så är det ett måst. En riktigt må bra film tycker jag! Sen började vi flumma lite framför kameran som vi brukar göra. Och resultatet ser ni ju här nere, haha, och saga, du är en tönt, den som sa det hon va' de'!

Jag gillar bilden!


Sen skulle Saga till danssalen och jobba lite med sin danslektion och jag drog hem för att sedan åka vidare till Farsta med Alison och Emma. Det var en kul kväll så länge det varade. Sov över hos Alison och kom hem idag vid klockan ett.
Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hänga tvätt. Sen ska jag göra lite choklad till moí. Hoppas alla mår bra! Hade Bäst!

2009

Tänkt slänga in ett litet inlägg innan jag far iväg till
Huddinge Centrum med Signe för lite shopping och fika.

Anyway. Det nya året firades hemma hos Jenny tillsammans med många vänner. Nya som gamla ansikten!
Det var jätte roligt och många fina raketer! Kvällen kommer jag minnas och jag hoppas att det här året kommer bli minnesvärt och mycket, mycket bra Jag har mina förhoppningar på året 09. Gud, nollnio..känns så overkligt att säga och skriva det. Det gick så fort. Det var nyårsafton 08 alldeles nyss ju! Tiden går fort när mn blir äldre men jag är snart sjutton, ska det redan gå undan?

Hoppas att alla andra hade en lika
bra nyårafton som jag hade!

RSS 2.0