Höstlov!

FINALLY!Det här lovet ska jag njuta av och det har redan vart en bra början på det hela! : )
Just nu är skolan,läxor,uppgifter och prov så långt borta(trots att de ligger på bordet i köket)
I förrgår tog jag det väldigt lungt hemma tills ellinor kom myyyycket senare än vad jag trott(''bestämt'')Men snäll som hon är så bakade hon kokosbollar till mig, dom var väldigt goda, btw ska jag nog ta en nu för jag blev lite sugen. ; ]

Igår åkte Ellinor,jag,Jakob och Tony in till stan för ha våra vägar förbi buttrixs, där ellinor skulle köpt någonting, vad det nu va...Sen vid tolv(vi åkte väldigt tidigt)drog jag hem till en väldigt död emma.Vi kollade mycket på tv och sen såg vi the simpsons movie på hennes dator och den var grymt kul! : D Sen när vi sett den fick vi lust att hyra en film så vi gick i regnet till stuvsta och hyrde...Lejonkungen 3! Mobba inte, den är faktiskt grymt bra! :D Ska nog ta och se den igen innan jag lämnar tillbaka den. : ]

FINALLY!Det här lovet ska jag njuta av...
Just nu är skolan,läxor,uppgifter och prov så långt borta! (trots att de ligger på bordet i köket)
    

/Nadjuff


bla,bla,blaaa...

Kom på idag att jag inte har skrivigt här på väldigt länge...vilken svikare jag är, haha nejdå, jag har bara hittat ett till ställa att vara på.Facebook. :) det är rooligt! : ] Och sen så har jag grejer jag måste plugga också...
Usch, såg skolfotot i skolan för några dagar sen, jag hatar spexfotografen. Hon tog bilden när hulken såg som minns läskigast ut,när det ser ut som att hulken tar sig själv på bröstet och har käk-problem. Hulken är skumm.

Jag höll en riktig tand på KI dagen.( vet inte var det betyder men en massa utbildningar har utställningar på HGY)
Från rot till topp, och det är helt sjuk vad långa tänderna är! Det har jag värkligen inte tänkt på! Där jag satt och höll den där tanden så fick man laga dom också,(det var hål i dom från början)det var ganska...jag vet inte. Men nu har jag i alla fall lagat en riktig människas tand. Så, nu vet jag vad min tandläkare gjorde på mig när hon laga min tand,eller jag vet VAD hon gör jag visste inte bara riktigt hur det ser ut.

Igår hade jag utvecklingssamtal.Det tycker jag värkligen inte om. Det är bra jobbigt och fram för allt tråkigt. Man säger värkligen inte mycket, eller om man inte skulle villja klaga på någon lärare eller bara säga att man presterar dålig bara för att vi har så mycket att göra,prioritering och bla,bla,bla...men det gick bra de med.I mina omdömen så har jag kommit fram till att jag kan slarva lite och att jag måste koncentrera mig mer på vissa lektioner.

Idag hade vi engelska prov och jag tycket nog att det gick ganska hyffsat.Det var ett skriv test, för att kolla vår grammatik och säkert stavning. Jag skrev två A4 sidor(fram och baksida på ett A4) och visst blir det nog G, minst!
Fick också so provet tillbaka, och jag var så nära mvg. tre poeng ifrån mvg. Men jag är ändå rätt nöjd, jag kunde i princip ingenting kvällen innan men sen satt jag och pluggade och fick ändå ett bra resultat.

På söndag har jag inte dans men då måste jag värkligen städa mitt rum, hela rummet är som en damm råtta.
så då får jag bara städa och sen plugga, sen kan jag ha höstlov som planerat. De var allt onödig jag hade att säga!

/Nadjuff!

En sjuklig klantskalle.

Vem fan har gått och smittat mig? Nu tror jag att jag håller på att bli sjuk igen, jag hoppas värkligen inte det! Kan inte missa saker i skoan nu, det går bara inte! Jag har SO,spanska,matte,Eventuellt engalska också att göra och det går inte för sig att bli sjuk nu!

Jag skämms jätte mycket för vad som hände igår. Gud jag måste berätta. Well...efter skolan åkte jag hem till signe och jag skulle sova över hos henne när hennes föräldrar är borta.(signe får köra sin moppen nu, och sen för bekvämlighetens skull åkte jag med min också till henne.måste hämta tabletter hemma när det finns katter omkring!)  Any way, vi ville ha lite godis till kvällen och det hade regnat till och från under dagen.När det väl hade slutat regna sa jag att vi borde passa på att åka nu när det inte regnar.Vi valde att åka till godisbåten bara för att dom har så billigt godis där.

Vi tog min moppe och när vi väl börjat köra så började komma lite dugg-regn.Jag tänkte, "toppen, jaja. det är BARA lite dugg regn." Så jag fortsatte köra, men tillslut började det att ös regna och vi hade åkt en bit och då tänkte jag:"Kanske lika bra att vända tillbaka, vi kan ju vänta." Men jag trodde att det skulle gå över. Väl vid diagonalvägen köra jag fel och får vända. Vid rondellen som ligger i närheten av Stadiumaffären(för er som vet vart) det är då det händer. jag svänger,tar ut kurvan men svänger för snabbt och vi vurpar."FAN!" är det första som kommer upp i huvudet."Jävla skit", när jag ligger på marken.Vänder mig om och ser att en bil är på väg emot mig och signe, vi backar men den hinner stanna.

Jag skämms jätte mycket, värkligen jätte mycket över vad som hände. Jag hade ett val, jag valde fel och orsakade en EU-vurp, med en annan människa på! Förutsättningarna var ju inte dom bästa, men jag hade ju ett val. Folk stannade och vevade ner rutorna och frågade hur det gick, om vi behövde hjälp o.sv, o.sv...Vi sa nej tack, ingen fara,det är lungt.

Men jag mådde dåligt. Man kan ju inte säga, "nej jag slog bara i knät och känner mig som en stor idiot, men kör vidare du så jag slipper skämmas mera nu, tack och agöken!" Jag har ju annsvar över min körning, det här är andra gången jag vurpar, men första gången ute i trafiken.Jag kunde se framför mig vilken utskällning jag skulle få ut av signes pappa och hur han sa åt mig att jag aldrig mer fick köra hans älskade dotter eller någon annan någonsin mer!

När vi var framme vid affären kom en gammal man fram till oss och frågade hur det var med oss.Först förstog vi ingenting, vi trodde bara han ville vara vänlig och tycka synd om oss som åkte moppe i regnet, heeelt dygnsura.
Jag var i Shocktillstånd(?), jag tog allt för givet att det var lungt och sånt.Men sen sa han att han var bilen bakom oss,hans fru hade skrikigt: STAAANNAA!

.....Det känns bra att folk värkligen bryr sig och inte ser alla felen som man(jag)gör hela tiden. Att vissa människor kan se emellan fingrarna. Jag tackade honom för att han brydde sig och när vi var inne i affären så skämmdes jag värkligen.Jag sa förlåt, om och om igen till signe och hon sa att det var lugnt, men ändå känndes det som att hon pratade med mig som om jag vorde dum i huvet.(jag vet att det låter rätt men det stämmer inte överrens med värkligheten!)

Jag var som en hund, med svansen mellan benen och huvudet ner, och gnällde. Jag vet ju hur man ska köra i olika väder, jag vet hur jag ska bete mig men ändå blir det fel. Jag är som Pippi på kafferep hemma hos tommy och annika. Hur jag än gör så blir det fel.När vi var hemma hos signe grät jag av min skamm.(jag vet, jag gråter jämt!deel whit it.Jag är en liten mes.)

Kände mig så urbota korkad.Alla gör vi fel, alla har sånna dagar, men varför är mina dagar ständigt ett stort NEJ, FEL, HJÄLP? Det står in brännt i min panna "IDIOT". This is what I am suposed to be, a nobody who sometimes yet can be noticed by people.Sometimes fore good stuff, sometimes fore bad.(min engelska bra,ya?)

Som tur var så är signes pappa snäll och gav mig ingen utskällning utan gav mig en liten halv kram och fixade min bakspegel som gick sönder när vi vurpa.Jag skämms fortfarande och kommer känna skulld. Signe sa att alla vurpar,det regnade,du förs jätte mycket(Mina vantar var lika blöda som en hink med vatten),du ville typ bara där ifrån, bla, bla, bla. Hon kramar mig bara och det känns bra i någon minut tills jag känner mig dum igen.

Får låna ett par byxor, och sen sitter vi och tittar på film,äter godis och har det lite trevligt, vi går och lägger oss, väldigt tidigt, vid ca halv tio tror jag.Vi var 'tok' trötta.Senare idag drog vi hem till mig och gör det vi alltid gör hos mig; vi såg på Desperat Housewives, som signe ville, jag var bara mest sjukt trött, och hostig. Måste ta och äta lite och sen ta en Alvedon eller vad som helst för vår host medicin och näs- spray är slut nu, toppen!

Om du orkat läsa hela detta inlägg, blir jag förvånad och glad.Vad du tycker...det vet jag inte (förmodligen att jag är en twisted tånoring men i alla fall...)Ska till saga om någon timme eller så, ingen fara, jag tar bussen!

/Nadjuff.

rastlöshet och pip-ljud.

Idag har jag vart som mest rastlös på länge.Jag kanske får börja promenera lite efter skolan bara för att få bli av med rastlösheten.Men jag vet att, jag kommer inte göradet, för sån är jag.
Men sen lagom till slutet av skoldagen, efter jumpan då vi sprungit 6 varv runt rådsparken, när man fått springa av sig all rastlöshet och även irritation så ska man ju gå ett varv på skoljoggen också.Och visst, det är väl helt okej, det är lixom inte hela värden men dom här pip-ljuden....

Pip-ljuden, jag syftar då på fjårtisarnas ljud och deras tale sätt. Det är ju OUTHÄRDLIGT! Eller har jag fel?
Jag förstår inte, hur kan dom tycka att dom här slags tinitusljuden till musik är bra?Tinutusljud + gurkdunk(ett ljud man kan tänkas få när man dunkar en gurka i ett bord.) = Fjårtis-ljud!

Och jag hatar deras tale sätt, det är ju nästan samma sak! ljus och pipig röst.och gärna nära mitt öra( i detta fall) och väääldigt gärna skrikande och klängandes på mig och tycker det är jätte roligt. Låt mig va, för guds skull!!
Isch, som insekter är dom.Finns överallt!

Njä, nu pallar jag inte skriva mer, idag är det tisdag och det betyder Desperate Housewives! : D Hejhej!

/Nadjuff!

plugg och bloggdesign.

det är inte så mycket och skriva om just nu. skolan är jobbig.jag orkar inte med den.vi har mycket och göra.jag vill göra noll.måste fixa till min blogg snart, den ser så trist ut men jag kan inte det här och jag har inga bra idéer. så är det.                           god natt!

Give me a systemkamera(EOS 400D) /Nadjuff.

Tråkdimma och bloggaren.

Vilken muppig dag det har vart idag! När man har en sån där mellan dålig/tråkig dag så känner man det när man vaknar. I alla fall jag gör det. Den där "tråkigheten" ligger som en tjock dimma i mitt rum och jag håller på att  försova mig också. Där är det fösta dåliga med dagen. Jag vill blogga nu ikväll men jag har inte så mycket intressant att skriva, dock.

I morgon är det kanelbulledagen, mycket viktig att komma ihåg! : o
Och då ska vi vara några stycken som ska har det mys på dagiset med bullar och läsk! : D
Happy times med dom bästa vännerna alltså! <3

Finn det ingen som orkar tjata och snyggt kräva en systemkamera till mig från min pappa?
Helt seriöst, jag bli galen, ser en massa fint som jag kunnat fota snyggt med en riktig sytemkamera istället för min dumma "kompaktkamera."(whatever ellinor säger att det heter.)Jag är en foto fjolla och tänker förr eller senare kräva det av honom! Vill ju ta snygga bilder nu sista året med folk man kännt sen länge.Kommer dö på skolavslutningen.Vill inte lämna alla! : (

Övrigt;
Kom på idag hur mycket jag faktiskt tycker om kemi.
Det är intressant och det är inte så komplicerat som det värkar men jag ska inte säga för mycket, jag hade bara första lektionen idag och då gick vi igenom det vi gjorde första gången i åttan.Så jag ska inte ta ut för mycket i förtid...
Mamma kommer hem från Italien på lördag, I belive. Hon har säkert blivigt bäst på Italienska och hon är förmodligen brun och sånt. Undrar om jag kommer få någonting där ifrån?Det är ju så fruktansvärt dyrt där. : /
Säkert någonting, kanske...en tröja eller nått, eller kanske choklad. Men jag har inte sagt att hon behövde, hon skulle ju ändå bara iväg för att plugga i den där skolan i två veckor.

Signe sa idag när jag gick in på min blogg att hon också skulle villja skaffa en blogg.
Men jag är tveksamn.Det kommer bli såhär:
Jag hjälper henne fixa en blogg.Hon skriver ett första inlägg, typ kanske tre rader, vad vet jag om det...?
Efter ett tag så kanske; 'oj, juste, min blogg ja.' Kanske ett inlägg till?
Det jag vill komma fram till är att jag tror att hon inte kommer kunna hålla sin blogg uppe.
Lilla fina signe som vara som tvillingarna, göra som dom, och sen ljuga för dom om vad hon 'gjort.'
Hon vill skaffa en egen blogg. Visst får hon det för mig men förr eller senare kommer jag få säga:

Hate to say, 'I told you so!'
                                                                                                                     YOU KNOW IM RIGHT! /Nadjuff.

glad glad glad!!

Jag är bara så fantasktiskt jävla lycklig just nu! :D Mitt förra inlägg så var jag något ledsen,besviken och arg men nu har det vänt. Finns det inte något ordspråk som är så? Varje gång något dåligt händer så händer alltid två nya bra saker? Om inte så finns ordspråket NU! Jag är glad,glad,glaaaad! Spelar ingen roll längre hur himla dålig den här dagen var fram till sista SO:lektionen ,för nu är det happy times!!

Igår var det också fett chill! Jag,Jenny,Linda,Emma och Signe satt på en bänk vid dagiset, under ett litet tak och vi hade choklad och musik och vi satt och snacka och alla kunde snacka, alla förstog varanndra och vi bara gjorde våra bekymmer till två nya possetiva saker! Jag kan värkligen snacka med er! När jag blir osäker eller bara vill snacka om saker så kommer dom orden till er! Och "det som sägs på dagiset, stannar på dagiset!" - Linda.(tror jag?)
 


I lördags kom Andreas från Borlänge och hälsade på.Han, jag och Ellinor gick på Punch of peche(?)s spelning på ABF - huset på sveavägen. Det var förstagången jag hörde dom spela och de var bra! ;-D Sen på lördagmorgonen var det en seg start och sen iväg till söder för att dansa och sjunga! Fast vi fick bara ca 30 minuter sång bara för att vi körde halv klass.

Sen var vi något pepp för vi skulle dansa med Nicklas Wahlgren, inte han som sjunger och leker med Nilla klockan 6 på morgonen i tv4, den här nicklas wahlgren har jobbat med b la After dark som han har turnerat med i två veckor. Det är andar gånen vi har honom och han är skit gryymm! ^^ Och dansen vi gör med honom är också gryyymmmm, värkligen någonting man ser fram emot, till skillnad från streetklassen, house -grejen vi gör som jag hatar bara för att jag inte kan och för att jag inte har känslan. (Därför hatar jag det också!)

När jag gick in på min blogg idag så hade jag fått två kommentarer, en från Sagis och en från sv/so - peter.
Jag vill tacka saga för jag blev så glad och det värmer värkligen. Och sen vill jag säga tack till peter för att jag mådde bättre efter den kommentaren och allt det här har bekymmrat mig tills det, för idag var tankarna; "Allt är bara Ellinor,ellinor hit, ellinor dit, och alla säger; du var värkligen braaaaa!!!!!" men inte många (!!!)Jag kan ju då inte ändra på vad mina kompisar tycker men jag vet i alla fall vad det betyder för mig.

Tack, allihopa, ni som gjort min dag bättre!

"There is no end to love like ours,
There is no end to a love like ours,
There is no end to love like ours."
/Nadjuff!

RSS 2.0