På resande fot.

Nu bär det iväg till Koholma med Saga för en kort visit i alla fall. Det är tradition nu, att åka dit ut. Så är det bara. Har packat lite och ska ta och slänga i mig lite fil så jag får i mig någon slags näring. Är ensam hemma just nu och spelar musik på hög volym och sjunger med för full hals! And I love it! Ska också bli nice att träffa saga på riktigt nu. Utan dansuppvisningar i en park eller på annat håll! Nu blir det plump och vego! "Sounds GUT!"

Nadja och Saga, Koholma -07.


Ahhh!!

Allt är så fucked up just nu och jag kommer emellan. Kläms, stryps, drunknar. Allt omkring bara snurrar. Tankar och åsikter inifrån och utifrån. Nu flyr jag fältet, rädd att utlösa en bomb. Ska isolera mig och låta ett krig ta sin gång.
Isolera mig, bara tänka på mig själv, för jag orkar inte längre. Jag väljer inga sidor. Okej?
Jag har egentligen ingenting med saken att göra men jag och alla andra blir drabbade. (sen är det en massa andra saker som ligger och trycker.) Jag kan alltid finnas där, för att lyssna men i sånna här situationer blir alla drabbade.

Någon gång löser det sig.

Kilona på vågen blir bara mer!

Sommarlov är helt enkelt inte bra för mig, för jag får ingen regelbunden motion och käkar en massa. Usch, nu blir jag bara äcklad av mitt eget beteende. Jag tränar ju bara när jag dansar. Måste försöka ta tag i gymmandet igen sen, det gav ju trotts allt lite resultat, tror inte det syntes men det kändes. Vilka maskiner jag orkade köra längre på och tyngre.
Jag har gått upp så fruktansvärt mycket nu i sommar så det är läskigt. Jag vill inte ens titta på den där vågen längre.

Jag skojar inte. Räknade precis ut mitt bmi och resultatet var inte okej.


uuucsh
.....

På tal om mens...




"Åh vilken fredag!"

Jösses! Och då menar jag inte som i "Det är helt underbart" utan som i "Du är dum i huvudet" Helt enkelt inte i dom positiva svängarna. Det är dags för PMS humör och allt där till. Ni är varnade, så jag ber dig ta hänsyn till mig som tillägnar min sista nerv jag har kvar i kroppen för att skriva detta inlägg. Inte det att jag inte orkar, för det gör jag för det mesta. Bara det att alla i hela världen är idioter ut mitt (pms-)perspektiv. Så det så.

Efter jobbet idag åkte jag hem och duschade snabbt för att sen kunna dyka ner i min bok som jag i princip streckläst ett tag nu, när jag har tid åtminstone. Sen satt jag i soffan i timmar och läste. Det var allt jag ville denna kväll. Chilla och läsa min älskade bok som fått mig att reagera på sätt jag aldrig annars gör när jag läser böcker. Frågade min far om han kunde skjutsa mig till mor senare, och han svarade ja. Läste lite till, äta middag, läsa lite till.
Far: "Ska vi åka då?"
Dotter: "Ah, snart...jag har bara två kapitel kvar. Jag vill gärna läsa ut dom."
Far: "Jaha okej, hur lång tid tar det då?"
Dotter: "Eh. Jag vet inte, det är 20, 30 sidor kvar..jag säger till när jag kan åka."
Far: "Okej!"
(och allt detta på ett glatt humör)

Vet inte hur lång tid det gick men klockan blev åtta och min far nästan skriker åt mig att han vill åka nu, "Annars blir det för sent." Jag hade bara sex sidor kvar. Men jag stormade med bestämda steg in på mitt rum(för jag blir så trött på honom när han börjar skrika sådär för små saker, han är den som inte tjatar helt enkelt.) Och slänger i lite kläder och andra saker jag ska ta med. Går runt i huset och samlar ihop mina saker och stänger sen min dörr till mitt rum. Notera; stänger.
Far: "OCH SÅ SMÄLL INTE I DÖRREN!!!!"
(Och min pms hjälper ju inte till...)
Dotter: "JAG SMÄLLDE INTE I DÖRREN!!!!!!"
Så nu står vi praktiskt taget och skriker på varandra med en stängd dörr emellan oss. Go oss!

Sen stormar jag ut ur huset och här är jag nu. Så ja. Nu tänker jag vända om denna kvällen och lugna ner mig. Ska spela den sk 'Lugnaa' spellistan på spotify som förhoppningsvis lugnar ner mig. Jag själv ska tröstäta (vidriga) Lidl popcorn och lite cola. Det kan hjälpa. Det återstår att se. Sen ska jag läsa ut min bok och börja på När jag hör din röst. Precis som det var tänkt.


Onsdag

Ska straxt iväg tillbaka till min hood Huddingeför att leka med Signe. Vi har ingen aning om vad vi ska göra men något kul blir det skulle jag tro. Det blir det alltid med henne. Imorgon och på fredag ska jag jobba och tjäna ihop lite cash som man så gärna vill ha och behöver! Ska bli skönt att få bo i Huddinge en liten stund igen. Min mor går mig lite på nerverna men det är bara för att jag har för-pms, så det är ju inte hennes fel att jag är ett monster inuti. Skit irriterande på alla sätt och vis.

Anyway, nu skriver jag mest bara skit som egentligen inte är väsentligt Något som är väsentligt är att mina vänner är bäst! Alla. Ta åt dig om du känner dig träffad. Ska fanimej ta och skriva ett fint inlägg till alla mina underbara vänner en dag. Men inte nu, för nu måste jag springa iväg till bussen! Nadja säger; Over and out! (Om jag kunde drömma på en kommunal resa är nice!)



Om jag kunde drömma

Köpte Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta i onsdags när jag köpte mina pärlor. har börat läsa första boken nu och jag är helt fast. Den här boken kan jag sitta med hur länge som helst. Någon slags magi är det allt. Jag har ju sett filmen innan jag läste boken men ska ta mig igenom dessa böcker nu. Kommer inte bli några som helst problem.


Fast <3




Pärlplatta pyssen<3

Igår köpte jag pärlor och lite pärlplattor på BR leksaker i Huddinge Centrum och började skapa! Visserligen är idéerna inte alla mina men kul är det i alla fall. Tänkte bara säga det så jag inte åker på någon copyright kretik med mera. Det är tänkt att användas som smycken sen till halsband! Fotade dom så fint med min systemkamera till jag kom på att jag inte tog med mig USB-sladden till mamma. Så istället fick jag ta en 'crappy'-bild med min fin,fina mobil kamera!


En bakelse med körsbär

SVT2 testbild

Två kassetband

Ett Pac-man spöke

En bakelse

En glass med typ, päronsås på.

Ett par solglasögon

En regnbåge

Bananer(Jag tänkte på dig Lea, nu m å s t e du gilla gula bananer!)


Det är sånt här man borde fördriva tiden med när man är ensam, istället för att sitta vid datorn eller tv. And so I did. Kommentera gärna!
Åkte inte till Åland idag på grund av ändrade planer. Varför vet jag inte just nu men det tar jag reda på imorgon. Tar bussen från centralen kvart i ett imorgon. Ska checka SLs reseplanerare nu och kolla när min buss och tåget går imorgon.

Hade bäst!

Min egen roomservice.

Då menar jag inte att jag skaffat någon privat buttler, även om det hade varit ganska så nice...Nej, jag menar att jag vill/ska göra om i mitt rum hos pappa och det snart hoppas jag. Sedan jag bytt rum så har jag nu ett ljustblått rum som är ganska tråkigt och får ett kallt intryck. Sen har jag velat måla om i en fin härlig grön färg men om jag kollar runt på olika färgsidor så som colorama.se eller alcro.se, så tycker jag inte att jag hittar färgen som får det att klicka. Nu är det ju på internet, så det är svårt att säga hur färgen ser ut i verkligheten men sedan började jag titta runt på tapeter i stället, och då stötte jag på den här ganska fina tapeten.
Jag vet många saker jag kan göra i mitt rum med den här tapeten. Den ska inte vara i hela rummet. Bara på en långsida hade jag tänkt. Jag har några härliga ideér med detta. Men samtidigt är det mycket arbete och säkert mycket pengar som det handlar om. Och det måste jag betala själv. (om jag inte lyckas flörta till mig lite pengar hos min far)
Men samtidigt så är jag lite osäker. Men jag får se om colorama butiken i Huddinge har den där tapeten och i sånna fall fundera på saken.










Resumé

Jösses vad jag måste få sova en hel natt nu. Jag har inte sovit 'duktigt' på tre dagar i rad nu.
I torsdags var jag hos Saga med Lea och vi hade Sagan om ringen maraton och den natten sov vi sex timmar, för att inte sova bort dagen helt enkelt. Sen på fredagkvällen sov jag i västerhaninge med Signe och Jimmy för att vi lekte på kvällen och jag o r k a d e inte åka hem. Fyra timmar senare gick jag upp tidigt för att vara hemma i god tid. Sen sov jag två timmar när jag kom hem. (Underbart) För att ta igen förlorad tid. På kvällen åkte jag hem till saga igen för att grilla lite halloumi och marshmallows men några från Sagas klass, lea och signe. Och vi (jag) svullade så mycket hela natten att jag tillslut insåg vad klockan var, när det var alldeles för sent, att gå hem från sörskogen till fullersta. Så då blev det till att sova hos fina lilla Saga. Ca sex timmar senare var vi uppe och städade bort matrester och plocka i diskmaskinen.

Och nu är jag hemma och har lyckats skaffa Spotify! (Tack KinaStina!) Sitter och lyssnar på låtar som bara får mig att njuta. En rekommendation är den här låten. Alla har säkert hört den och jag älskar den här versionen av låten.
Nu tänker jag trycka i mig lite äpple och surfa runt på nätet och hitta lite ny musik. Kan behövas nu när man har lyssnat sönder alla låtar på jobbet. Förr eller senare kommer man till den punkten då man vill spy på sin egen musik smak. Faktiskt.

By the way!
Jag åker iväg till mor imorgon(Måndag)och ska bo hos henne, det var ett tag sen nu. På onsdag åker jag till Åland! Signes landställe med hennes familj, jag, Jimmy och Jerry. Inte så värst länge skulle jag tro.
Så smsa eller ring INTE. Det kommer kosta skjortan för mig, capish?


Den officiella videon!


Igår dansade vi för The king of pop

Så sant som det var sagt. Igår samlades omkring tre hundra dansare för att dansa orginalkoreografin till 'Beat it.'
Vi körde på Plattan/Sergels torg, på centralen och sen på stureplan. Så fantastiskt underbart kul! Jag var så otroligt lycklig igår. Det var helt stört! Har kollat runt på internet nu i lite klipp som i princip ser likadana ut(från Plattan) men jag kan inte sluta förundras att jag var med om något historiskt! Folk får gärna länka klipp till mig, kan hända att jag missat någon! Här är ett litet smakprov från igår om nu någon skulle missat! Det kommer även visas på sommarkrysset nu på lördag!

Aftonbladets WebbTV här.
SvD webbtv här.

Calling you - Heidi and Travis


Dansa i Michael Jackson ära!

Imorgon ska jag och saga dansa tillsammans med en massa andra dansare runt om i stan tillsammans med Bounce!Det här kommer filmas, läggas ut på youtube och förhoppningsvis spridas över hela världen att se! Jag tror åtminstone att det kommer bli skit kul!

Ett meddelande från Bounce:

"Var med och hylla Michael Jackson!
Bounce behöver din hjälp då vi ska samla minst 100 dansare och göra orginalkoreografin till Beat it på centralstation, drottninggatan och stureplan nu på onsdag eftermiddag och framåt. Allt kommer att filmas och läggas ut på youtube. En möjlighet för alla dansare, gammal som ung, att träffas och göra något bra och grymt roligt tillsammans. Gå in på www.myspace.com/bounce (på bloggen) och läs mer. Och signa upp dig! Det kommer att bli fantastiskt. Sprid detta till ALLA dansare du känner.
/Bounce :)
"


Så om du känner dig sugen tycker jag absolut att du ska komma dit!

Vill du veta mer? Läs här.

Nadja, Ulf och jag.






Nadja, Ulf och jag.









Här är några bilder av sjutton som blev ganska bra idag på moí. Kalla det bild diarré, egoistiskt, självupptagen, bekräftelse behov. You name it, men jag gillar att fota och när jag inte får något sällskap att fota så vrider jag objektivet åt mitt håll och så blir det spam. Ett stort fett bild regn. Kommentera gärna. Feedback. Vad du tycker. Mer kommer.
Enjoy!

Gå mot bättre tider

Hur ska man inte börja en dag om inte med en lång promenad innan frukost. Grejen är den att jag egentligen inte vill. Inte alls. Orkar inte, har- ingen-lust. Vill bara ligga kvar i sängen, borra ner ansiktet i kudden och känna mig lat och äcklig. Sova bort hela dagen bara för att få slippa tänka på en massa saker som min hjärna håller kvar. Men om jag gör det mår jag bara sämre av att göra det så jag pushar mig själv ut i solen och iväg till källbrinks lilla spår.



Igår gick jag i 55 minuter, och idag tog jag ett extra varv i spåret för att känna mig lite extra duktig. Kommer hem efter en timme och en kvart. Nöjd, Varm, Röd. Käkade fil med råg fras och ett äpple och väntar nu på att få se vart vägen leder. Vad man ska få ut av denna dagen. Hoppas det blir något bra åtminstone så jag inte behöver sitta framför datorn hela dagen för att sedan proppa i mig en massa onödiga kalorier som jag inte behöver.

Ryck upp dig!

Nu är det fanimej dags att ta mig i kragen, sluta deppa och få mig själv på fötter åter igen. Vem kan annars göra det om inte jag? Några negativa och deppiga kännslor ska fan inte få förstöra mitt sommarlov! Det tänker jag bara inte stå ut med, igen! Har bara haft lov i tre veckor snart och det är redan nere på noll i en skala på lycka. Ta mig upp ur skiten och se det positiva och börja njuta av semestern som jag har nu efter att ha jobbat till och från sen sommarlovets start.


Fast innan
mina strapatser så tänker jag smälla i mig
lite keso och banan som min far köpt hem idag. Sounds gut?



bitter, arg och ledsen.



varför ska allting bara kännas skit helatiden. Gör mig lycklig, öppna min skalle och klicka på omstart!

RSS 2.0