svartsjuka och gråtfeber.

Idag skulle vi läsa upp våra tal på svenskan, det var några stycken som skrivigt och vissa ville inte läsa.
Jag hade då skrivigt om min farfar och tagit lite text från min blogg.Jag var så osäker om jag skulle läsa eller inte.
Jag hade förberett mig för att kunna stå där framme och kunna berätta om vad jag känt under begravningen utan att spy eller börja gråta. Hade byggt upp skal som skulle hindra andra att se hur nervös och hur svårt det skulle bli för mig att värkligen få fram mina känslor.Men jag tog mod till mig och tänkte att det får bli som det blir.Men även höll jag tillbaka från att visa att jag ville gråta.

Mitt hjärta ville ut ur kroppen.Genom halsen,bröstet,magen var som helst! Den ville bara ut. Men senare i talet blev det "stadigare" och jag började tänka på att betona rätt så att texten skulle komma ut rätt. Efter talet hade Alison och Ruby börjat gråta, jag hade berört dom med mitt tal, jag blev glad men jag hade själv tagit upp någonting som jag velat glömma allt för länge.Men jag tänkte att om alla får veta hur jag känner så skulle det vara lättare för mig själv att leva med det.

Tiden gick och sen var det dags för ellinors tal.Jag hade hört det förut och tänkte att jag aldrig kommer vara bättre än Ellinor i någonting!Det gick bra i början,hon berättade om sin kompis viola hon lärde känna över internet och hann aldrig träffa henne innan hon dog. Jag kunde höra hur ledsen hon blev och tillslut brast det,hon gick ut på toa för att gråta ut en stund och jag höll om henne och som i mitt tal ville jag bara vrida tillbaka tiden så vi kunde göra något åt allt.Hon kom tillbaka och många i klassen grät och jag hade fått tårar.
Men sen när hon sa att om hon vart där när viola höll på och dö så skulle hon räddat henne och hon skulle vara i livet.

Det fick mig att tänka på samma morgon som farfar dog.Pappa väckte mig ganska tidigt för han skulle iväg och hälsa på honom, han hade frågat mig om jag ville följa med och hälsa på honom så jag "inte skulle ångra mig senare..." När jag tänker på det nu så känner jag lixom, fan, varför gick jag bara inte upp och åkte iväg till sös och hällsa på min farfar! Jag visste ju att det skulle bli såhär!! Jag känner mig elak som inte kom till honom.Jag var där och hälsa på honom en gång...EN GÅNG! Vilken jävla idiot jag var! Vilket svek jag är.

Ellinors tal kommer säkert bedömmas som mvggggggg.Känner mig så himmla fånig som tänker på betyg och shit nu, men om ingen hade börjat gråta, hade då jag vart bättre än henne? Önskar att jag kunde fått göra om mitt tal och tagit sönder alla skal och värkligen visa för alla andra hur ledsen jag var, som ellinor. Jag känner mig ibland så himmla misslyckad.Ellinor har jag bl a sett upp till många gånger, och det skulle kännas bra om jag någongång i sånna här tillfällen fick vara bättre än vad hon är.Allt jag skrivigt är helt fucked up.Jag kommer alltid vara tvåa eller sämmre. Och här sitter jag nu som en självisk person och bla,bla,bla...
Jag ställer nog bara för höga krav och överdriver nu men det är så det blir när jag känner såhär....patetiskt.
Kan väll säga att jag ställer för höga krav, är svartsjuk på Ellinor och sen blir jag förbannad över det.

HI, IM NOBODY! / Nadjuff.


Änglamark.

Idag på SO:n hände något väldigt oväntat.
Det började med att vi började diskutera om kravmärkta saker, och peter började intför våra ögon stå och äta choklad, inför oss! Vi blev väääääldigt sugna och tillslut fick vi reda på att vi skulle göra en vetenskaplig smak-test.
Vi fick två bitar Marabou choklad, och två bitar änglamark choklad. Sen skulle vi sätta poäng på smak,doft och utseende. Jag tyckte att båda var ganska lika. Sen fick vi en liten utmaning. Vi skulle designa våran egna choklad förpackning och choklad. (utseende på själva choklabiten.)

Jag fick en idé på hur jag skulle vilja att min skulle se ut, och resultatet blev en lite slarvigt målad bild men när det var röstning så visade det sig att min fick flest röster och jag vann! ^^ Yaay, jag fick lite änglamark choklad, då blev jag lycklig.För tidigare sa vi att förpackningen påminde om ett knäckebröd paket och när jag såg min på håll så såg den lite lam ut, men,men. Jag delade chokladen med många av mina kompisar så jag fick typ ca halva.

Ikväll måste jag skriva en individuell raport på mitt fysikarbete på mekanisk energi.Det är lätt, sen så har jag faktiskt inte så mycket just nu att hålla på med i skolan. På lördag kommer Andreas från dalarma hit och hälsar på! ^^ Eller kanske på fredag, det är lite osäkert med tider och så.

Imorgon är det fredag, vad skönt. : ) Fast, imorgon ska vi läsa upp ett tal på svenskan och jag är färdig men det känns som jag kommer skämma ut mig.Det är om min farfar och begravningen och sånt.Jag kommer säkert göra bort mig bara för det! (peppar,peppar..)Aja, onödigt att hetsa upp sig för sånt nu. So long!

I'M THE WINNER! / Nadjuff.

ceeping up.

Idag tänkte jag väll bara skriva lite grann om vad som har hänt nu i veckan. I tisdags träffade jag Paulina! Jag har inte träffat henne på mer än ett år.För länge sen. Träffade också hennes bebbe till lillebror på nio månader.<3

Sen har det inte hänt så mycket tills idag då vi hade matte prov, som gick allt annat än bra, blir inte förvånad om jag inte blir godkänd, jag hade inte hunnit läsa så långt så allt var ju som gott som grekiska för mig.
Sen hade vi redovisning på NO som gick väl hyffsat.Hoppas jag.So:n lämna jag in ida också.

Det går säkert åt helvete med den också bara för att resten av min dag har ju vart så himmla lyckad.
Fick tillbaka min nu lagade tandställning idag också, så nästa fredag ska jag tillbaka igen för att fixa med den o.s.v, o.s.v...

Har inte träffat saga på länge nu känns det som, skummt kännsla lixom, förr träffades vi ju oftare.Any way...
Just nu sitter jag bara och chillar, får vara ledig i morgon bara för att jag är bäst. Skriver lite mer någon annan timma! :D hejdå! ^^
/Nadjuff.

Satan i gatan!

Glömde historia boken och nu har jag inte kunnat plugga till läxförhöret. : o
Jag kan ju lite men det är inte mycket, så då måste jag nästan dra tidigare till skolan i alla fall och hämta den och läsa på innan jag igentligen skulle börja. Kul skit!

Ska tillbaka till tandläkaren i dag igen.Jag tror inte att dom inte kommer kunna laga min tandställning, men what do I know...

/Nadjuff.

Dagen Nadjuff målades grön.

Idag hade vi vårat spexfoto, det hade andra klassen också. Det var grymt kul. : ]
Jag var schhhnyyyg i min "utstyrsel" eller vad man vill kalla det, jag var för det mästa dränt i grön vattenfärg. : P
Kan lägga in lite bilder senare i inlägget på några andra snygga människor.

Idag fick jag mina precious money som jag behöver, men också spara. Kommer vara så frestad att utnyttja mina två små hundra lappar, men är också skylldig saga pengar för den där dagen vi kollade på film, köpte chips och sånt, mys var det i alla fall!

Idag hade jag Fysikprov i Atomfysik, på en skala så gick det väl helt okej, inte direkt helt enormt MVGMVGMVGMVG och inte heller buuu,buuuuu!IGIGIGIG,blääää. lixom helt okej. : ) Herregud, har läxförhör imorgon om förstavärldskriget i belive. Måste läsa och plugga det ikväll.

Imorgon blir sovmorgon på "sovmorgonen". Alla andra VG och neråt- barn börjar halv nio men vi som har högre än VG(vg + räknas inte.)får sova till 9:40 eller, nej, jag får sova till 9:10 i alla fall men då måste jag lämne hemmet på en gång. Har kommigt på att jag inte skriver så mycket intressant i min blogg så jag ska nog ta bort den.


Jo, det ska jag för, nej jag skoja bara men helt seriöst, jag skriver inte mycket intressanta eller direkt bra saker, den är endast rekomenderad till intresseklubben men ni  får väldigt gärna fortsätta läsa. Men jag ska inte klaga så mycket, vid den här tiden ikväll så har väl saga och hennes kompisar paddlar, och gått lederna av sig. Dom ska också sova ute i skogen.  Jag tror det kommer bli nordpolen+sydpolen kallt. Men dom lär väl leva på sagas packning. : p

Efter skolfotot idag så måste man ju hem och duscha men när man kommer hem så finns det så klart inte,inget inte en liten droppe varmvatten!!! J*VLA SKIT, vill jag nästan skrika.Men jag hoppar bara in en snabbis i duschen för att få av mig den värsta färgen och all hår spray jag har i håret. Efteråt står jag och hand-fats-duschar vilken är mycket effektivare men där är det varmaste bara väldigt kall/ljumet vatten. Så...great, allt vårt varmvatten är SLUT,fenito,the end,caputt,SCHLUTT!

 
Andra klassens tema var Nörd - tema.
 
Vi körde på Film - teama. (min bild är bara lite överredigerad.)

                                                                                                                                                       Heipa!
/Nadjuff!

Hals ont och gnälliga tandläkare.

Inlägget rekomenderas till intresseklubbens anteckningar.

I går bröt jag ihop.Jag tyckte att vi fått så mycket läxor (speciellt från våran spanska lärare!!) och sånt att jag bröt ihop.Jag började konstigt nog gråta och sen hyperventilera.Kände mig gnällig och hade ont i halsen.Pappa och jag satt i nästtan två timmar och han hjälpte mig i matten. (Pappa är guld värd!)
Hade fortfarande ont i halsen och jag mådde illa, hade lust att kräkas.

NI SOM ÄR KÄNSLIGA MOT ÄCKELPECKEL OCH KANSKE FINNER
 DE KOMMANDE STYCKERNA "SNUSKIGA" SKA NOG SLUTA HÄR.


På natten så drömde jag till och med matte och det var som att fatta Matte Q(om det nu råkade finnas), d.v.s inte alls! Jag vet inte om jag vill kalla det mardröm men jag sov dåligt, och i drömmen kännde jag hur jag vred och vände på mig.Jag vaknade vid halv två, kall svettig.Gick på toa.Tillbaka i sängen.Svårt att sova men somnar efter ett tag om.

Vaknar 03:26. MÅSTE SPY! Eller?Måste jag det? Ligger och funderar i bara någon minut men hinner inte mer förens jag känner den där sura smaken i munnen som man får av saliven.Måste upp! Men får inte göra det för snabbt! Försöker tyst smyga förbi mina föräldrars sovrum men magen vill kräkas NU!

Försöker små springa då magen tar till orda igen.Skyndar mig ner för trappan med handen för munnen.Huvet rycker som det gör(vad-det-nu-heter-igen.) Nära toaletten.Tänd.Spring.Spotta!Det är inte mucket som kom upp i munnen men det smakar värkligen surt.efter ett tag borstar jag tänderna och gurglar rejält.känner mig fruktansvärt trött och fryser som attan!

Ser en stor äcklig spindel som alltid av samma art vill hälsa på hos oss vid den här tiden på året som sitter på kakel väggen.Jag kan nå den men jag vill inte slå den med händerna, det tål jag bara inte.Hittar ett runt plast paket men sånna där runda,platta bomulls grejer i.

Orkar inte vara feg för den där spindeln.Jag ville inte heller lämna den där för när jag var liten så har jag fått för mig att det ska komma spindlar krypandes på min rygg när jag är på toa, så...jag slår ihjäl den. Den hamnar på ett litet medicin paket av något slag,lyfter det och kastar ner den i handfatet där den spolas bort.

HÄR KAN DU LÄSA IGEN.

Vid halv fyra ligger jag i sängen igen.Känner fortfarande det sura smaken långt bak i halsen, har inte borstat tänderna tillräckligt, har inte gurglat tillräckligt, eller druckigt tillräckligt med vatten.Funderar på att gå upp och hämta något att dricka men det orkar jag inte. Hoppas bara på att allt det här ska vara över tills imorgon.

Det är de inte.Stannar hemma och ligger i våran divan hela dagen.Pappa kom förbi och lämnade lite mjölk och fil som han köpt.Känner för lite varm choklad, men jag orkar inte.Jag är helt enkelt aldeles för lat och sjuk, vilket som är värst vet jag inte.

I lördags serverade jag på Anns 50 års fest. Det var jag, Jenny, Saga, Alice, Hanna och Amanda som var servetriser.
Vi hade coola t-shirts som var av det mörkröda slaget, V-ringade.Det var en svart cirkel på ryggen och i mitten stog det "CREW". Alice var köks chefen. Det hon gjorde mycket braoo.

Amanda, Jenny, Alice, Hanna, Saga, Nadja.Bilderna stulna av Saga. : ]
Vi stog och diskade i flera timmar! Helt sjukt, har nog
aldrig sett sådär mycket disk sammtidigt. :o  Sen bor jag med en liten familj också. : P

Idag skulle jag till tandläkaren 11:25, jag kommer dit 11:27. Säger till att jag är där och får sitta ner och vänta.
Efter 30 minuter sitter jag fortfarande där och undrar när det ska bli min tur.Inte långt efter fr jag komma in.

- Har du med dig tandställningen?
- EH, nej...den glömde jag.
- ehm, jaha okej.Du har inte använt den eller?
- Den gic ksönder så jag har inte kunnat.
-mhm, jaha, okej. då ska jag bara titta hur det ser ut.*kika in i min bäver mun*
Efter 15 sek så får jag gå igen och innan jag går så säger hon:
- Så tar du med dig tandställningen nästa gång så kan vi se om jag kan laga den, och så kommer du i tid nästa gång, så att vi itne låter någon gå före dig som vi gjorde nu!
- Jahapp, ursäkta mig att jag kommer två minuter försent när man ändå måste sitta och vänta.
Och jag har faktiskt ringt många veckor tidigare på sommarlovet för att få en tid att kunna laga min tandställning.

Nej, det där sista sa jag inte, men ångrar att jag inte gjorde det. Men sen så har dom aldrig haft en tid till mig så jag har ju bara väntat och väntat. Jaja. Måste göra matte läxan nu, imorgon är det spex foto time, jag ska vara hulken! Haha, jag ska gå omkring i skolan helt grönmålad! xD lol på mig. : p Tack för tipset linda! : )
So long! /Nadjuff!

Mitt 90:onde inlägg!

Åhhh,m idag börjar min dans!!!  :D :D :D Det nya stället.Det är tydligen inte i Nacka som det stog i pappret utan det var något annat men ANY WAY! Klockan 18:50 kommer jag vara lite nervös,19:00 kommer jag ha kissat på mig, och klockan 19:04 har jag gjort bort mig totalt! Bara så ni vet! Önska mig lycka till! :P

Igår var vi hemma hos saga och hade lite försnack/information/planering/arbets utdelning vid 20:00.
Och det var inte förrens DÅ som jag förstog att det här kommer vara körigt. Men jag tror att det kommer bli jätte roligt ändå. : )

På vårat spexfoto har vi fått filmtema.Hmm.Undrar hur det kommer bli, hoppar i alla fall att alla engagerar sig!
Men jag har ingen som helst aning om vad jag ska vara för något. Någon som kan komma med en kul idé?

Nej nu drar jag till Sigskrutt(signe)! Tooodellluuuuu!
/Nadjuff.

blogg i all hast!

här sitter jag, på klädd och klar.Det är bara några minuter kvar tills jag ska iväg till skolan.
Jag tänker låna mammas cykel  idag bara för att den är så bekväm, speciellt för sånna som jag som har röööööv.Punkt.

När jag kommer till skolan idag börjar vi med matten som jag faktist förstår mig på! :) Jag har ännu en gång lärt mig någonting!Sen är det lunch.Lunchen i skolan är mycket bättre nu när vi fått en annan mat-mor i köket. men vattnet och mjölken tycker man att dom kunde ställa i slutet av mat kön. : p men nu ska jag inte klaga. Sen är det gympa.Och det är orgentering. Jag behöver bara vara med på hur man ska läsa kartan, sen senare när vi ska springa och det ska sättas betyg på det så slipper jag det för jag fick MVG i orgentering föra året, så jag får vara ledig då.:P*skryta*

Sen vet jag inte om vi ska ha något elevensval, bara det inte blir promenad som förra veckan, det är ju bara så himla onödigt, kan dom bara inte låta oss gå och slippa göra oss till tonårsmonster som är något irriterade?Eller?

Any way, nu ska jag iväg till skolan.Had'e bra alla läsare! : ) So long!
/Nadjuff.

Goddamn min allergi!

jag hatar den. snart kommer jag inte kunna äte en ända j*vla frukt! Jag kommer då bli en väldigt sjuk människa.
jag måste till en läkare och få sprutor eller något som gör att jag kan äta FRUKT! jag blir galen. fruktsallad utan fruk,potatis sallad utan äpple, och jag vet inte vad, att det ska vara sååå komplicerat när vi kommer till allergi biten i mitt liv.PUNKT.

Eftersom jag inte bloggat på ett tag så ska jag nu berätta en del grejer! så, enjoy!(?)

I onsdags var jag med elinor och hennes kille jacob.Det är igentligen rätt dumt att leka med dom tillsammans nu när dom är "ny" kära och allt. Exempel.När vi körde basket,21:an och bollen typ rullade iväg så gick jag för och hämta den så passa dom på med lite hångel.när ellinor missade och jag tog bollen,hångel.när vi körde bandy,inte fullt så mycket hångel.Och jag blev ju avensjuka på dom för jag vill också ha sådär så sa ellinor:"nu mobbar vi nadja lite." på skoj såklart men man blir ju lixom bara lite ireterad.På kvällen drog vi till gömmaren och BADA! Det var lixom nordpolen kallt, men andra gången var det lite varmare.Sen när vi satt och värmde oss så höll dom på och jag satt lite utanför.vad tänkte jag på? att de skulle leka med mig?det är ju jag som försökte vara med dom.
jag blev inte sur eller så men ändååå, jag förstår dom.inte.

Sen i torsdagt tror jag det var så sa Stefan, min förra svenska lärare att han också sett och läst min blogg.Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga för jag ville ju att folk skulle läsa min blogg, men jag hade inte räknat med att många av dom är lärare!Okej, inget fel på dom, dom är ju också människor, som läser min blogg.
Det är ändå en rätt kul historia hur alla dessa lärare börjat se min blogg, jag får uppmärksamhet på andra sätt och håll än från vaddom ser och vet om mig i skolan. Det är ju ändå här i min blogg som jag får skriva vad jag vill och hur jag vill utan att det ska rättstavas och sätta betyg på.

Nu till det här som jag nämnde förut,gymnasiet. Jag ska redan nu bestäma vad jag vill bli och hur jag ska plugga och villken linje jag ska gå. Många i min klass har gått till SUV - tanten på HGY som ska ge oss råd och vägledning i vårat val.Och jag vet villken linje jag skulle villja gå men jag vet inte hur jag ska göra! Det är såhär:
Jag skulle villja gå på STEG (stockholms estetiska gymnasium) på estetlinjen.
Men jag vet inte hur mycket dans jag kommer få dansa.
Jag vet inte hur det ska bli med utbildning.
Och jag vet inte hur jag ska göra med jobb efter som dans är ett val som i princip inte finns att välja på eftersom dans är en kort karriär,dåligt betalt och svårt att få jobb som.
Men nu har jag pratat med Ellinor och vi ska gå till SUV - tanten på onsdag.
I fredags chillade jag,saga,linda,emma,jenny,linda,filip,simon,signe och banafsheh hemma hos Jenny."Najs prajs!"Det var kul och träffa saga, har saknat henne jätte mycket! : )
Och igår var jag på gröna lund med signe, susanne och deras konfa kompisar som jag också lärde känna! ^^
Vi var där  13-14 och sen åkte jag hem med hennes lilla syrrra elsa och hennes kompis+ mamma,bror m.fl klockan 10. Det var jätte kul och hoppas att jag får träffa alla igen. : D Snart är det kalas, där jag ska servera.
Hörde från saga att vi ska träffas på torsdag vid 20.00, om jag kommer ihåg rätt.

Idag, ska jag städa mitt rum lika stort som en mellan walk-in-closet, det är en j*vla röra.
sen ska jag våldgästa ellinor, och kommer förmodligen behöva hjälpa henne att städa.

Men just nu har jag inget mer på min front för dagen, om ni vill nå mig så finns jag kanske på mobilen, ska försöka bli lika mobil beroende som ni andra! - -,' Had'e gött!

suddenly my eyes explode and they       
becomed two mould tomatos./Nadjuff!

RSS 2.0