"Säg MU till livet."

Vad är det för rubrik igentligen men i brist på annat så blev det så.
Sitte här på håltimman i skolan och funderar på ikväll när jag ska på teater och sen tänker jag på hur mycket pluggande jag måste åstakomma på bara några timmar efter skolan slutat och när jag varigt på kör skolan.
Jag har fått en fin frisyr av Ellinor som.....som vanligt ser...eh,SPECIELL ut.^^Jag ser ut som någon medeltida person,för tröjan ser ut som en början på en klänning, i mörk grön, jag har en fläta över pannan som går runt till en liten halv tofft i håret, det ser väl helt okej ut hoppas jag.Ikväll ska jag alltså se Shakespear. (MISSAR POTC 3 PREMIÄREN, men ska förhoppningsvis se den på fredag med signe,Saga vill du hänga på? ;) Vi kan boka biljettom du har tid och pengar!)Vet inte vad den handlar om men jag ska läsa på stockholmstadsteater.se.

JO, nu tror jag att jag vet villken det är! :D En midsommarnatsdröm av William Shakespear.
Dan ekborg är med, han har jag sett förut när jag kollade på galenskaparna,Kasinofeber, då "vickade" han för Knut Angered(stavning på namnet?).Rikard Wolff som är/var rösten till Scar i lejonkungen. :DJag har fått för mig att det var den i alla fall... jaja, det spelar inte så stor roll vad vi kommer se, för jag älskar att gå på teater för det är den där känslan med sceenen,ljuset,ljuden och kanske sången.Hela konseptet lixom..
Straxt är håltimman slut och jag måste gå! Hadäe trevligt tills vidare! :D


Gillar teater. /Nadjuff

Kommentarer
Postat av: Saga

Jag tror inte det...jag vill, men jag måste spara pengar till Danscenter. 18.33 tåget, missa inte <3

2007-05-23 @ 14:05:32
URL: http://krullethelgonet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0