Vårväder

Idag så träffade jag emma och vi åkte med mopparna i det fina vårvädret till huddinge och tog en liten fika med mycket skratt. Sen brummade vi vidare till stuvsta och hyrde film och köpta choklad och cola.Det blev the simpsons filmen. Den är så himmla rolig! Testade att se filmen på svenska också och guuuuuda vad dåligt det är! Kunde dom inte hittat bättre eller? Eller bara struntat i det överhuvudtaget? Jaja...Imorgon åker kanske jag och ellinor in till stan bara för att vara lite fotografer och bara ta allmänt fina bilder i gammla stan och andra hålor. Men vi höres!
SO LONG SUCKERS! /Nadjuff

fan

Arg och gråtfärdig vandrar hem i blåsten halv två på natten...
Det jag försöker berätta får inte sägas efter som det är en hemlis som
jag har lovat.
Försöker se trotoaren mellan alla tårar som svider i ögat för varje gång.
Ligger och funderar länge innan jag somnar.
Men som tur är löser det sig alltid och vi är vänner återigen efter bara några jobbiga timmar.
 Förlåt. Klandrar dig inte. /Nadjuff

Emma 16 år!

Grattis, grattis, grattis, grattiis, grattiiiiiiis!
Är hemma hos emma. Hon, jag och adam kollar på film och jag har en jobbig huvudvärk! aj aj aj.
Gick upp klockan 8 för att sen åka iväg till emmas handbollsmatch och köpa en födelsedagspresent till henne vilket inte blev så lyckat men vi fixar något senare tror jag.Sen vidare hem till emma och se på tv och film och lalala. pallar inte skriva. men kända mig lite tvungen.
Aja nu ska jag se på tv och trängas i emmas gnisslande bäddsoffa.

AJ! / Nadjuff


bloggdesignen återigen.

har tröttnat på det förra utseendet så nu får ni stirra på denna
vita fasad med svart text tills vidare då jag kommer på något bättre
och när jag inte är lika lat...
nejnej /Nadjuff

Sportlov! FINALLY!

Som man har väntat och längtat. Men nu är det äntligen lov! SOVA, LATA och CHILLA med vänner.
Det är min plan nu över lovet eftersom att min och paulinas london resa inte blir av nu detta lovet.
Gud vad det ska bli skönt!
Nu ska jag berätta lite om vad som har hänt på senaste.
Idag så firade vi Maarit med tårta och blommor vilket blev lite stressigt till en början men det slutade bra i alla fall (förutom två besservissar, inga namn nämnda).
Fick också tillbaka den svenska nationella delen och jag fick MVG på A,B och C delarna!
Det blev jag väldigt glad för. Kände att den skriftliga kanske inte var den bästa då men lyckat blev det i alla fall!

Idag fick jag också ett brev från gymnasieintagning.se om ett s k "färdighetsprov i DANS".
Den andra april 8.00 - 17.00 sjukt länge men kommer nog vara en väldigt rolig dag!(gör provet tillsammans med signe thank god! hade inte velat vara alldeles ensam..)

Idag är det fredag och nu börjar lovet, yes,yes,yes! Emma,signe och jag gjorde ronja rövardotter vår-skrik två gånger när vi kom ut på skolgården och alla var små happy faces med solen i ansiktet. Man märker att det börjar bli vår nu. Till och med väderföräldrarna beter sig lite bättre. Ikväll blir det fredags dans som är bäääääst, skojar inte! Vet att jag nämner det varje gång jag pratar om fredagar men kan inte hjälpa det. Sen på lördag blir det barnkalas hos Ellinor, hon kommer inte få någon present av mig då men hon vet vad hon ska få och hon får det "senare". Sen på söndag fyller Emma år! EmmaPemma. 8 } grattis tusen gånger om till henne! <3
PELLE! / Nadjuff

12 Februari, Födelsedag!

Graaaaattis, grattis,grattis! Till Hasen som blir 16 idag!:D <3
Och förresten så glömde vi (jag) fira att jag har haft min blogg i ett år nu! :D Min egna lilla ettårs dag, haha.
Allt har gått så fort. Men ett år är ett nytt år och nya inlägg och sen ska jag försöka ragga upp lite nya läsare! ; )
Mina första inlägg handlade om att jag var hemma med öroninflammation, en bra och frisk start, haha.
Men det är alltid kul att sitta och titta tillbaka på vad jag har skrivigt. Vet inte om det har vart dom bästa inläggen men ibland så kan jag tycka att jag ändå var lite rolig då och då.Lite ledsen,glad,arg,sjuk,panikslagen och allt sånt där..för det mesta är det nog överreaktioner.

Jag har fått en del läsare också vilket är kul med tanke på att jag trodde att ingen skulle läsa denna 'meningsfulla' lilla del av det stora internet. Men det är lärare och vänner och sen har jag även haft främmlingar som läst.
Bloggen har vandrat runt på tomtbergaskolan mellan olika lärare...Från svenska till fysik och engelska m.m. Men ni får väldigt gärna säg hej också! ha.ha. Och den har vandrat vidare till vänner som också har en egnen blogg nu.
Ska inte säga att det var tack vara mig, verkligen inte..det var deras egna initsiativ och jag läsar deras.Fortsätt att skriva på allihopa!

Just nu sitter jag vid en dator(dah?) på huset och lyssnat på trummor,piano och gitarrer i dålig synk, nej det var elakt sagt, dom spelar jätte bra, det är bara jag som överdriver.Ska inte klaga heller, jag hade inte vart bättre!
Det finns inget att gå in på, på den här dator..allt är låst så jag fick söka mig till bloggen och skriva ett litet inlägg när jag ändå inte gör något vettigare. Och jag hatar det här tangentbordet som dom har! Bara så ni vet det.
Skriver någon annan dag! Grattis till Hasena igen och ett litet hurra för mig så hörs vi igen!

ONE YEAR! /Nadjuff


TRÖTT

Jag har inte vart hemma i helgen och jag känner att jag behöver det mer. Jag är så trött rent fysiskt. Har bara vart hos kompisar hela dagarna.Kommer bara hem, byter kläder eller liknande och så iväg igen. Det är inte så att jag inte gillar mina kompisar men jag behöver mer min egen tid där jag bara får sitta och slöa och inte göra någonting.

I fredags efter dansen (som för övrigt var BÄST) så åkte jag hem duchade och iväg till centrum igen för att träffa emma och adam. Vi hyrde film och det blev en film som hette typ motorsågsmassaken i texas eller liknande...Den var sjuuukt äcklig och läskig men kort.Men det var ändå en bra film. :) Sen i lördags hade jag också dans vilket var kul. Sen på kvällen åkte jag hem till tvillingarna där man träffade lite folk. Var inte så pepp på fest, var mest bara där för att vara med folk. :) resten av kvällen fortsatte bra och var ganska trött när jag somnade.

På söndag morgon åkte jag iväg till stan med saga och paulina för att fika lite grann på café 60. Åt världens färskaste dammsugare (den var i n t e god) och tog en varm choklad till det. Efter det kom man hem och var hemma i ca 20 minuter innan man skulle iväg igen och träffa emma och adam en gång till. :)

Nu sitter jag här hemma och har dissat mina vänner för att få lite egen tid. Har bara degat här framför datorn, ätigt baguetter och kollat på fråga olle m.m. När pappa kommer hem får han hjälpa mig med matten eftersom jag har matteprov imorgon, tror inte det kommer gå så bra...känns som att matte veckorna vi får är lite för korta för mig för jag är väldigt trögtänkt när det gäller matten.
USCH, känner att jag har så mycket i skolan nu för övrigt...Det är matten framför allt, engelska(jobbar dåligt), spanska(ligger efter), plus nationella proven. Nu kan jag inte vänta till att jag får börja gymnasiet!
(Om jag kommer inte på mitt första handsval.)

Annars så kunde jag inte skriva en "sex novell" på svenskan idag. Och nu är det inte sex novell utan en novell på sex ord. Kunde inte komma på någonting bra. Men whatever.. det var till er som vill veta.
/Nadjuff

Ajabaja.

Borde inte vara upp just nu med tanke på att det är skola imorgon mn jag ska gå och ägga mig när som helst. Sitter hemma hos tvillingarna har inte var social idag med dom har mest suttit inne vid datorn men kände också att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra här med tanke på vad dom gjorde tidigare idag.


Hade nationella idag, uppsatsskrivning, gick väll sådär. Skrev om miljön. Men skriver senare nu är det andra som vill ha datan. Had'e!
/Nadjuff

4 Februari i skolan.

Sitter här på vår väldigt aktiva So lektion. Ellinors kompisar från lund sitter här och är lite sociala.
Hasena är här i skolan ocgh det är jätte kul att se henne  igen. :) här kommer en liten kommentar från henne: dkshsahsksbms hej hej hej hej hej asjajajzjzsjhjsgsjudvdöddkldgsdkdvsksbgsnm döööööööööööööööööööööö!!!!!!! :D

Jaa...hon är väldigt glad.Skriver något vettigare senare på veckan. Tjenixen!

Du?Jag?DU?JAG?DU!!JAAG?! (Hasena och jag<3) /Nadjuff

Pms står för "problem med snällheten"

Tänkte göra ytterligare en sumering av helgen. Bara för att jag känner inte för att skriva något vettigare eller något som har någon mening överhuvudtaget! Så ni får leva med det.

Fredag: Efter dansen åkte jag hem till sagas fina boning och kollade på lost tills vi somnade. ; )
Lördag: Vaknade hos saga, iväg till dansen, pallade inte åka in till stan så jag åkte hem och sen vidare i snöstorm med emma och signe till huddinge och träffa grabbarna grus fredrik och adam. In till stan. Beställa bio biljetter till "Juno" och vänta i typ tre timmar eller nått på att filmen skulle börja. Hem till emma, och chilla och sånt där! ;D
Söndag: Har inte sovigt många timmar i natt, inte bra...Anyway...Vakna hos emma, frulle, film och sen gick jag hem.
Sitter nu och pratar med Jenny och det kanske blir lite mysigt fika inne i stan. Mensvärken(for your information...) ska fan i mej inte stoppa mig, haha! Sen m å s t e jag träna på dom dumma ekvationerna som jag måste kunna snarast! Imorgon blir det lite nationella, men "det ordnar sig, det gör det alltid!"

Vet inte om jag är så förtjust över att det kommigt en hel del massa snö under dagen, men det var i alla fall fint när flingorna singlade ner från den gråa himmlen. Mys pys på ett jobbigt sätt kan man nog uttrycka det.Nu blir detta punkt. Vi hörs! ;)
Give me more Ipren!! /Nadjuff

Och så börjar hon igen...

Det finns så mycket omkring mig just nu, men jag väljer att skriva det en annan gång."jag skriver det senare" för om jag skulle skriva allt nu skulle folk tro att jag hade käkat bokstavslaxeringsmedel eller nått! Men det jag tänker ta upp nu är att jag har presis gjort min sökning till gymnasiet. :) Tyckte att 1 Februari lär som en bra start på slutet.
Gud vad sorgligt det lät men är så pepp på gymnasiet men kommer dö på skolavslutningen...

Den här helgen kommer bli så braaa!Nu blir det bara vanligt hängande med mina vänner!
Ikväll blir det dans,åhhh, ni som dansar ver hur mycket man brinner för dansen när det känns såhär! Älskar att dansaaaaaa, mina fötter kommer aldrig sluta dansa kan jag säga er!
Sen efter dansen blir det LOSTmaraton med min saga som jag inte träffar på några veckor! :)

Sen på lördag blir det dans igen, vidare till stan och kolla på billiga jeans på weekdays sen ska jag på bio med emma,fredrik och saga om hon nu vill, och har pengar. :)

söndag vet jag dock inte vad jag ska göra..då får jag ta och göra ekvationer ochs ånt för att träna på till provet så jag kan behålla mitt G. hehe. Ja, så får det bli. Nu ska inget få sabba min helg.

Snart börjar vi med nationella proven på riktigt, nu gäller det, ingen återvändo men så hårt är det inte, mest bara ansträngade psykist och fysiskt men inget mer med det.

btw...som jag sagt förut är det många lärare som läser, kan inte alla bara skriva vilka ni är så jag vet.
Känns lite oroande att inte veta när jag sen träffar på er i min skola! Är bara kul och veta vilka folket är!
Eller, alla som läser min blogg kan lämna namn och en liten komentar om det nu ska vara en punkt.
Nu förväntar jag mig många kommentarer! ha.ha.
/Nadjuff

RSS 2.0