Så jävla värt det!

Har vart på sommarkurs från tisdag - fredag och gud vad kul det har varit! Svettats som en gris har jag också. Om inte mer. Första gången jag tränar i sommar och varje gång kommer jag ut från salen lingong röd och genom svettig. Fräääääsch! Jag gillar det ordet. Fräscht. Men det var det värt! Det har i alla fall vart grymt kul! Längtar tills dansen börjar igen!

Idag åkte jag och far min till ikea och köpte min kära byrå! Gud vad komiskt det var. Det var några minuter kvar tills dom skulle öppna. (Yepp, vi var där tidigt.) Men man fick komma in i foajén(??) och vänta på att rulltrapporna skulle gå igång. Det betyder att man får gå in.
Ni vet Mr. Bean när han ska in på ett varuhus och kommer in först, så springer han lite hysteriskt omkring...Så gjorde folket på ikea också! När dom väl startade rulltrapporna så började folk spring upp och liksom tävla lite mot varandra för att sedan försvinna som möss bland möbler och bokhyllor m.m. Helt hysteriskt.

Anyway. Ny är mitt rum är nu rensat, tomt och spacklat!
Nu ska det torka, sen slipas och sen måååålaa! Jaa! Föresten så åker jag ut till Koholma på Tisdag! Ska bli kul att komma dit igen och få umgås med Saga och hennes folk! Ska ha det mysigt och sen ska jag hjälpa henne med sin dans koreografi + uppvärmning som hon ska använda i höst!
Very nice kamel bajs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0