Pollenallergi

...är fan det värsta som finns! (för mig personligen) Jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det!
Tabletterna gör mig komplett dåsig i huvudet och jag blir bara så jävla irriterad på allt och alla! Pollen-PMS helt enkelt.
Så ta inte illa upp om jag är lite otrevlig, jag orkar bara inte bry mig. Känner mig självisk och tycker bara synd om mig. Jag orkar inte mer! År ut och år in! Samma sak.

Jordnötsallergi, mjölkallergi, pälsallergi alla sådanna allergier kan man komma undan!Men pollenallergi, mina vänner, är OMÖJLIGT! Ska jag behöva sitta i isolerings cell i två månader bara för att slippa?!
Inga tabletter hjälper ju tillräckligt för att jag ska slippa! Om det är någon som känner igen "pojken i glaskulan" så är jag lite som honom. Kan inte komma i kontakt med världen måste ständigt skyddas av något. Jag kan bara stänga in mig på mitt rum som är pollenfritt och 80° grader varmt. Det är såå lockande! NOT.

Idag var i alla fall sista skoldagen denna vecka. Nu är jag ledig i totalt 4 dagar. Imorgon ska jag jobba! "Money, Money, Money!" Ska klippa gräs och vistas utomhus vilket kommer vara mycket kärlek. Nej. Men det är pengar.
Ikväll är det valborg. Ska käka pizza och hyra film med signe, cykla vidare till sjödalsparken med emma och glo lite grann på elden. Vi kanske ses där! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Det är jag ganska säker på att dom flesta gör.
"ATCSHO!" /Nadjuff

Tonåringar, en konspiration.

Vad är det med dagen ungdomar? Helt seriöst. Vi gick på teater idag.
Tomtbergas nior var där och några andra nior från andra skolor.
Teatern var inte så mycket teater utan mest dans.

Men hur tänker "dom" (vet inte vilken person jag egentiligen ska klaga på) igentligen??
Vi bjuder 100% ren ungdom in i den här aulan. 98% helt ointresserade! "Det blir väll bra?"

Det var jag och några utav mina vänner och sen några från de andra klasserna som faktiskt gillade att kolla på det vi såg men dom resterande 98% HELT ointresserade. Alla satt och snacka, garva och visade inget som helst intresse eller hänsyn till dom fyra som stog på sceenen.
Jag dömer inte folk om dom inte är intresserade av det men hur svårt kan det vara att hålla käfft i tjugominuter?!Är det för mycket begärt?
Tydligen så är det så.
Vart fan tog all respekten vägen?

Stört.

Blir så jävla irriterad. Förlåt.
/Nadjuff

Grattis till min mamma mu!

Idag blir min älskade mamma 53 år! Hon fick tre böcker av mig. Så fyndigt gjort.
En är om fem-minuters-massage som kan lindra smärta. Det finns zonterapi och andra härligheter. Sen en bok om hur man blir av med ryggproblem med hjälp av pilates. Min mamma är tillräckligt bra träningsform för att klara av alla knepiga pilates ställningar. Inte ens jag klarar av att stå på et ben med andra benet ut och överkroppen fram och slapna av och känna sig harmonisk och frisk samtidigt som man ska slicka sig på armbågen och bita sig i örat. Inte riktigt. Men nästan.

Till det fick hon också en bok från en av svergies mest kända kvinnliga träningsmaskin (inte hon som var populär på 80-talet eller vad det var som skutta omkring i trikåer, lena eller vad hon heter.)a.k.a melodifestival vinnare, Blosson! Hon har andra böcker från henne så det uppskattade hon också mycket väl. Och på sidan av det en nyplockad påsklilja som nu står så snyggt i köket i en lila glas vas.
/Nadjuff

Nationella Matte och en trött Nadja

förlåt om jag bara tjatar om hur trött jag är men jag är trött och det är ALLA i min ålder! Det är en egen speciell liten gen vi har. Men det var inte det jag tänkte säga. Imorgon har jag Nationella proven i Matte. Matematik people!
Det har aldrig, och då menar jag aldrig, vart mitt starka ämne. Usch vad jag hatar det. Det är så tråkigt när man inte förstår och det är så frustrerande att bara sitta och stirra på en massa tecken som inte säger mig någonting.
Lite hårda ord måhända, men matte sux! Imorgon klockan 9.00 får ni alla hålla tummarna för mig så jag åtminstonde klarar mig undan med ett G. Åhh! Glömde jag säga det? Jag är trött!
Hwo's whith me?/Nadjuff

Chilla galet i solen!

Fy fabian(coolt) vad det har vart fint i två dagar nu! Tycker om att det är sol ute nu. Alla blir så mycket gladare av det! MIna väderföräldrar också! För det mesta.
Hoppas ni alla andra får njuta av solen!
Kramar till allihopa! Chio!
/Nadjuff

Farbror Arne

Nadja: "- Nadja?"
Arne: "- Hej det är Arne!" (med lite trött röst som han haft så länge jag kan minnas.)
Nadja: "- Hej!"
Arne: "- Hur är läget?"
Nadja: "- Jo det är bra, själv?"
Arne: "- Jo, det är bra."
Nadja: "- Vad bra."
Arne: "- Har du pappa hemma?"
Nadja: "- Ja, vänta lite'rå!"
Arne: "- ah, hejdå!"
Nadja: "- Hejdå."

Precis såhär låter det varje gång min farbror ringer hem till oss. Inte så speciellt överraskande samtal, det är som repliker. Jag vet precis vad han ska säga. 10 av 10 gånger låter det exakt såhär. Inte så ingåene, inte mycket frågor. Jag vet vad han vill. Och han har ju ringt hit ganska mycket nu det senaste året sen farfar gick bort. Annars var det när någon fyllde år, namnsdag eller om mina föräldrar ville ta en öl med honom och hans fru.

Han är inte hatad eller otrevlig på något sätt. Tvärt om, jag gillar min farbror och han är jätte rolig men det känns så stelt för mig när jag träffar honom. Jag känner inte riktigt den här släkt kännslan. Det kan ha något att göra med att vi inte träffas ofta. Men förmodligen växer det bort. Någon dag kommer det kanske det där samtalet när han undrar om mina föräldrar och jag vill gå och ta en öl.(och men det menar jag inte att det måste vara just det, men som expempel. Det händer aldrig att han frågar om "en fika/middag")
Inga fler stela samtal i framtiden. Kanske lite mer frågor om hur det går för mig.(då menar jag då när jag fått en utbildning och jobb, flyttat hem ifrån och sådant.)

Men idag undrade han om jag var ute i solen. Jag sa: "Nej jag är inne och ser på tv." :)
Det hade jag inte räknat med.
*ring,ring*/Nadjuff

Mormor gråter.

Jonas Gardell är GUD. Jag skämtar inte. Han har budskapen! Han är kung!
Jag kan tro att folk inte håller med mig men Gardell är min humor. : )
Tänkte bara säga det.
Gardell for president! /Nadjuff

Fredag den 18 April 22:33

Okej, nu har jag lugnat ner mig, och tänker inte tänka på det mera. Bara blicka framåt med possitiva tankar. :)
Är så glad för sagas skull nu också och att jag kommer få hjälpa henne. typ. :))
För övrigt sitter jag bar här nu och chillar och kollar på Stockholm Live och tänker inte deppa på många timmar, capish?
/Nadjuff

Vafaaaaaan!

Jag vill stanna i åldern nu! Jag vill inte bli äldre, jag tänker inte bli äldre! 16 år för evigt! vafaaan, ångest!Igår var jag ju glad över gymnasiet och nu får jag bara sådan ångest över hela bli vuxen och skaffa sig en riktigt tråkigt fucking liv. FAN! FAN FAN FAN OCKSÅ! Det här är som analklåda förihelvete!

Nu är jag sådär överspelad IGEN. Och kommer antagligen bara skämmas över detta senare. Men ni har antagligen vant er vid mig. Jag är konstig. Skev. Ångestfylld! Är det också en dödssynd? Får allt ta och kolla upp det där.Nu kommer jag inte kunna tänka på något annat, kommer ha sådan jäkla ångest och inte kunna sova, så bli inte förvånade om ni se ett inlägg från mitt i natten.

För övrigt så har min dag varigt toppen fram tills för någon halvtimme sedan. Har gjort dåligt ifrån mig i skolan, njutigt av solen i solen, käkade lunch på McDonalds med tre underbara tjejer och åkt buss med en så där busschaför som är jätte trevlig och gör denna dag liiite lite gladare. Men nu är ju allt skruvat. Ångest, överspelat, och helt enkelt uppkört i rektum! (jag gillar att använda lite annorlunda svordomar, jag är lagom mogen av mig.)
Jag återkommer senare när jag lugnat ner mig. Bra, vi säger så. Hejdå.
4 ever 16! /Nadjuff

skry, skryt, skryt!

Very well, här är lite skryt från moí. Stolt är man också!

Yes, yes, yes! Gymnasium here I come!
Trevlig dag idag för övrigt. Skönt att veckan snart är slut. Imorgon. Ja, sova! :)
Lämnade in moppen på service idag, och nu fungerar den prima!
Är stolt över mig själv också för att jag blev i princip klar med fysikarbetet igår som ska in imorgon! Jag är bäst! ;D
Just nu i alla fall. På topp. Glad, stolt, färdig! Hoppas alla andra också mår bra!
/Nadjuff

bad writing, ok?

Här sitter man igen och försöker få någon ordning på mitt fysik arbete men jag orkar helt enkelt inte. INTE.Allt annat än plugg känns så frestande. Kommer med egna undanflykter. Vad som helst men inte göra rätt.
Men man är illa tvungen. Men det är väll värt besväret den 5 juni.
Jag är LAT /Nadjuff

Vilken dödssynd.

Slår man upp avund i en ordbok får man följande förklaring;
"Avund och avundsjuka är en önskan om att erhålla samma saker eller fördelar som någon annan har.
Den som hyser sådana känslor kallas avundsjuk. Att hysa känslorna kallas att avundas.

Avund är en av de sju dödssynderna."
Okej.
Inte nog med att jag avundas allt och alla, jag gör en utav dom sju dödssynderna också!
Jag känner att jag inte har riktigt min grej. Något som är MIN grej.
Men sen avundas jag många också att dom vuxit upp så mycket. Och jag är kvar på min egna ganska så oerfarna nivå. Men sen när jag försöker vara lite mer vuxen så tycker folk att jag bara är mamma - rollen. Och jag vill inte bli kopplad till det. Vill bara ta lite mera ansvar och vara lite mer...tja, vuxen helt enkelt.
Men tillbaka till "min" grej. Jag tycker inte att jag skriver så speciellt roligt. Jag är inte bäst på det ena eller andra.
Jag är lite som Carolina Klüft. Bra på sju olika saker men inte bäst i något.
Jag är väll bäst på att vara en medelmotta.VG barn.Helt okej. Sådan är jag.
Jag är dålig på att säga vad jag tycker, inte så bra att uttrycka mig. Kan bara göra det i ord. Bakom väggen av text.

Men hejhopp, inte hänga läpp. Snart ska jag iväg till tomtbergahallen och se om det blir något dansjobb eller inte.
Jag kommer nog satsa på inte eftersom jag inte kännt att jag varit så pepp på förslaget.
Men på tal om dans så kollade jag min danspoäng som jag fick på STEG! Mina danskunskaper är värda hela 17/20 poäng! Vilket jag är mycket glad för. Längtar till gymnasiet! :) Och sen får jag sommarjobba i minst två veckor i sommar! Måste få tag på mer.

I envy every one./Nadjuff

Hej jag är trött!!!

Har du någon gång kännt att dina ben nästan dommnat bort av utmattning, rygger kröker sig och armarna bara hänger. Man går omkring ungefär som en grottmänniska. Sådan är jag just nu. Känns som att jag dansat no'n'stop i två dagar nu. Igår hjälpte jag och Signe Hasena med hennes solo igen. På kvällen bled det mera dans från 19:15 till 21:30. Och idag hade jag intagningsprov till STEG. Balett, Modern/nutida dans och jazzdans.
Det gick väll ganska hyffsat ändå. Kommer ju ändå sattsa på måleriprogrammet om jag kommer in där. Annars blir det dans som gäller.

Men på tal om dans så kanske jag kan få ett jobb inom dans!
Det är att leda en liten dansgrupp på barn från 6-8 år eller 9-12 år i en timma på söndagar. Men det är inte klart förens efter på söndag då jag, Signe och Hasena ska träffa någon affro dansare eller en annan människa som är väldigt upptagen och prata lite om hur vi vill göra. Vet inte om jag är så speciellt exalterad innför detta men det är ju pengar. Är det någon som förstår vad jag menar? Små barn + dans ~ lek = kaos.
Fast jag vill nog helldre vara med dom små barnden för då kan man bara i princip leka med dom och sen lägg till lite klapp med händerna på det. Bra jag är.
Zzz...! /Nadjuff

RSS 2.0